(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Olivér Dátum: 2015-07-15 15:40:52
Szandi írta ekkor: 2015-07-15 10:58:10
Köszönöm a segítséget Marcsi és Olivér :) A szerdai napon akkor gondolom nem lehetséges a Zakynthos és a Ainos is.
Bocsi, én tudom a választ! De nem segíthetek! :) Dolgozz Marcsi! smile
Olivér Dátum: 2015-07-15 15:39:23
Szandi írta ekkor: 2015-07-15 10:58:10
Köszönöm a segítséget Marcsi és Olivér :) A szerdai napon akkor gondolom nem lehetséges a Zakynthos és a Ainos is.
Szívesen! :)
Olivér Dátum: 2015-07-15 15:39:03
Kovács Sándor írta ekkor: 2015-07-15 10:42:01
Nyugavér, Olivér... Marcsi csak szeretné lelkiismeretesen végezni a munkáját. Mert amikor ő ideír, akkor dolgozik. Ha őt kérdezik, szeret ő válaszolni. Ezzel gondolom, te is így vagy. Bátran válaszolj, ha úgy kezdik a kérdést, hogy: "Kedves Utastársak!" , meséld el személyes élményeidet, de hagyd dolgozni Marcsit. smile
Hagyom dolgozni, nem raboltam el a szigetről! :) Én meg tudom mi mikor van, mert nem rég jöttem haza, nem gondoltam, hogy hiszti lesz belőle, hogy segítek egy kedves nyaralni vágyónak! :)
Szandi Dátum: 2015-07-15 10:58:10
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-07-14 19:10:04
Szia Alexandra! Hétfőn van a Szigettúra ami 28€-ba kerül,itt a Drogarati csepkő barlangnál lesz a belőpő 4€ és a Melissani földalatti barlangi tónál 6€ a díj csónakázással együtt. Szerdán hajózunk át Zakynthosra enek az ára 32,5€ itt nem lesz belépő sehová. Szerdán délután indulunk az Ainos hegyi túrára ennek az ára 15€ és itt sincs tőbb költség. Remélem tudtam segíteni,jó utat majd ide ! Üdv addig is smile Marcsi smile
Horváth Tamásné Dátum: 2015-07-15 10:49:01
Kecskés Nikolett írta ekkor: 2015-07-12 16:35:53
Kedves Marcsi, Kedves már hazatért utastársak ! Augusztusi indulással foglaltuk le kefalóniai nyaralásunkat és még jóval indulás előtt szeretnénk érdeklődni, mit s hogyan érdemes :) . Az utas tájékoztatóban az áll ,hogy a buszra hűtőtáskát felvinni tilos. Ez valóban így is van ? Nincs kivétel ? Amennyiben igen , akkor a négy óránkénti pihenők alkalmával hozzáférhetünk a raktérbe lerakott csomagokhoz vagy legközelebb csak kint ? Ami az apartmanok felszereltségét illeti érdemes magunkkal vasalót, kávé főzőt, edényeket vinni vagy ezek az apartman recepcióján beszerezhetőek ? Autóbérlés kapcsán is keresgéltünk . A következő link nagyvonalakban állja helyét : http://www.pefanis-carhire.com/en/bookings/index Érdemes már itthon , előre foglalni vagy van garantáltan szabad autó minden nap ? Valamint a legfontosabb kérdés . Mennyire érzékelhető Kefalónián a jelenlegi bizonytalan gazdasági helyzet ? Jelentős árváltozás tapasztalható ? Előre is köszönök szépen minden hasznos hozzászólást !
Kedves Nikolett. Mi úgy oldjuk meg a hűtést, hogy olyan szatyorba rakjuk az üdítőt és szendvicset, ami bélelt, és abba rakunk egy jégaksit. Tudod, amit a mirelit termékekhez árulnak a boltokban. Kellemes hűvös marad végig az úton. :D Amikor elfogy belőle minden, csak összehajtom, a szemetet pedig az egyik pihenőnél kidobom a kukába, így tiszta buszt hagyunk magunk után a következő utasoknak :D Jó nyaralást! Tamás smile