(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kovács Dóra Dátum: 2012-03-18 11:42:58
Grand Marcsi írta ekkor: 2012-03-17 12:06:11
Kedves Dóra! Majd amikor jöttök ,látva az időjárást eldöntitek hogy kéritek vagy sem.Azt is tehetitek hogy csak majd attól a naptól kéritek amikor szükségét érzitek. Semmi nem kötelező! üdv:Marcsi smile
Rendben, köszi! :)
Erdős Aurél Dátum: 2012-03-18 10:19:05
Köszönjük! smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-17 12:15:14
Erdős Aurél írta ekkor: 2012-03-17 11:00:43
Kedves grandmarcsi! Utoljára évvel ezelőtt voltunk Görögországban, akkor Korfura mentünk repülővel. Most Kefaloniát néztük ki, de gondban vagyunk az árakkal. :) 3(-4) fővel jönnénk a főszezonban egy hétre busszal és önellátással. Ezeket az adatokat bevittem az oldalon található kalkulátorba, mert nem tudtam eldönteni, hogy a kompnak és a busznak az ára beleszámít e abba a kb 60 000 Ft-ba, amit az oldal egy heti szállás árának jelölt meg. A kalkulátor szerint kb. 167 000 Ft lenne a szállásunk és a buszozás ára az előfoglalási kedvezményt is felszámolva. A kalkulátor felett azonban meg van jelölve, hogy a retúr buszjegy ára fejenként 33 ezer forint,nem is beszélve a kompról. :/ A kérdésünk az lenne, hogy ez a 167 000 Ft busszal együtt vagy anélkül értendő? :O Busszal együtt túl szép, hogy igaz legyen, anélkül meg túl csúnya... Válaszodat előre is köszönöm! Üdv.: Aurél :D
Kedves Aurél! smile Az árak autóbuszjeggyel vannak egy főre kikalkulálva és a szállás 7 éjszakára smile remélem a jó hírnek örül mindenki smile nem csalás nem ámítás smile A kompdíj majd plusz költség lesz de azt majd az autóbusz vezetőknek kell a helyszínen odaadni! Szeretettel várom önöket! üdv:MArcsi smile smile
Grand Marcsi Dátum: 2012-03-17 12:06:11
Kovács Dóra írta ekkor: 2012-03-16 23:16:22
köszi a választ! Amúgy azért kérdeztem mert ugye a klíma pénzbe kerül sajnos..ezzel kapcs. az érdekelne még hogy hogyan nézik hogy igénybe vetted-e a klímát v sem? Csak mert már hallottam olyanról, hogy nem használták egész héten mégis fizetniük kellett..(persze nem itt, már nemtudom hol):S
Kedves Dóra! Majd amikor jöttök ,látva az időjárást eldöntitek hogy kéritek vagy sem.Azt is tehetitek hogy csak majd attól a naptól kéritek amikor szükségét érzitek. Semmi nem kötelező! üdv:Marcsi smile
Erdős Aurél Dátum: 2012-03-17 11:00:43
Kedves grandmarcsi! Utoljára évvel ezelőtt voltunk Görögországban, akkor Korfura mentünk repülővel. Most Kefaloniát néztük ki, de gondban vagyunk az árakkal. :) 3(-4) fővel jönnénk a főszezonban egy hétre busszal és önellátással. Ezeket az adatokat bevittem az oldalon található kalkulátorba, mert nem tudtam eldönteni, hogy a kompnak és a busznak az ára beleszámít e abba a kb 60 000 Ft-ba, amit az oldal egy heti szállás árának jelölt meg. A kalkulátor szerint kb. 167 000 Ft lenne a szállásunk és a buszozás ára az előfoglalási kedvezményt is felszámolva. A kalkulátor felett azonban meg van jelölve, hogy a retúr buszjegy ára fejenként 33 ezer forint,nem is beszélve a kompról. :/ A kérdésünk az lenne, hogy ez a 167 000 Ft busszal együtt vagy anélkül értendő? :O Busszal együtt túl szép, hogy igaz legyen, anélkül meg túl csúnya... Válaszodat előre is köszönöm! Üdv.: Aurél :D