(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-03-27 20:32:06
dr. Korai Diána írta ekkor: 2012-03-27 09:03:20
Kedves Marcsi! Már alig várjuk, hogy otthon legyünk :) Köszi szépen a gyors választ!!! Már nem is olyan sokára találkozunk!!!
Kedves Diána szeretettel várlak benneteket smile addig is türelem smile én is számolom a napokat smile addig is minden jót! üdv:Marcsi smile
kaliber Dátum: 2012-03-27 16:46:37
Csutek írta ekkor: 2012-03-27 09:35:11
Kedves Diána! Igaza van Marcsinak, Paralian érdemes megpihenni! Mi is így teszünk idén. Szerencsére van ott egy kedves ismerősöm, aki szívesen ad szállást, akár egy éjszakára is, a fáradt utazóknak. Szerbiában és Macedóniában is találni bőven szállást, kb. 10 €/ ágy. Ezek olyanok, mint az F1 Hotelek Európa nyugati részén. Nekem ezek a szállás típusok nagyon nem jönnek be, a közös zuhanyzó és WC miatt. De mindenki maga dönt.
Na azért ennyire nem tragikus a helyzet, pl: Nis-ben is van rengeteg kultúrált szállás lehetőség kb félúton van, 40-50euro egy szoba két-három ágyas (egyébként ennyibe jön ki a görög apartman is éjszakánként) www.booking.com rá keresel Nis-re és találsz normális szállást magyarnyelvű felülete is van az oldalnak.
Csutek Dátum: 2012-03-27 09:35:11
dr. Korai Diána írta ekkor: 2012-03-26 08:26:16
Kedves Marcsi! Két éve voltunk Kefalónián először és annyira beleszerettünk a szigetbe, hogy idén nyáron ismét megyünk :) Még két barátunkat is elcsábítottuk, hogy tartsanak velünk. (elég volt nekik megmutattni a fényképeket és már benne is voltak :)) Júli 21-28. ig időszakban megyünk. Úgy tervezzük, hogy autóval tesszük meg a hosszú utat. Az egyik kérdésünk az lenne, hogy hol tudjuk megnézni a pontos komp indulást, illetve a kompjegy árát? Amit eddig találtunk a neten, az valami két órás komp út és méreg drága. Ahogy vissza emlékszem csak egy óra volt a kompzás. A másik, pedig hogy tudsz-e javasolni valahol félúton egy várost Szerbiában vagy Macedóniában, ahol lehet normális és nem túl drága szállást találni egy éjszakára, mert nem szeretnénk egyhuzamba levezetni az 1500 km-t :) Gondolom a korábbi uatasaid közt is sokan voltak akik autóval mentek és megpihentek valahol. Előre is köszönjük a segítséget! Már nagyon nagyon várjuk, hogy újra ott legyünk :)
Kedves Diána! Igaza van Marcsinak, Paralian érdemes megpihenni! Mi is így teszünk idén. Szerencsére van ott egy kedves ismerősöm, aki szívesen ad szállást, akár egy éjszakára is, a fáradt utazóknak. Szerbiában és Macedóniában is találni bőven szállást, kb. 10 €/ ágy. Ezek olyanok, mint az F1 Hotelek Európa nyugati részén. Nekem ezek a szállás típusok nagyon nem jönnek be, a közös zuhanyzó és WC miatt. De mindenki maga dönt.
dr. Korai Diána Dátum: 2012-03-27 09:03:20
Kedves Marcsi! Már alig várjuk, hogy otthon legyünk :) Köszi szépen a gyors választ!!! Már nem is olyan sokára találkozunk!!!
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-27 08:52:34
kaliber írta ekkor: 2012-03-26 22:25:26
Szia Marcsi! Azt sejtettem smile hogy angolul kell írni mivel elég kevés görög beszélhet magyarul, a szöveget kérdeztem milyen adatokat kell be írni, elég egy e-mail az oda-vissza helyfoglalásra?
Kedves Kaliber! smile Látom a válszt már meg is kaptad smile ha tudsz angolul akkor egyszerű értelem szerűen kitöltöd és kész ,mikor utaznál a komppal mikor jönnél vissza a kocsi milyen hosszú hány gyerek, hány felnőtt utazik az autód rendszáma stb.. Szerintem egy nappal előtte küldtök e-mailt és semmi gond nem lessz! smile Egyszerű smile főleg szeptemberben már nem lessz tolongás...július agusztus a zsúfoltabb időszak akkor kell időben foglalni a kompra!!!!!! smile smile üdv:Marcsi smile