(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2015-01-12 17:55:21
Csordás Szilvia írta ekkor: 2015-01-10 16:27:30
Kedves Marcsi! Az Anna apartman 3 fős galériás stúdióiban mindhárom ágy fent van, vagy kettő fent-egy lent az elosztás? Köszönöm!
Kedves Szilvia Mind a harom agy az emeleten talalhato,egy . udv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-01-12 17:55:20
Csordás Szilvia írta ekkor: 2015-01-10 16:27:30
Kedves Marcsi! Az Anna apartman 3 fős galériás stúdióiban mindhárom ágy fent van, vagy kettő fent-egy lent az elosztás? Köszönöm!
Kedves Szilvia Mind a harom agy az emeleten talalhato,egy . udv Marcsi
Muszula Tímea Dátum: 2015-01-12 17:07:22
Kedves Marcsi! Ma befizettem a Mi Abeli apartmanba smile úgyhogy szeptember 20-án érkezünk smile . Majd biztos rengeteg kérdésem lesz addig smile Első az lenne, hogy az apartmanban a 13-as szoba pontosan merre néz, mert azt írja, hogy oldalra tenger felé, utca felé vagy pont a másik irányba? Autót mennyiért lehet bérelni egy napra? Van esetleg olyan étterem ami büfés jellegű, Zakynthoson volt és azt nagyon szerettük, befizettünk egy összeget és annyi mindent meg tudtunk kóstolni.Ez a kagylós partszakasz milyen messze található Skalatól? Azt írja, hogy gyorsan mélyül a víz ez mit jelent kb hány méterre lehet besétálni a vízbe, hogy ne lepjen el a víz. smile Előre is köszönöm a válaszokat smile
Fáth Rita Dátum: 2015-01-11 15:04:27
Kedves Marcsi! Mi 3an szeretnénk menni Kefaloniára idén párommal és édesanyámmal. Az lenne a kérdésem, hogy van e olyan szoba valamelyik apartnamban ahol 3an elférünk és két légterű? Valahogy meg lehet ezt oldani? Nagyon szépen köszönöm válaszát előre is. Üdvözlettel, Rita
Tomposné Andi Dátum: 2015-01-11 12:34:14
Magda Sándor írta ekkor: 2015-01-11 11:43:44
Kedves Andi! Én is most készülök Kefalóniára junius közepétől,és éppen a Mi Abelli-ben foglaltam,mégpedig utcára néző szobát,ahonnan a tengert is jobban lehet látni. Fórumokon olvasva kiderült hogy Skala egy nyugodt,csendes kis település,és az apatman alatt is egy tradicionális Görög taverna üzemel,ami nem hiszem hogy tulságosan hangos. Egyébként úgy vagyok vele hogy ha este kiülök a teraszra,inkább halgassak jó sirtakit,vagy egyéb Görög zenét,mint Angol rockzenére üvöltöző fiatalokat,ha már egyszer Görögországban vagyok. És ugy tudom hogy Skalán,éjfél után már nem lehet hangosan üzemeltetni a tavernákat,de erről Marcsi biztosan pontosabban tud tájékoztatni. Mi Abelli -Apartman a legjobb! Üdv: Sanyi
Kedves Sándor!Köszönöm a válaszodat. Június 27-július 4.ig készülünk Sálába!Üdv!Andi