(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Grand Marcsi Dátum: 2015-06-27 10:18:36
Olivér írta ekkor: 2015-06-27 09:23:05
Sziasztok! Örülök, hogy végre meélénkült ez a fórum és már olvashatunk személyes élmyénybeszámolókat és tapasztalatokat! Mi jövő hét pénteken indulunk, már nagyon izgatottan várjuk! :) Lenne egy olyan kérdésem, hogy kb. mikor érünk a komp kikötőben (nem óra, percre mert tudom sok mindentől függ) csak kb.? Érdemes-e berakni a háti puttonyba egy pulóvert? Mert tavaly amikor Korfura utaztunk ilyen hajnali 6 óra fele értünk oda és elég vacogós volt a komp út. :)
Szia Olivér! Nem lehet előre tudni mikorra értek Kyllinibe ,de a 10-es komppal jöttök át a szigetre. Nem nagy súly egy hosszú ujjú póló és még hasznos lehet:) üdv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-06-27 10:16:22
Szandi írta ekkor: 2015-06-26 22:15:40
Sziasztok! Augusztus 28-án megyünk ketten Skala-ba a Renieribe. Érdeklődnénk, hogy van-e valaki aki ugyanekkor megy és esetleg belehetne társuli mondjuk autóbérlésbe, hogy pár helyre eljussunk. Mert ahogy olvasom a busz nem túl gyakran jár , jogsink meg sajnos nincs. Valamint érdekelne, hogy mennyire szükséges a vizicipő?
Szia Szandi! Nyugodtan hozzatok hasznos lesz a vizicipő!:) üdv Marcsi
Olivér Dátum: 2015-06-27 09:23:05
Sziasztok! Örülök, hogy végre meélénkült ez a fórum és már olvashatunk személyes élmyénybeszámolókat és tapasztalatokat! Mi jövő hét pénteken indulunk, már nagyon izgatottan várjuk! :) Lenne egy olyan kérdésem, hogy kb. mikor érünk a komp kikötőben (nem óra, percre mert tudom sok mindentől függ) csak kb.? Érdemes-e berakni a háti puttonyba egy pulóvert? Mert tavaly amikor Korfura utaztunk ilyen hajnali 6 óra fele értünk oda és elég vacogós volt a komp út. :)
Szandi Dátum: 2015-06-26 22:15:40
Sziasztok! Augusztus 28-án megyünk ketten Skala-ba a Renieribe. Érdeklődnénk, hogy van-e valaki aki ugyanekkor megy és esetleg belehetne társuli mondjuk autóbérlésbe, hogy pár helyre eljussunk. Mert ahogy olvasom a busz nem túl gyakran jár , jogsink meg sajnos nincs. Valamint érdekelne, hogy mennyire szükséges a vizicipő?
Grand Marcsi Dátum: 2015-06-23 23:06:00
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-06-20 12:38:57
Kedves Marcsi! Köszönöm szépen csodás hetet töltöttem Kefalónián nagyon szuper fak programok voltak. Nagyon tetszett az Ainosi hegyi túra ,nem kevésbé Zakhyntos és a Petani strand. Gyönyörű helyeket láttam Kefalónián, csak azt sajnálom, hogy a Myrthost, csak fentről sikerült látni, mert nem jött össze a csapat. Érdemes Kefalóniát bejárni ,mert nagyon szép meg persze szép volt a szigettúra is. Tényleg más utazási irodánál nincs Zakhintosi és Aenosi hegyi túra sem. A legjobb fakultatív programok szerintem a GT -nek van Kefalonián. Jövőre is Görögországot fogom választani, de most lassan mélyülő homokos tengerpartot mert én jobban érzem magam a lassan mélyülő tengerben. Lehet Tolo Zakhintos vagy Thassos lesz. Viszont Kefalónián annyi szép strand volt és annyi látnivaló, meg gyönyörű hegyvidék az egész sziget, hogy mindenkinek azt javaslom érdemes bejárni a szigetet. Üdvözlet Timi
Kedves Tímea! Örülök hogy jól érezted magad Kefalonián smile Bárhová is mész jövőre ,ott is legyenek szép élményeid,kívánom neked! Üdv Marcsi smile smile smile