), és jövőre már kinéztem Korfut is
Remélem összejön, mivel már egy ideje együtt éltünk, így mindenkinek mondtuk, hogy km-et gyűjtünk, ezt kértük nászajándékba
Adrienn
), amikor gubanc van a munkahelyemen, akkor azt mantrázom, hogy tengerpart, tenger, napsütés, nászút
Szeretnék egy-két praktikus választ kapni.
Az apartman konyhája mennyire felszerelt, vacsit befizettünk, így nem főzőcskézem, de pl. van-e hűtő, kávéföző, egy-egy csésze kávénak, stb.
Olvastam a fórumon, hogy előfordulnak szunyik, de akkor is vannak-e még, vigyünk riogatót, stb.
Jól tudom, hogy töröloköző van, azt nem kell vinni?
Köszi előre is a válaszaidat, és már számoljuk a napokat, mint a gyerekek, a nászútig
Adrienn
A listádról kávéfőző hiányzik egyedül..esetleg instant kávét hoztok ....vagy egy kis kávéfőzőt
minden más van !
Puszi a boldog párnak
Szeretettel várlak benneteket!
Marcsi
), amikor gubanc van a munkahelyemen, akkor azt mantrázom, hogy tengerpart, tenger, napsütés, nászút
Az apartman konyhája mennyire felszerelt, vacsit befizettünk, így nem főzőcskézem, de pl. van-e hűtő, kávéföző, egy-egy csésze kávénak, stb.
Olvastam a fórumon, hogy előfordulnak szunyik, de akkor is vannak-e még, vigyünk riogatót, stb.
Köszi előre is a válaszaidat, és már számoljuk a napokat, mint a gyerekek, a nászútig
Adrienn
Már voltunk szintén a grantours-al Neos Marmarason és tökéletesen elégedettek voltunk mindennel, ráadásúl imádjuk a görög mentalitást, életérzést, és persze az országot.
Remélem megoldódik neked is a helyzet, mert nagyon gyönyörűnek ígérkezik a hely
Adrienn