(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Ildikó Dátum: 2015-06-29 18:16:40
Sziasztok!Júl. 10-én indulunk Kefalóniára. Kérdéseink a következők: - Szegeden a buszok várakozása közben van lehetőség mosdót találni, illetve étkezni ( például visszafelé)? - A busz végig visz minket, vagy a kompon egyénileg megyünk a csomagokkal? - A válság miatt kell-e számítani áremelésre? Ez vonatkozik a fakultatív programokra is? . Szerbia, Macedonia a menekültek miatt egészen biztonságos? Eddig nem volt semmilyen atrocitás a busz és a menekültek között?
Hevesi Tímea Dátum: 2015-06-29 12:33:06
Sziasztok! Amit én még nagyon fontosnak tartottam, lehet valakiknek ez lényegtelen, de nekem nagyon pozitív volt. Én voltam több fakultatívon, Szigettúra, Zakyntosi hajókirándulás, Aenosi hegyi túra és a két strand Xi part-Petani, mindenhol volt magyar idegenvezetés, Marcsi jött velünk mindenhova. Vannak helyek, ahol nincs magyar idegenvezetés ez főleg jellemző hajókirándulásoknál. Szerencsére itt Marcsi csatlakozott hozzánk még a Zakyntosi hajó kirándulásnál is, gondolom ez így van azokon a fak. programokon is, amin én nem vettem részt. Köszönet érte Üdvözlet!
Szandi Dátum: 2015-06-29 10:55:16
Szia Marcsi! Még az lenne a kérdésem, hogy szerinted érdemes-e kiváltani az útlevelet nyaralásig a biztonság kedvéért? Mert mi személyivel utaznánk ki, csak nem tudjuk hogy addig mi fog történni Görögországgal és nem szeretnénk lemaradni se :)
Katka Dátum: 2015-06-28 21:30:26
Grand Marcsi írta ekkor: 2015-06-28 13:49:51
Szia Katka! Hétfőn: Szigettúra Kedden:de: Myrthos beach ,este Argostoli Szerdán: Zakynthos hajóval,du. Ainos hegyi túra Csütörtök: Fiscardo hajóval vagy " 2Beach strandolás,este Görög est Péntek :Ithaka hajóval Jó utat majd ide! Üdv Marcsi smile
Kedves Marcsi, köszönjük az infót! Már alig várjuk, hogy induljunk! smile
Grand Marcsi Dátum: 2015-06-28 13:49:51
Katka írta ekkor: 2015-06-28 10:00:15
Sziasztok, Tudnátok abban segíteni, hogy milyen napokon vannak a szervezett programok? 3 hét múlva megyünk Skalaba és szeretnénk majd autót bérelni, s a programokhoz igazítanánk a bérlési időt. Előre is köszönjük mindenkinek a segítséget! :)
Szia Katka! Hétfőn: Szigettúra Kedden:de: Myrthos beach ,este Argostoli Szerdán: Zakynthos hajóval,du. Ainos hegyi túra Csütörtök: Fiscardo hajóval vagy " 2Beach strandolás,este Görög est Péntek :Ithaka hajóval Jó utat majd ide! Üdv Marcsi smile