(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Magda Sándor Dátum: 2015-01-11 11:43:44
Tomposné Andi írta ekkor: 2015-01-11 07:37:20
Kedves grand Marcsi!Szeretném megkérdezni,hogy idei új apartmanotok a Mi Abeli mennyire hangos és mennyire érezni a tavernából érkező illatokat?
Kedves Andi! Én is most készülök Kefalóniára junius közepétől,és éppen a Mi Abelli-ben foglaltam,mégpedig utcára néző szobát,ahonnan a tengert is jobban lehet látni. Fórumokon olvasva kiderült hogy Skala egy nyugodt,csendes kis település,és az apatman alatt is egy tradicionális Görög taverna üzemel,ami nem hiszem hogy tulságosan hangos. Egyébként úgy vagyok vele hogy ha este kiülök a teraszra,inkább halgassak jó sirtakit,vagy egyéb Görög zenét,mint Angol rockzenére üvöltöző fiatalokat,ha már egyszer Görögországban vagyok. És ugy tudom hogy Skalán,éjfél után már nem lehet hangosan üzemeltetni a tavernákat,de erről Marcsi biztosan pontosabban tud tájékoztatni. Mi Abelli -Apartman a legjobb! Üdv: Sanyi
Tomposné Andi Dátum: 2015-01-11 07:37:20
Kedves grand Marcsi!Szeretném megkérdezni,hogy idei új apartmanotok a Mi Abeli mennyire hangos és mennyire érezni a tavernából érkező illatokat?
Csordás Szilvia Dátum: 2015-01-10 16:27:30
Kedves Marcsi! Az Anna apartman 3 fős galériás stúdióiban mindhárom ágy fent van, vagy kettő fent-egy lent az elosztás? Köszönöm!
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-07 10:28:56
Muszula Tímea írta ekkor: 2015-01-06 20:49:38
Kedves Marcsi! Idén Kefalóniára tervezzük mi is a nyaralást, érdeklődnék, hogy mennyire jellemző a parton sétálva, hogy kagylót találjon az ember, Zakyntoson rengeteg volt és azóta sem jártam olyan helyen, ahol annyi lett volna. Remélem idén bepótolhatom :) Üdvözlettel: M. Timi
Szia Timi Kefalonian is van kagylos partszakasz,de ez Skalatol tavolabb talalhato..Minden szigetnek meg van a varazsa, itt sem fogsz unatkozni garantalom. smile smile smile smile Szeretettel varlak majd benneteket, udv Marcsi
Muszula Tímea Dátum: 2015-01-06 20:49:38
Kedves Marcsi! Idén Kefalóniára tervezzük mi is a nyaralást, érdeklődnék, hogy mennyire jellemző a parton sétálva, hogy kagylót találjon az ember, Zakyntoson rengeteg volt és azóta sem jártam olyan helyen, ahol annyi lett volna. Remélem idén bepótolhatom :) Üdvözlettel: M. Timi