Kedves Marcsi! Két éve voltunk Kefalónián először és annyira beleszerettünk a szigetbe, hogy idén nyáron ismét megyünk :) Még két barátunkat is elcsábítottuk, hogy tartsanak velünk. (elég volt nekik megmutattni a fényképeket és már benne is voltak :)) Júli 21-28. ig időszakban megyünk. Úgy tervezzük, hogy autóval tesszük meg a hosszú utat. Az egyik kérdésünk az lenne, hogy hol tudjuk megnézni a pontos komp indulást, illetve a kompjegy árát? Amit eddig találtunk a neten, az valami két órás komp út és méreg drága. Ahogy vissza emlékszem csak egy óra volt a kompzás. A másik, pedig hogy tudsz-e javasolni valahol félúton egy várost Szerbiában vagy Macedóniában, ahol lehet normális és nem túl drága szállást találni egy éjszakára, mert nem szeretnénk egyhuzamba levezetni az 1500 km-t :) Gondolom a korábbi uatasaid közt is sokan voltak akik autóval mentek és megpihentek valahol. Előre is köszönjük a segítséget!
Már nagyon nagyon várjuk, hogy újra ott legyünk :)
Kedves Diána!
Mivel még az új kompmenetrendet nem adták ki, én amint megkapom rögtön itt közölni fogom hogy mindenki tudja majd figyelemmel kisérni.Én a Paralia környékén szálnék meg itt Görögországban biztonságosabb szerintem. A Vasiliki -Fiscardo kompot javasolnám Lefkadaról indul és ez van legközelebb Kefaloniához .A kompra majd a
[email protected] kell helyet foglalni majd amikor jöttök ,előtte 24 órával legalább.Ha az idén is lesz akkor a reggel 9 órás kompot javasolnám az ára tavaly 8.50 € volt /fő az autó 37-40€ mérettől függően. Fiscardotól még le kell hozzánk Skalaba autókázni de legalább már akkor itthon vagytok a szép Kefalonián

Bármi érdekel még kérdezz kérlek nyugodtan

Üdv:Marcsi