(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2011-09-11 18:59:49
Nagy Katalin írta ekkor: 2011-09-11 15:38:24
Kedves Marcsi!Olvastam a fórumon,h van lehetőség nálad polgári esküvőre.Egyből felcsillant a szemem.:)Egyelőre még csak érdeklődnék.Hogy is van ez?Mennyi idővel előtte kelll téged értesíteni?Mennyibe kerül?Gondolom,h szükség van tanura.A fotózásról nekünk kell gondoskodni?Hol szoktak képet készíteni az ifjú párról?Milyen napon tartják az esküvőt?Májustól- októberig lehet tartani, vagy megvan szabva,h melyik hónapban van esküvő?Bocsi a sok kérdésért de nagyon kíváncsi v.ok!:)Tavaly augusztusban nyaraltunk nálad.Nagyon megtetszett a sziget és megfogadtuk,h egyszer még visszatérünk.Sok hely volt amit nem láttunk a szigeten.Most szeptember 23.tól Zakynthosra megyünk a Granddal.Úgyhogy akkor nem leszünk messze tőled!:)Előre is köszönöm a válaszod,ne haragudj a sok kérdésért!Ha nem emlékszel ránk a facebook.-on be tudsz minket azonosítani az ismerőseid között.(Gáll Zsolt,Nagy Katalin)Minden jót kívánunk neked.Puszi.(Kata,Zsóta)
Szia Kata! Írj kérlek egy e-mailt és ott mindent megbeszélünk a :kefalonia @grandtours.hu-ra jó nyaralást nektek puszi:Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-11 18:57:38
Felföldi Attila írta ekkor: 2011-09-11 10:43:41
Szia Tesó! Ezek szerint sikerült. smile Jó nézegetést! smile Üdv!
Igen sikerült Tesókám.. ...csak én vagyok ronda a képen smile smile de ez ellen nem lehet mit tenni! Köszi mégegyszer.mill.puszi nektek!
Nagy Katalin Dátum: 2011-09-11 15:38:24
Kedves Marcsi!Olvastam a fórumon,h van lehetőség nálad polgári esküvőre.Egyből felcsillant a szemem.:)Egyelőre még csak érdeklődnék.Hogy is van ez?Mennyi idővel előtte kelll téged értesíteni?Mennyibe kerül?Gondolom,h szükség van tanura.A fotózásról nekünk kell gondoskodni?Hol szoktak képet készíteni az ifjú párról?Milyen napon tartják az esküvőt?Májustól- októberig lehet tartani, vagy megvan szabva,h melyik hónapban van esküvő?Bocsi a sok kérdésért de nagyon kíváncsi v.ok!:)Tavaly augusztusban nyaraltunk nálad.Nagyon megtetszett a sziget és megfogadtuk,h egyszer még visszatérünk.Sok hely volt amit nem láttunk a szigeten.Most szeptember 23.tól Zakynthosra megyünk a Granddal.Úgyhogy akkor nem leszünk messze tőled!:)Előre is köszönöm a válaszod,ne haragudj a sok kérdésért!Ha nem emlékszel ránk a facebook.-on be tudsz minket azonosítani az ismerőseid között.(Gáll Zsolt,Nagy Katalin)Minden jót kívánunk neked.Puszi.(Kata,Zsóta)
Felföldi Attila Dátum: 2011-09-11 10:43:41
Grand Marcsi írta ekkor: 2011-09-10 11:11:01
Köszi smile Imádlak Tesóm...mondtam már? smile mill.puszi érte
Szia Tesó! Ezek szerint sikerült. smile Jó nézegetést! smile Üdv!
Grand Marcsi Dátum: 2011-09-10 11:11:01
Felföldi Attila írta ekkor: 2011-09-10 09:37:53
Szia Tesó! Itthon működik. Egy ilyen nevű linket kellene kapnod http://freemail.hu/mail/oriaslevel.fm?id=44cd9d0874365dac880e647d1bd7289b a levélben. Rákattintasz a letöltés gombra, és a fájl mentése bekezdést bejelölöd, majd klikk OK. Kb. 5 perc alatt átjön. Egy marcsinak.zip nevű fáljt keress. Ha nem sikerül, majd CD-n megkapod. smile Az iwiw oldalamon kb. ugyanezek vannak felrakva. Kitartást! Üdv Attila
Köszi smile Imádlak Tesóm...mondtam már? smile mill.puszi érte