(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

tóth zoltán Dátum: 2010-07-20 21:46:59
Ja,és azért ez az eimail nevem,mert olyan álmodozos vagyok..Most épp egy szép nyaralásról álmodok...És szeretem megvalósítani álmaimat..
tóth zoltán Dátum: 2010-07-20 21:43:10
Szia grandmarcsi! Célegyenesbe fordultunk,holnap,de legkésőbb holnapután foglalok,munkámtól függően!Hárman biztosak vagyunk..Kérdés?Autókölcsönzés árak?Igény,tán klima,és három nap..Körülbelül?Jó éjt!
Lukács Enikő Dátum: 2010-07-20 13:52:36
Jah félpanzi ha lehet és egyéni utauással. MErt kockásr a nem akarom ülni már a faromat. Puszmák.
Lukács Enikő Dátum: 2010-07-20 13:47:56
Körösztanyú? SZia Mara! Enci vagyok. Vót osztálytárs. Érdekelne ez a Kefalóniai lehetőség ha tudsz pár ötletet írj a Polgár Jenős címemre: [email protected]. Köszi puszmák.
Grand Marcsi Dátum: 2010-07-20 12:03:58
Tóth Boglárka írta ekkor: 2010-07-20 10:47:40
Kedves Marcsi! Az érdekelne, hogy ha befizetnénk a vacsorát, akkor milyen ételeket kapnánk, illetve hol található a taverna? Tengerparton van? Ezen kívül pedig körülbelül milyen árak vannak egy szerényebb vacsorát illetően? Mennyibe kerül egy gyrosz,egy szuvlaki? Vannak-e tengerparti, olcsóbb éttermek? Hova érdemes menni? Előre is köszönöm a segítséged. Már nagyon várjuk az augusztust... smile Üdv: Bogi
Szia Bogi:) A közelünkben van egy gyroszos ahol souvláki is van stb. ,akiknél az öszfogyasztásból a Grandos kedvezményünkkel -20% ár kedvezmény lejön! tehát kb: 1,60-ba kerül így a gyros:) Normál áron vannak az éttermek, de ha befizetsz vacsorára sem jársz rosszul ,ugyanis Manwlisnál akinek a tavernája közel van / egy utcával lejjebb../ nagyon finom , bőséges és házias tradicionális ételeket kaphatsz vacsorára:) Ezt te döntsd el hogy mindennap máshol ,vagy egy helyen de biztos hogy finomat akarsz vacsorázni. Várlak benneteket! üdv:Marcsi