(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Hevesi Tímea Dátum: 2015-06-21 11:00:56
smile Ja valakivel össze keverhetsz ,mer én még Korfun sosem jártam, vagy van valami névrokonom. Üdvözlet Timi
Hevesi Tímea Dátum: 2015-06-21 10:31:53
Olyan 24-26 órával számolni kell,a Szegedről, de hülyeségeket nem akarok írni, mert már nem emlékszem ,mikor értünk Skálába. Függ a határoktól meg ,hogy melyik kompot éritek el, nekünk várni kellett a kompra. Nem vettem igénybe a napernyőket, itt rengeteg hely van a parton bárhova le tudod teríteni a törölközőt egyáltalán nem zsúfolt a tengerpart. Az idő járás mikor mi ki értünk az első két nap nem volt valami meleg, de aztán nagyon jó idő volt. Egy nap esős volt. De hidd el azóta lassan eltelt 3 hét, mostmár szuper időnek kell lenni Kefalónián én előszezonban voltam.
Hevesi Tímea Dátum: 2015-06-21 10:13:13
De nagyon érdemes elmenni Marcsi tájékoztatójára, mert mindent elfog mondani. Tényleg mindenről tájékoztat ,ha kiértek. Még annyi ,hogy Kefalónián a víz iható én egész héten ittam a vizet semmi bajom nem volt. Nem kell ásványvízre költeni. Nagy bulik nem voltak itt inkább tehetős angol turistákkal találkoztam, akik szerényen vacsoráztak koktéloztak és borocskáztak az étteremekbe. Részeg fiatal tinikkel én nem futottam össze Skálában , én kb két hete voltam kint még előszezonban. Üdvözlet jó készülődést és jó nyaralást. Timi
Hevesi Tímea Dátum: 2015-06-21 10:00:18
Nekem nagyon ízlenek a görög sütemények. A sétálon az egyik pékségbe mindig a dupla csokis sütit vettem szinte minden nap:)))))) Tiszta krém volt az egész alig volt tésztája és édes csupas csoki volt. Nagyvonalakban ennyi. Persze lehet ami nekem gyönyörű lehet neked nem pl nekem nagy élmény volt a hegyi túra, mert én most láttam ilyet először. Lehet neked nem lenne nagy élmény, mert a hegyekben laksz ,vagy már millió egy hegyi túrán részt vettél. Vagy neked pont ott ízlene a girosz ahol nekem nem. De az is lehet hogy te utálod a csokis sütit. Mindenkinek más a szép és jó, viszont ez volt számomra az a hely, ahol minden fakultatívra befizettem volna. Viszont nekem Skala partja nem tetszik ,mert félek a mély víztő,l de ez az én személyes problémám. Viszont gyönyörű kék és kristálytiszta.A Petani és a Myrthos is gyönyörű de ezek is kavicsosak és hirelen mélyülnek, de ettől függetlenül ,amire volt lehetőségem elmentem és megnéztem.De Skálától 4 km-re van a Mounda beach nagyon lassan mélyülő meleg homokos part. Vagy a Xi beach az is homokos lassan mélyülő meleg oda is fakultatívon lehet eljutni.
Hevesi Tímea Dátum: 2015-06-21 09:39:00
Folytatom csak egyszerre kevesebbet írok, mert már kétszer megírtam egy hosszú levelet és nem tudtam elküldeni. Voltam szigettúrán is az is nagyon szép volt. Tudod az a baj, hogy annyira jó fakultatív programok vannak, ha látsz róla képeket egyiket sem szeretnéd kihagyni. Pl a szigettúrán is van fakultatívba strandolás is Lassi közelében a Costa Costa beachen nagyon szuper viszonylag lassan mélyülő homokos tengerparttal. Myrtos fentről volt szerencsém látni, szintén egy csoda. Vannak éttermek, ahol a Grandosoknak 10 százalék kedvezmény jár biztosan azok is szuperek.Bolt árakat annyira nem tudok mert vittem ki konzerveket boltban kólán kivül semmit nem vettem egy fél literes kóla 95 cent volt. Én egész héten giroszoztam nekem elég volt,nem eszek túl sokat, meg egyszer kétszer éttermeztem.