Szia Marcsi!
Jövőre csoportot viszek oda májusban és a szervezés miatt már most érdeklődnék pár dologról.
A Hermes apartmannál több szobánál (az öt 3ágyason kívül) külön fel van tüntetve,hogy pótágyazhatóak.
Milyen ággyal?..mert a megadott 3fősök esetében három szobánál összecsukható és kettőnél normál ágy van írva .
Milyen z ható ágy?
A Hermes és a Renieri apartman milyen távolságra van egymástól?
A kompnál valóban nem a saját buszunkkal megyünk fel,hanem át kell rá szállni és megérkezéskor vár ott egy transzferbusz?
Köszönöm előre is a választ!
Szép napot!
G.
Grand Marcsi Dátum: 2014-07-16 15:21:54
Kullainé Kurucz Katalin írta ekkor: 2014-07-16 08:32:53
Kedves Marcsi!Egyáltalán nem állt szándėkomban elvitatni az ėrdemeid ės a hatalmas tapasztalatodat!Nyugodtan töröljėk az üzenetem,ha zavaró ezen a fórumon!Szėp napot kívánok!
Kedves Katalin !
Miért törölnénk...semmi probléma..te reklámozod amit szeretnél ...és én is azt teszem..
Szeretettel várlak majd benneteket is szeptembereben..
üdv
Marcsi
Kullainé Kurucz Katalin Dátum: 2014-07-16 08:32:53
Kedves Marcsi!Egyáltalán nem állt szándėkomban elvitatni az ėrdemeid ės a hatalmas tapasztalatodat!Nyugodtan töröljėk az üzenetem,ha zavaró ezen a fórumon!Szėp napot kívánok!
Grand Marcsi Dátum: 2014-07-16 06:57:14
Kedves Mindenki !
Öt éve bejáratott és jól megkomponált kirándulásaimmal várok mindenkit ide Kefalonia-Skalára
mindenben segítek és részletes tájékoztatás is itt helyben adok még aznap,érkezéskor
üdv
Marcsi
id.vez
Grand Tours
Kullainé Kurucz Katalin Dátum: 2014-07-15 22:09:32
Szeptember 12-28-ig tartó időszakban van két fő részére szabad helyünk bérelt autóban.Jól megkomponált és bejáratott programtervvel rendelkezünk,ez lesz a harmadik utunk erre a csodálatos szigetre!Részletekről privátban szívesen adunk tájékoztatást!