(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kékesi Dátum: 2016-01-10 21:29:52
Grand Marcsi írta ekkor: 2016-01-10 11:38:48
Kedves Mariann! Szerintem tőlünk egyénileg foglaljatok szobát online,...csak a repjegyet vegyétek meg egyénileg máshonnan.. Segítek a transferben hogy minél hamarabb eljussatok Skalába a mi szálláshelyünkre...innen már minden a ti kezetekben van..és kirándulunk együtt természetesen:).. Addig is minden jót,szeretettel várlak majd benneteket! Üdv Marcsi smile
Kedves Marcsi! Köszönöm szépen a kedves szavaidat! Természetesen megpróbáltam így is , de sajnos nem tudtam repjegyet venni máskorra, csak péntekre. Nálatok viszont szombaton van a turnusváltás.... Ha esetleg tudsz valami megoldást kérlek írj, de én már mindent lehetőségnek utánanéztem, úgy érzem. Még Bécsből is megnéztem a járatokat. Tanácstalan vagyok :( Ha esetleg tudsz segíteni, nagyon örülnék! Előre is köszönöm! :) Üdv: Mariann [email protected] smile
Grand Marcsi Dátum: 2016-01-10 11:38:48
Kékesi írta ekkor: 2016-01-04 09:55:59
Kedves Marcsi! Ne ne haragudj hogy ismeretlenül írok Neked, bár reményeim szerint a nyáron megismerkedünk. A segítségedet szeretném kérni. Nagy dilemmában vagyunk, mert mindenképpen szeretnénk a Grandtours-al Kefaloniára utazni, viszont egy repülős megoldást szeretnénk. Az viszont nálatok nincs, csak buszos. Más iroda kínál repülőst, de szeretnénk a Ti kirándulásaitokra befizetni. Kérlek segíts hogy miképpen lenne megoldató a problémánk. Előre is nagyon köszönöm ha válaszolsz!! Üdvözlettel : Mariann
Kedves Mariann! Szerintem tőlünk egyénileg foglaljatok szobát online,...csak a repjegyet vegyétek meg egyénileg máshonnan.. Segítek a transferben hogy minél hamarabb eljussatok Skalába a mi szálláshelyünkre...innen már minden a ti kezetekben van..és kirándulunk együtt természetesen:).. Addig is minden jót,szeretettel várlak majd benneteket! Üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2016-01-10 11:33:18
Magda Sándor írta ekkor: 2016-01-03 20:15:41
Szia Marcsi! Boldog Új Évet Neked is! Olyan gondolatom támadt hogy akár több hétre mennénk Kefaloniára,viszünk sátort,felverjük valahol Skala tengerpartján,veszünk ott egy görögtől valami használt robogót 100-eur-ért,és járjuk a szigetet. Aztán ha elfogy a pénz hazajövünk,vagy beállunk valahová dolgozni,mosogatás,takarítás,festés. Szerinted kivitelezhető a dolog? Olvastam most egy Magyar nyugdíjas a nyugdíjából (63000-ft) él Naxoson,sátorban,bevallása szerint napi 10-eur-ból. Üdvözöllek: Sanyi
Kedves Sándor! Argostolinál van camping,több hétig ott lehet sátrat verni..Skala partján nem. Kisérletezni lehet...angol nyelvtudás,vagy görög mindenképp...de mivel mindenhol már ellenőrzik a fekete munkásokat...így nem tartom valószínűnek hogy valaki kockáztatna ...de felnőtt emberek vagytok... a döntés a ti kezetekben van.. BUÉK nektek is.. üdv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2016-01-10 11:27:36
Sólya Nándor írta ekkor: 2016-01-02 18:25:15
Kedves Grand Tours,Grand Marcsi,Magda Sanyi és Mindenki!Békés Boldog Új Esztendőt és csodálatos nyaralást kívánok mindenkinek a 2016-os évre.Teljen mindenkinek a nyaralása úgy ahogyan azt elképzeli előre és valósuljanak meg az álmaik.Üdvözlettel:Sólya Nándor.ui:Augusztus 27-én Kefalonia!!!!!!!!!!!!!!!!! smile smile smile
Kedves Nándor! Köszönjük a jókívánságokat,viszont kívánunk minden jót 2016-ra és jó utat majd auguztusban Kefaloniára:) smile smile smile üdv Marcsi smile
Sólya Nándor Dátum: 2016-01-08 00:10:17
Magda Sándor írta ekkor: 2016-01-06 19:16:47
Szia Nándi! Engem már régóta foglalkoztat ez a gondolat,hogy hosszabb időre elutazni Görögországba,akár dolgozni vagy csak összeszedni egy kis pénzt és kimenni ,vagy mindkettő együtt. Úgyis mikor kint vagyunk mindig csak rohanásból áll az üdülés,mert gyorsan elszáll az az egy-két hét,és meg akarunk nézni mindent. Jó lenne egyszer ráérősen,kibújsz reggel a sátorból fürödsz egyet,utána felülni a motorra elmenni a sziget másik végére,vagy átruccanni Lefkadára...és ez ha nem kajálsz minden nap étteremben,olcsóbban megvalósítható mint két hét a Balatonnál. Facebokon is megtalálsz: Sandor Magda néven
Szia Sándor!Az az igazság,hogy kiköltözni véglegesen nem akarunk,de nem is tudnánk.Azonban egy kicsit hoszabb időre mi is kimennénk.Sajnos az a baj itthon,hogy a Balaton olyan drága,hogy nem éri meg elemnni oda.Ezért mi mostanában nem is megyünk,pedig nagyon szerettük régen.Na de ha öszeszedünk pár millát akkor már megyünk is és annyiból el lehet lenni akár egy egész szezont vagy akár többet is.....étteremben enni nem muszály minden nap.Meg lehet azt oldani másként is.....de ez a jövő zenéje....talán egyszer össze is jöhet.Addig is marad ez a kis idő amit ott tölthetünk idén újfent.....már nagyon várjuk.Üdv.