(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-06-20 21:47:18
Krajcsir István írta ekkor: 2012-06-20 07:34:08
Szia Marcsi! Most fedeztem fel, hogy kikerült a szigettúra programból a fővárosi 3,5 órás szabadidő.. Helyette ez került be "Ezután megállunk a fővárosban, Argostoliban, ahol átsétálunk a városba vezető gáton, majd megcsodáljuk a "Katavothres" víznyelőket és még néhány környékbeli érdekességet." Csak ennyi időt töltünk majd a fővárosban??? smile Lesz majd olyan, mint tavaly Zakynthoson volt?? Befizetsz X programra és egy kirándulást ingyen kapsz?? smile Előre is köszönöm! Üdv: István
Kedves István! Szerintem a prosinkban is az eredeti változat volt.....itt pedig elíródhatott smile . Ne aggódj a forróságban 3 és fél óra helyett egy menő strandon töltünk 2 óra hosszát szerintem az csábítóbb smile .Kedd este külön van városnéző shoppingoló programunk....Itt Kefalonián minden kirándulásért fizetni kell ....remélem ez nem veszi el a kedvedet smile Szeretettel várlak benneteket! üdv:Marcsi smile
Lovass Annamária Dátum: 2012-06-20 13:12:11
Szia Marcsi! Mi most júni 30-júli 7-ig utazunk Kefalóniára,és szeretnék 1-2 dolgot megkérdezni. Szeretném megkérdezni,hogy 2 napra mennyibe kerül a legolcsóbb autó bérlése, illetve a motorbérlés. Lehet-e motort B-s jogosítvánnyal vezetni ott? És ülhet-e 2 ember a motoron? Még azt szeretném megkérdezni,hogy a Hermes apartmanban szokott-e elegendő edény,pohár,tányér és evőeszköz lenni? És van a közelben olyan szupermarket féle,ahol azért normális árak vannak? Ja,és,hogy tényleg megéri búvárkodni? Tényleg annyira szép és látványos a szigeten a tenger élővilága? Nagyjából ennyi szerintem. Már alig várjuk,hogy megérkezzünk. :)
kaliber Dátum: 2012-06-20 12:11:01
Zsófia írta ekkor: 2012-06-20 10:39:55
Kedves Marcsi! Barátokkal (összesen 8-an) szeptember végén utazunk Kefaloniára két hétre a Renieri Apartmanba. Szeretnék érdeklődni, hogy bográcsozásra van-e lehetőség, illetve internettel kapcsolatosan, hogy hálózati kábel van-e (a számítógép és az aljzat közé), vagy nekünk kell vinni? Válaszod előre is köszönöm. Zsófia
Milyen hálózati kábel? Wifi-n keresztül tudsz internetezni, telefon, lap-top, net-book eszközökkel.
Zsófia Dátum: 2012-06-20 10:39:55
Kedves Marcsi! Barátokkal (összesen 8-an) szeptember végén utazunk Kefaloniára két hétre a Renieri Apartmanba. Szeretnék érdeklődni, hogy bográcsozásra van-e lehetőség, illetve internettel kapcsolatosan, hogy hálózati kábel van-e (a számítógép és az aljzat közé), vagy nekünk kell vinni? Válaszod előre is köszönöm. Zsófia
Krajcsir István Dátum: 2012-06-20 07:34:08
Szia Marcsi! Most fedeztem fel, hogy kikerült a szigettúra programból a fővárosi 3,5 órás szabadidő.. Helyette ez került be "Ezután megállunk a fővárosban, Argostoliban, ahol átsétálunk a városba vezető gáton, majd megcsodáljuk a "Katavothres" víznyelőket és még néhány környékbeli érdekességet." Csak ennyi időt töltünk majd a fővárosban??? smile Lesz majd olyan, mint tavaly Zakynthoson volt?? Befizetsz X programra és egy kirándulást ingyen kapsz?? smile Előre is köszönöm! Üdv: István