(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Nagy Mariann Dátum: 2016-01-15 21:12:47
Előző kérdésemet kiegészíteném még egyel. Kerékpár bérlésre van-e lehetőség?
Nagy Mariann Dátum: 2016-01-15 19:54:35
Üdvözlöm! A Remieri apartmanban szállnánk meg, és a vacsora menü is érdekelne minket. A vacsora menühöz az ital is ingyen jár-e illetve a Manolis taverna, ahol a vacsorát kapjuk az apartmanban található? Köszönöm válaszát!
Soósné Csuhaj Mária Dátum: 2016-01-14 12:34:36
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy május 28-jun 4-i turnusban Skalában a fakultativ kirándulások mind indulnak? Csak azért szeretnénk ebben az időpontban menni hogy a Kefalóniai az Ithakai és a Zakintosi kirándulásokon részt vegyünk. Szóval a kirándulások lennének fontosak mivel ilyenkor még nem nagyon lehet egész nap a vizben ülni. Ha ez biztosított akkor többen is mennénk. Köszönöm válaszát
Grand Marcsi Dátum: 2016-01-13 13:53:36
Magda Sándor írta ekkor: 2016-01-11 18:15:32
Szia Marcsi! Örülök hogy újra itt vagy! Én csak eljátszottam a gondolattal,hogy mi lenne ha...? Persze tudom hogy ez nem olyan egyszerű manapság mint volt valamikor a 60'-as,vagy 70'-es években amikor még a kutya sem foglalkozott a fekete munkásokkal meg egyéb mai Úri dolgokkal. Ettől függetlenül szeretem Görögországot, és megyek ha csak tudok. Egyszer talán hosszabb időre is ha Isten megsegít! Köszönöm a válaszodat. Üdv: Sanyi
Azóta jó pár év eltelt Sándor! De a remény hal meg utoljára,mondják..kívánom hogy sikerüljön a terved! üdv Marcsi smile
Magda Sándor Dátum: 2016-01-11 18:15:32
Grand Marcsi írta ekkor: 2016-01-10 11:33:18
Kedves Sándor! Argostolinál van camping,több hétig ott lehet sátrat verni..Skala partján nem. Kisérletezni lehet...angol nyelvtudás,vagy görög mindenképp...de mivel mindenhol már ellenőrzik a fekete munkásokat...így nem tartom valószínűnek hogy valaki kockáztatna ...de felnőtt emberek vagytok... a döntés a ti kezetekben van.. BUÉK nektek is.. üdv Marcsi
Szia Marcsi! Örülök hogy újra itt vagy! Én csak eljátszottam a gondolattal,hogy mi lenne ha...? Persze tudom hogy ez nem olyan egyszerű manapság mint volt valamikor a 60'-as,vagy 70'-es években amikor még a kutya sem foglalkozott a fekete munkásokkal meg egyéb mai Úri dolgokkal. Ettől függetlenül szeretem Görögországot, és megyek ha csak tudok. Egyszer talán hosszabb időre is ha Isten megsegít! Köszönöm a válaszodat. Üdv: Sanyi