(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Kovács Sándor Dátum: 2015-07-15 10:42:01
Olivér írta ekkor: 2015-07-15 10:04:06
Jég Úristen! Bocs, hogy válaszoltam! Azt hiszem itt fejeztem be fórumon való ténykedésem. Az ember segíteni próbál és még ő van lecseszve! Én kérek bocsánatot! smile
Nyugavér, Olivér... Marcsi csak szeretné lelkiismeretesen végezni a munkáját. Mert amikor ő ideír, akkor dolgozik. Ha őt kérdezik, szeret ő válaszolni. Ezzel gondolom, te is így vagy. Bátran válaszolj, ha úgy kezdik a kérdést, hogy: "Kedves Utastársak!" , meséld el személyes élményeidet, de hagyd dolgozni Marcsit. smile
Olivér Dátum: 2015-07-15 10:04:06
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-07-14 18:56:07
Szia Olivér! Ha Olivért kérdezik én nem fogok válaszolni helyetted,de mivel itt Kefalonián én képviselem az irodánkat ,ez a mi fórumunk és engem kérdeztek... Minden nap nézem a fórumunkat így nem kell fáradnod hogy helyettem válaszolsz .. köszi Marcsi
Jég Úristen! Bocs, hogy válaszoltam! Azt hiszem itt fejeztem be fórumon való ténykedésem. Az ember segíteni próbál és még ő van lecseszve! Én kérek bocsánatot! smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-07-14 19:10:04
Szandi írta ekkor: 2015-07-14 12:05:59
Kedves Marcsi! Érdeklődni szeretnék hogy a kefaloniai szigettúra, Aionos-hegyi túra és a hajókirándulás Zakynthosra melyik napokon van és mennyibe kerülnek belépőkkel együtt?
Szia Alexandra! Hétfőn van a Szigettúra ami 28€-ba kerül,itt a Drogarati csepkő barlangnál lesz a belőpő 4€ és a Melissani földalatti barlangi tónál 6€ a díj csónakázással együtt. Szerdán hajózunk át Zakynthosra enek az ára 32,5€ itt nem lesz belépő sehová. Szerdán délután indulunk az Ainos hegyi túrára ennek az ára 15€ és itt sincs tőbb költség. Remélem tudtam segíteni,jó utat majd ide ! Üdv addig is smile Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-07-14 19:09:12
Szandi írta ekkor: 2015-07-14 12:05:59
Kedves Marcsi! Érdeklődni szeretnék hogy a kefaloniai szigettúra, Aionos-hegyi túra és a hajókirándulás Zakynthosra melyik napokon van és mennyibe kerülnek belépőkkel együtt?
Szia Alexandra! Hétfőn van a Szigettúra ami 28€-ba kerül,itt a Drogarati csepkő barlangnál lesz a belőpő 4€ és a Melissani földalatti barlangi tónál 6€ a díj csónakázással együtt. Szerdán hajózunk át Zakynthosra enek az ára 32,5€ itt nem lesz belépő sehová. Szerdán délután indulunk az Ainos hegyi túrára ennek az ára 15€ és itt sincs tőbb költség. Remélem tudtam segíteni,jó utat majd ide ! Üdv addig is smile Marcsi smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-07-14 18:56:07
Olivér írta ekkor: 2015-07-14 16:20:10
Szia Alexandra! Remélem nem baj, hogy válaszoltam, de vasárnap jöttünk meg még frissek az emlékek. :) Hétfő szigettúra, kedd Myrtos Beach, szerda Zakynthos, azt hiszem szerdán lett volna eredetileg Aionos-hegyi túra, csütörtök volt azt hiszem Fiskardo, pénteken Ithaka. Csütörtökön volt még 2 Beach túra is, ez nincs a katalógusba 20 Euró. Görög est most nem ugrik be ilyen szerda-csütörtök körül este 20 fele. Árak megegyeznek a katalógusba foglaltakkal. Ha nincs elég jelentkező elmaradhatnak programok pl. nálunk ilyen volt az Argostolli esti bevásárlás és séta.
Szia Olivér! Ha Olivért kérdezik én nem fogok válaszolni helyetted,de mivel itt Kefalonián én képviselem az irodánkat ,ez a mi fórumunk és engem kérdeztek... Minden nap nézem a fórumunkat így nem kell fáradnod hogy helyettem válaszolsz .. köszi Marcsi