(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Krajcsir István Dátum: 2012-03-30 19:19:14
Menet közben megtaláltam melyik napokon vannak a programok..:) Egy programot nem láttam a leírásban az a BBQ üvegaljú hajóval – Kefalonia!!! Ez a program nem is indul? Vagy létszámfüggő? Üdv: István
Krajcsir István Dátum: 2012-03-30 13:19:30
Szia Marcsi! Segítenél nekem abban, hogy a fakultatív kirándulások melyik napokon vannak?:)) Keresgettem itt a fórumon de nem találtam meg mindet..:D Előre is köszönöm! Üdv: István
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-28 17:19:56
Kedves Zsuzsanna! smile Nagyon finomakat főznek és házias ételeket a tavernában ahová a vacsorátok szól majd. Bőséges adagokat kaptok majd és Kefaloniai valamint görög specialitásokat kóstolgattok majd meg mindennap mást és mást természetesen,egyedül az italokért kell majd fizetni külön a helyszinen smile Természetesen én is segítek nektek de lefordítottam az étlapot ami nagy segítségetekre lesz majd. smile Én csak ajánlani tudom minden vendégem elégedetten és teli pocakkal jön haza a tavernából ...még csak dicséretet hallottam róluk smile üdv:Marcsi smile
Szombati Zsuzsa Dátum: 2012-03-28 11:59:12
Kedves Marcsi! Július végén Skalaba megyünk nyaralni. Szeretnénk vacsorát is rendelni - Manolis menüs - viszont nem tudjuk, milyen jellegű a vacsora. Ha tudnál ezügyben felvilágosítást nyújtani, megkönnyítenéd a döntésünket, mivel csütörtökön fizetnénk be az utat. Előre is köszönöm, üdv Zsuzsa.
Csutek Dátum: 2012-03-28 09:16:02
kaliber írta ekkor: 2012-03-27 16:46:37
Na azért ennyire nem tragikus a helyzet, pl: Nis-ben is van rengeteg kultúrált szállás lehetőség kb félúton van, 40-50euro egy szoba két-három ágyas (egyébként ennyibe jön ki a görög apartman is éjszakánként) www.booking.com rá keresel Nis-re és találsz normális szállást magyarnyelvű felülete is van az oldalnak.
Mea culpa! Mentségemre legyen mondva, kicsit elfogult vagyok. Ha Görögország, akkor tranzit szállást is csak az Égei-tenger partján keresek! A boocing.com ismerős számomra, hiszen pont ma két hete, hogy nagyon kellemesen csalódtam bennük.