(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2014-05-22 18:09:45
Helga Lakatosne írta ekkor: 2014-05-20 21:17:28
Kedves Marcsi, Szeretném megkérdezni, hogy az Ithakai hajóút milyen napon lesz?Előre is köszönöm a választ. Üdv, Helga
Kedves Helga! Péntekenként látogatjuk meg a gyönyörű Ithaka szigetét smile üdv Marcsi smile
Deák GÁbor Dátum: 2014-05-22 09:00:21
Szia Ha szeretnénk majd robogót bérelni, akkor ahhoz nekünk kell vinni itthonról valamit vagy mindent adnak hozzá? (Pl. zár,stb) A szigeten mennyire szigorúak a parkolási szabályok?
Helga Lakatosne Dátum: 2014-05-20 21:17:28
Kedves Marcsi, Szeretném megkérdezni, hogy az Ithakai hajóút milyen napon lesz?Előre is köszönöm a választ. Üdv, Helga
Sóvágó Judit Dátum: 2014-05-20 19:15:32
Grand Marcsi írta ekkor: 2014-05-09 07:50:30
Szia Judit! 1-2 óra felé nem süt oda a nap a szobátokba...remélhetőleg nem fogjátok az agész napot ott tölten smile smile smile A tengerparton viszont lehet napfürdőzni! Még szeptemberben és októberben is meleg van nem fogtok fázni smile üdv Marcsi smile
Köszönöm a választ! Már nagyon várom hogy menjünk :) :D
Galgóczy Árpád Dátum: 2014-05-20 00:59:44
Ágnes írta ekkor: 2014-05-18 16:37:09
Sziasztok! Fakultatív programokkal kapcsolatosan kérnék egy pici segítséget! Myrtos beach és Argostoli látogatás mellett Ithakai- vagy Fiscardo-i hajókirándulást ajánlotok? Kinek mi a véleménye ezekről? Sajnos csak az egyik fér bele a keretbe. Üdv: Ági smile
Ági! Ithakára már többször is elhajóztunk, hol Lefkadáról, hol Kefaloniáról, és még nem sikerült megunnunk, úgy-hogy gondolhatod, micsoda gyönyörűség lehet!! Fiscardót idén először látogatjuk meg hajóúton, én nem is magától a várostól vagyok oda, de az odavezető út már bezsongatott, alig várom, hogy idén erre az útra is elmehessünk, mert ez is rengeteg csodát ígér a keleti partokat ismerve a sziget belseje felől! Szóval egyetértve az előttem szólóval: ha nincs keret mindkettőre, akkor bármelyiket is választod, nem fogsz csalódni, és legalább ha visszamentek (és ez tuti!!), legközelebb a másikat is megnézitek :) ha lenne keretünk, én az összes hajóútra elmennék, amit Vageli's kapitány szervez :) Ezen a linken részletes leírást találhatsz mindegyik fakultatív útjáról képekkel, magyar nyelven is(!!!): http://kefalonia-cruises.gr/index.html Ez pedig a hivatalos weboldaluk: http://www.kefalonia.net.gr/en/infoidmini.asp?EntityID=1017