(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2012-03-21 18:11:53
Kedves Kata! smile Még nem hallottam hogy bárki panaszkodott volna a Kefaloniára vezető útszakasz miatt... a cél lebegjen a szemetek előtt smile és gyönyörködjetek a fantasztikus görög tájban smile és a különleges Rio-Antirio hídban smile Szeretettel várlak benneteket! smile üdv:Marcsi smile
dr. Sápi Kata Dátum: 2012-03-21 09:55:13
Kedves Grandmarcsi!Azt szeretném kérdezni, hogy a görögországi útszakasz mennyire kanyargós? Mert amikor Korfura mentünk, akkor eléggé megviselte a társaságot a 3-4 órás hegyi menet smile válaszodat előre is köszönöm!üdv.
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-19 07:44:15
Selmeczi Lászlóné írta ekkor: 2012-03-19 06:15:31
Szia, Marcsi! Még egy utolsó kérdésem van. Van-e a közelben internet kávézó, vagy valamilyen lehetőség internetes kapcsolat tartásra az itthoniakkal? Fontos lenne tudnom. Előre köszönöm a válaszodat. Gabi smile smile smile
Kedves Gabi! Sok internet kávézó található a faluban ,viszont a Hermes szállásunkon van wifi ingyenes internet így akár a saját laptopját akár a közös használatra kihelyezett számítógépet a házaink vendégei használhatják. üdv:Marcsi smile
Selmeczi Lászlóné Dátum: 2012-03-19 06:15:31
Szia, Marcsi! Még egy utolsó kérdésem van. Van-e a közelben internet kávézó, vagy valamilyen lehetőség internetes kapcsolat tartásra az itthoniakkal? Fontos lenne tudnom. Előre köszönöm a válaszodat. Gabi smile smile smile
Soósné Csuhaj Mária Dátum: 2012-03-18 22:42:11
Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a válaszokat természetesen több helyen is megkérdeztem hisz mindenki arról a helyről tud információt adni ahol már nyaralt. Szeretem meghallgatni az emberek utibeszámolóját azért is érdeklődtem. Nagyon sok képet néztem már meg de mindegyik helyet gyönyörünek látom. Mi a Grand Toursal Tólóban a Stellában és Spanyolban Tossa de Marban voltunk kéthetes turnusban és mindennel nagyon megvoltunk elégedve. Remélem most is sikerül jól dönteni. Mégegyszer köszi a válaszokat Üdv