(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Dátum: 2011-09-09 15:16:27
SZAJCZ GÁBOR írta ekkor: 2011-09-08 22:32:22
Nos,ez itt nem a reklám helye,de azt javaslom,ha már így egybekeltetek,szervezzetek magatoknak minden évben legalább egy ilyen nászutat az irodával,ahogy anno mi is tettük,mert minden hely egy tuti élmény,ami aztán örök emlék marad majd... Sok boldogságot Nektek!
Szia Gábor! Egyáltalán nem rossz ötlet, mi is így tervezzük, Neos Marmarason már voltunk (igaz esküvő előtt smile ), és jövőre már kinéztem Korfut is smile Remélem összejön, mivel már egy ideje együtt éltünk, így mindenkinek mondtuk, hogy km-et gyűjtünk, ezt kértük nászajándékba smile Adrienn
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-09 06:58:36
írta ekkor: 2011-09-08 17:28:38
Szia Marcsi! Most már bizti, hogy megyünk okt.8-tól (anyagiak lerendezve, minden foglalva smile ), amikor gubanc van a munkahelyemen, akkor azt mantrázom, hogy tengerpart, tenger, napsütés, nászút smile Szeretnék egy-két praktikus választ kapni. Az apartman konyhája mennyire felszerelt, vacsit befizettünk, így nem főzőcskézem, de pl. van-e hűtő, kávéföző, egy-egy csésze kávénak, stb. Olvastam a fórumon, hogy előfordulnak szunyik, de akkor is vannak-e még, vigyünk riogatót, stb. Jól tudom, hogy töröloköző van, azt nem kell vinni? smile Köszi előre is a válaszaidat, és már számoljuk a napokat, mint a gyerekek, a nászútig smile Adrienn
Szia Adrienn! Októberben már nincs szunyi smile A listádról kávéfőző hiányzik egyedül..esetleg instant kávét hoztok ....vagy egy kis kávéfőzőt smile minden más van ! Puszi a boldog párnak smile Szeretettel várlak benneteket! Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-09 06:50:31
írta ekkor: 2011-09-08 17:28:38
Szia Marcsi! Most már bizti, hogy megyünk okt.8-tól (anyagiak lerendezve, minden foglalva smile ), amikor gubanc van a munkahelyemen, akkor azt mantrázom, hogy tengerpart, tenger, napsütés, nászút smile Szeretnék egy-két praktikus választ kapni. Az apartman konyhája mennyire felszerelt, vacsit befizettünk, így nem főzőcskézem, de pl. van-e hűtő, kávéföző, egy-egy csésze kávénak, stb. Olvastam a fórumon, hogy előfordulnak szunyik, de akkor is vannak-e még, vigyünk riogatót, stb. Jól tudom, hogy töröloköző van, azt nem kell vinni? smile Köszi előre is a válaszaidat, és már számoljuk a napokat, mint a gyerekek, a nászútig smile Adrienn
Szia Adrienn smile
SZAJCZ GÁBOR Dátum: 2011-09-08 22:32:22
írta ekkor: 2011-09-08 17:22:50
Szia Gábor! Igen, tényleg ez lesz a nászútunk smile Már voltunk szintén a grantours-al Neos Marmarason és tökéletesen elégedettek voltunk mindennel, ráadásúl imádjuk a görög mentalitást, életérzést, és persze az országot. smile Remélem megoldódik neked is a helyzet, mert nagyon gyönyörűnek ígérkezik a hely smile
Nos,ez itt nem a reklám helye,de azt javaslom,ha már így egybekeltetek,szervezzetek magatoknak minden évben legalább egy ilyen nászutat az irodával,ahogy anno mi is tettük,mert minden hely egy tuti élmény,ami aztán örök emlék marad majd... Sok boldogságot Nektek!
Dátum: 2011-09-08 17:28:38