(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Pappné Bartyik Ildikó Dátum: 2012-06-22 12:38:23
Szia Marcsi! Mi július közepén megyünk és azt szeretném megkérdezni, van-e lehetőség horgászásra úgy, mintha itthon horgásznánk engedéllyel? Esetleg van-e hajó ami visz ki a tengerre horgászokat? Azt is szeretném megtudni lehet-e esetleg a segítségeddel tortát rendelni ( kb. 10 szeletest mert 5-en megyünk), mert július 14-én amikor megérkezünk lesz a férjem 40.-dik , július 15.-én pedig a fiam 10,-ik születésnapja. Azt is szeretném tudni, hogy a fent említett kérdések, kérések kb. mennyi euróba kerülnek. Válaszodat előre is köszönöm!
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-21 11:05:08
Lovass Annamária írta ekkor: 2012-06-20 13:12:11
Szia Marcsi! Mi most júni 30-júli 7-ig utazunk Kefalóniára,és szeretnék 1-2 dolgot megkérdezni. Szeretném megkérdezni,hogy 2 napra mennyibe kerül a legolcsóbb autó bérlése, illetve a motorbérlés. Lehet-e motort B-s jogosítvánnyal vezetni ott? És ülhet-e 2 ember a motoron? Még azt szeretném megkérdezni,hogy a Hermes apartmanban szokott-e elegendő edény,pohár,tányér és evőeszköz lenni? És van a közelben olyan szupermarket féle,ahol azért normális árak vannak? Ja,és,hogy tényleg megéri búvárkodni? Tényleg annyira szép és látványos a szigeten a tenger élővilága? Nagyjából ennyi szerintem. Már alig várjuk,hogy megérkezzünk. :)
Szia Annamária! 2 napra a kis kocsi 70 eu, a 100-as robogó 2 fővel, b-s jogosítvánnyal bérelhető 30 eu -ért .Kávéfőző nincs de mikrohullámú -val...stb-vel föl vannak szerelve az apartmanjaink konyhái.5 nagyobb super market található Skalán amiben minden kapható " normális áron". A palackos búvárkodás 55 eu -ba kerül de csak ha maszkot pipával hoztok akkor is gyönyörű látványban lessz részetek a víz alatt smile Jó utat és minden jót addig is amíg ideértek smile üdv:Marcsi smile smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-21 10:33:23
nágel csaba írta ekkor: 2012-06-20 22:18:08
Kedves Marcsi! Szeptember közepén kb mennyi utas szokott összejönni és melyik busz megy Skalara?Érdemes-e helyet foglalni?köszi
Kedves Csaba! Ha én már most megtudnám mondani neked hogy szeptemberben mennyi utas lessz és hogy melyik busz fog lejönni hozzám ide Kefaloniára akkor másodállásban médium is lehetnék smile de mint tudjuk médium nem vagyok még így erre a kérdésedre nem tudok választ adni... indulásotok előtti héten fogják tudni megmondani az irodánkban. Érdemes helyet foglalni mert akkor a számodra legmegfelelőbb helyen oda-vissza tudjuk biztosítani a buszon a helyeteket. Szeretettel várlak benneteket:Marcsi smile
nágel csaba Dátum: 2012-06-20 22:18:08
Kedves Marcsi! Szeptember közepén kb mennyi utas szokott összejönni és melyik busz megy Skalara?Érdemes-e helyet foglalni?köszi
Grand Marcsi Dátum: 2012-06-20 21:53:35
Zsófia írta ekkor: 2012-06-20 10:39:55
Kedves Marcsi! Barátokkal (összesen 8-an) szeptember végén utazunk Kefaloniára két hétre a Renieri Apartmanba. Szeretnék érdeklődni, hogy bográcsozásra van-e lehetőség, illetve internettel kapcsolatosan, hogy hálózati kábel van-e (a számítógép és az aljzat közé), vagy nekünk kell vinni? Válaszod előre is köszönöm. Zsófia
Kedves Zsófi! Free Wifi kábel nélküli hálózat található a Renieri apartmanunkban..Sajnos bográcsozni nem fogtok tudni ...az egész szigeten tűzgyujtási tilalom van májustól októberig.... Remélem ez nem szegi kedveteket smile Szeretettel várlak benneteket! üdv:Marcsi smile