(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Benőcs Boglárka Dátum: 2014-06-30 13:03:54
Kedves Marcsi! Érdeklődni szeretnék, hogy a szerdai Zakynthos hajókirándulás mennyi időt vesz el a napból ... (gondolok itt az indulás és az érkezés órájára). Csak azért kérdezem, hogy érdemes e aznapra is autót foglalni, hogy egy 5 napos bérlést megszakítsak e emiatt.
Imre Krisztina Dátum: 2014-06-30 12:00:25
Kedves Marcsi, szeptember elején megyünk Skalara veletek. A helyi busz járatokról szeretnék érdeklődni, hogy milyen sűrűn közlekednek, hova lehet eljutni Skalaból és kb milyen árakon? (ha nem bérelnénk egyéb járművet, mégis szeretnénk a szigetet felfedezni) Nagyon köszönöm, Kriszti
Hevesi Tímea Dátum: 2014-06-30 09:27:00
Köszönöm szépen a válasz szép napot!
Grand Marcsi Dátum: 2014-06-29 20:09:25
Hevesi Tímea írta ekkor: 2014-06-29 10:23:57
Kedves Marcsi! Érdeklődni szeretnék , hogy Kefaloniáról fakultatívon mennyi időnk marad a Navaggio öbölnél, van idő fürdésre vagy csak fényképezésre? Zakinthosról , ha Navaggiohoz mennek fakultatívon úgy több idő marad , mint Kefaloniáról? Mert a két hely között gondolkodom, de nem tudom melyik legyen. A Navaggio nagyon tetszik Zakhintoson, viszont a Mellisi, barlang, Assos, Fiskardo , Mirtos meg Kefalonián. Azért jobban húz a szivem Kefaloniára, szebbnek gondolom, Csak ez a Navaggio érdekelne, hogy ott mennyi idő marad, Köszönöm
Szia Timi! A Zakynthos-i hajókiránduláson belül a Navaggio-nál 20 percet tudunk eltölteni..fotóni és csobbanni is lessz időd hidd el..utána még a kék barlangokat is megnézzük együtt stb. de a döntés a te kezedben van.. Én szeretettel várlak majd Kefaloniára smile
Kovács Sándor Dátum: 2014-06-29 13:55:22
Hevesi Tímea írta ekkor: 2014-06-29 11:53:13
Ja és ez a hirtelen elfogultság Kefanolia iránt, az a sok gyönyörű kép, amit a Grand feltöltött a facebookra, egy egész album .A sok fakultatívval, ahova én is eltudok jutni autó nélkül. Beleszerettem Kefalóniába Köszönet
Üdv! ...és abba gondolj bele, hogy Skála tengerpartján akár 20-20 méter is a tiéd, ha strandolsz. :) Nincs nyomorgás, egymás törülközőjén taposás... csendes, nincs nyüzsgés, az élet álmos kis patakként csordogál, a kabócák éneke nemhogy zavaró, de szinte ringató... A parton, a szikrázó napsütésben majd hunyd le a szemed, és csak hallgasd a tengert, fúrd a lábad a kavicsos fövenybe, és ne gondolj semmire. A lelked egy része be fog szivárogni a vízbe, a kavicsokba, a sziklákba, a kabócákba... és ez a rész ott is marad majd. Emiatt fogsz mindig visszavágyni... :)