(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kovács Dóra Dátum: 2012-03-16 23:16:22
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-03-14 20:44:42
Szia Dóra! smile Az északi fekvésű szobák hűvösebbek bár még nem mondtad melyik hónapba jöttök de szerintem a 21-es szoba megfelelő lenne számotokra.Online nézzétek meg de még esetleg a 11 -es is szóba jöhet...ha még az elvárásokat jobban elemeznéd jobban tudnék segíteni smile de remélem a 21-et még zölden találjátok smile Bármiben tudok még segítek, kérdezz nyugodtan. smile üdv:Marcsi
köszi a választ! Amúgy azért kérdeztem mert ugye a klíma pénzbe kerül sajnos..ezzel kapcs. az érdekelne még hogy hogyan nézik hogy igénybe vetted-e a klímát v sem? Csak mert már hallottam olyanról, hogy nem használták egész héten mégis fizetniük kellett..(persze nem itt, már nemtudom hol):S
Telek Attiláné Dátum: 2012-03-16 10:46:26
Soósné Csuhaj Mária írta ekkor: 2012-03-16 09:25:00
Sziasztok! Azok segitségét kérem akik már több helyen voltak Görögországban. Mi tavaly Tólóban voltunk, csodálatos rengeteget kirándultunk hajókáztunk a szállás a központban és a parton volt. A viz meleg és tiszta lassan mélyülő. Most nem tudjuk eldönteni hogy Zakyntosra Kefalóniába Korfura vagy Sartira menjünk. Van két 15-22 éves gyermekünk is akik szeretnek szórakozni. Mi is a nyüzsgőbb de biztonságos helyeket kedveljük, a gyögyörü tengert a szép történelmi helyeket. Szóval aki már mindegyik helyen volt segitsen dönteni hová vegyük az utirányt Előre is köszönöm.
"Sziasztok! Azok segitségét kérem akik már több helyen voltak Görögországban.....Szóval aki már mindegyik helyen volt segitsen dönteni hová vegyük az utirányt Előre is köszönöm." Kedves Mária! Ha jól sejtem, már több helyen is kértél tippeket, és nagyon sokan próbálnak Neked, Nektek tippeket adni, többek közt én is smile Eddig viszont még egyáltalán nem válaszoltál senkinek sem. smile Tudom, hogy nehéz döntés, de a segítő szándék ellenére sem dönthet helyettetek más. smile Olvasgass, nézegess képeket, hidd el az segít. Egyébként Kefalonia jó választás lenne, szerintem. Üdv.
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-16 10:07:47
Soósné Csuhaj Mária írta ekkor: 2012-03-16 09:25:00
Sziasztok! Azok segitségét kérem akik már több helyen voltak Görögországban. Mi tavaly Tólóban voltunk, csodálatos rengeteget kirándultunk hajókáztunk a szállás a központban és a parton volt. A viz meleg és tiszta lassan mélyülő. Most nem tudjuk eldönteni hogy Zakyntosra Kefalóniába Korfura vagy Sartira menjünk. Van két 15-22 éves gyermekünk is akik szeretnek szórakozni. Mi is a nyüzsgőbb de biztonságos helyeket kedveljük, a gyögyörü tengert a szép történelmi helyeket. Szóval aki már mindegyik helyen volt segitsen dönteni hová vegyük az utirányt Előre is köszönöm.
Kedves Mária! smile Én természetesen Kefaloniát javaslom smile Biztonságos, randalírozó angoloktól mentes, izgalmas tájakkal ,kristálytiszta vízzal ,szép partokkal rendelkező sziget nagyon jó fakultatív programokkal.A legnagyogg a Jón szigetek közül és megunhatatlan szerintem smile . A döntés természetesen az ön kezében van smile én mindenesetre szeretettel várom önöket! Üdv:Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-16 09:58:37
Kovács Sándor írta ekkor: 2012-03-15 17:08:32
Mint írtam: "Mindenkinek szíve joga úgy nyaralni, ahogy szeret, de tartsuk szem előtt, hogy nem vagyunk egyedül..." Többesszám első személyben fogalmaztam, egy-egy reggeli elkészítése nálunk is előfordul, ezért is - és a pénztárcánk miatt is - az apartmant részesítjük előnyben. Azt viszont nem venném a szívemre, hogy az asszonykám a nyaralás számottevő részét a rezsó mellett töltse. Rászánjuk a pénzt az éttermekre, tavernákra. Véleményem szerint érdemes. De mondom, kinek a pap, kinek a paplan. smile
Kedves Sándor ! Maximálisan egyetértek smile de ne felejtsük el hogy hála az Égieknek nem vagyunk egyformák smile smile és mivel nem privát villát bérelünk így egymáshoz alkalmazkodni kell... Vannak vendégeim akik attól félnek hogy éhen fognak halni és a hűtőszekrényt is hozzák magukkal smile holott nagyon ízletesek és laktatóak a görög ételek így csak javasolni tudom hogy minden helyi specialitást kóstoljanak meg a vendégeim. Sokan krumplit flakonos vizet ,egészbe jércét stb cipelnek itthonról.Hihetetlen de vannak fucsa dolgok higgyétek el smile üdv:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-16 09:25:52
Krajcsir István írta ekkor: 2012-03-14 21:37:46
Szia Marcsi!!! Nekem azt mondtad, hogy az 1 emelet 12-es szoba is hűvös..:D Vagy ez a szoba csak júniusban hűvös???..:D:D:D Üdv: István
Kedves István! smile Az alaprajzon látni hogy melyek az északi szobák . Hidd el mindenkinek olyan szobát kívánok amibek kellemesen tud majd pihenni smile A választás szabad mindenki saját izlése szerint! smile üdv:Marcsi smile