(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2015-07-15 17:41:55
Böbe írta ekkor: 2015-07-15 16:32:57
Kedves Marcsi! Érdekelődnék, szerinted melyik komp útvonalat használjuk a Kyllini - Poros vagy Vasiliki - Fiskardo mi a véleményed? A hazaérkezett utastársak tapasztalatára is kíváncsi lennék, valamint az utazással kapcsolatos észrevételeket is szívesen elolvasom. Gondolok arra, hogy Szerbiában és Macedóniában a bevándorlók miatt milyen a biztonság ? Meg lehet állni bárhol ? stb (minden infó érdekel). Köszönöm!
Kedves Böbe! Minden héten vannak autós egyéni vendégeim akiktől azt hallom hogy minden rendben van az utakon ...útközben látnak vándorolni menekülteket de nem okoznak gondot.Ha pihenni szeretnétek javaslom már görög oldalon ide,és hazafelé is..az a tuti biztos.Én személy szerint minden utasomat a Lefkada/ Vassiliki-Fiscardó/Kefalonia komphoz küldöm mivel ezzel 150 km-t és a Rio-Antirio híd díját is megspóroljátok..még ha kicsit szerpentinesebb is az út ...időt és pénzt is megspóroltok vele.Ha mégsem arra akarnátok jönni,még Fiskardón kívül Astakosnál és Kyllininél is át lehet kelni a szigetre. A kompok indulását itt tudod megnézni: www.gtp.gr... Jó utat majd Kefaloniára..bármi gondotok ,fönnakadásotok lenne a voucheren rajta lesz a számom hívjatok nyugodtan. Minden jót addig is! smile üdv Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-07-15 17:29:13
Szandi írta ekkor: 2015-07-15 10:58:10
Köszönöm a segítséget Marcsi és Olivér :) A szerdai napon akkor gondolom nem lehetséges a Zakynthos és a Ainos is.
Szia Alexandra! smile Természetesen lehetséges, mivel időben megérkezünk a Zakynthosi hajókirándulásról így még utána van idő tusolni enni és átöltözve már megyünk is az Ainos hegy csúcsát megmászni smile . Több vendégem is jön egy nap mindkét kirándulásomra....semmi fönnakadás eddig nem volt ezzel még soha. üdv neked Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-07-15 17:23:12
Olivér írta ekkor: 2015-07-15 15:40:52
Bocsi, én tudom a választ! De nem segíthetek! :) Dolgozz Marcsi! smile
Szeretném ha kedves Olivér megnyugodnál egy kicsit a hévedből..Nem vagyok hisztis aki ismer az tudja... Én végzem az én munkámat tedd te is azt, ami rád vonatkozik.További szép nyarat neked ...jövőre legközelebb smile smile smile smile üdv Marcsi
Böbe Dátum: 2015-07-15 16:32:57
Kedves Marcsi! Érdekelődnék, szerinted melyik komp útvonalat használjuk a Kyllini - Poros vagy Vasiliki - Fiskardo mi a véleményed? A hazaérkezett utastársak tapasztalatára is kíváncsi lennék, valamint az utazással kapcsolatos észrevételeket is szívesen elolvasom. Gondolok arra, hogy Szerbiában és Macedóniában a bevándorlók miatt milyen a biztonság ? Meg lehet állni bárhol ? stb (minden infó érdekel). Köszönöm!
Olivér Dátum: 2015-07-15 15:46:00
Olivér írta ekkor: 2015-07-15 15:40:52
Bocsi, én tudom a választ! De nem segíthetek! :) Dolgozz Marcsi! smile
Ja Zakynthosi hajóskiránduláson van. Akkor este 5-6 fele elérhető, mert a Navaggió öbölbe nem raktak még wifit! smile smile smile