(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Simon Bernadett Dátum: 2014-09-02 19:16:21
Szia Marcsi! Jövő héten érkezünk Miskolcról hozzád. Már visszaszámolunk. Reméljük szép időnk lesz! Közben járnál az isteneknél ez ügyben? smile Üdv:Detty
Csík Ferenc Dátum: 2014-09-02 19:02:37
Szia Marcsi (Berta Mária)! A nyíltvízi fürdésnél, lehet-e mentőmellényt kérni a hajón.
dekanyildiko Dátum: 2014-09-02 15:49:44
szia MARCSI ILDIKO vagyok romaniabol tudtal e aposommal beszelni az este smile
Grand Marcsi Dátum: 2014-09-02 08:31:11
Kedves Leendő és Régi utasaim! Szeretnék mindenkit megnyugtatni hogy októberben is remek időjárás szokott lenni és a tenger végig meleg..Szeretettel várok mindenkitKefaloniára! Mindenkit tájékoztatok és ellátok mindenre kiterjedő érdeklődésében és kérdéseiben! Jó utat majd az érkezőknek! Marcsi smile smile smile
Horváth Attila Dátum: 2014-09-01 23:05:28
Molnár Csilla írta ekkor: 2014-08-26 16:26:10
Sziasztok! Vasárnap este érkeztünk haza Kefalónia Skaláról! Kefalonia lélegzetelállítóan gyönyörű! Az Anna apartman kifogástalan, a hajókirándulás egy életre szóló élmény volt! A víz kristálytiszta, bár akinek nem gond körül belül 4 km-t sétálni, az feltétlenül sétáljon át a Mounda Beach-re! Kihagyhatatlan! Egy életre szóló élményben volt részünk! Hálás köszönet Grand Marcsinak, a kedvességéért, türelméért, és odaadásáért :-) . Sok helyen jártam már, de még egy ilyen belevaló, fantasztikus idegenvezető csajjal nem találkoztam még :-D ! Ezer köszönet a drága Doktor Úrnak a gyors segítségért, illetve a Grand Tours sofőrjeinek, elsősorban Szikszai Attilának a zökkenőmentes és biztonságos utazásért! A GRAND TOURS ismét hozta számunka a színvonalat.....évek óta a legjobb :-D Várjuk tőletek a további újdonságokat :-) . Ha valakinek kérdése van Skaláról, kérdezzetek bátran szívesen válaszolok. Marcsi, neked hatalmas puszi mindenért :-) . További szép napot kívánok. Üdv: Csilla.
Szia Csilla! Szeptember 20-27. megyünk Kafeloniába. Először megyünk ilyen hosszú buszos útra. Esetleg van-e valami tanácsod az utazással kapcsolatban? Mit érdemes megnézni? Milyen lehetőségek vannak járműbérlésre, mennyibe kerül? Bocsesz a sok kérdésért. Üdv.:Attila