(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kefalonián
Fórum bejegyzései

Hevesi Tímea Dátum: 2015-06-21 09:25:10
Szia ! Gyönyörű Kefalonia én voltam az Ainosi hegyi túrán engem a látvány lenyűgözött, én alföldi lány vagyok, nem győztem betelni a látvánnyal. Zakynthos a navaggio öböl szintén a leggyönyörűbb tengerpart volt számomra ,amit láttam eddig Görögországba. Tavaly Lefkadáról voltam Ithakán és Fiskardón szintén gyönyörű.Marcsinnak van még egy fakultatívja két strandod néztek meg a Xi part és Petani a látvány magáért beszél. De inkább átküldök képeket, ha megadod az emailedet, nem photoshop valós amatőr természetes fényképek. Éttermekből is tudsz választani én voltam a Sunrise fish restaurantba nagyon finom halat ettem, de a köret nem volt valami sok, elég borsos ára volt grill tuna halat ettem 12 euroért. Ez az étterem a tengerparton van , jobb oldalt a sziklák felé. Az éttermi árak 8-12 euro között vannak. Ahogy feljövünk a sétálon a tengerpartról, bal oldalt az első étterembe marha stifadót ettem 8 euroért finom omlós puha volt a marha hús.A girosz nekem a Pita Bozoba nem ízlet, nekem a Ranias grill étterembe ízlet nagyon a girosz 2,30-vagy 2,50 volt az ára. Skálán hirtelen mélyülő kavicsos tenger part van, de kristálytiszta, mondjuk én a homokos lassan mélyülő tengerpartot szeretem, de ezt akkor is tudtam mikor befizettem Kefaloniára, viszont annyira szép Kefalonia, hogy ettől függetlenül akkor is el akartam menni a szigertre.
Tomposné Andi Dátum: 2015-06-21 06:09:36
Hevesi Tímea írta ekkor: 2015-06-20 12:38:57
Kedves Marcsi! Köszönöm szépen csodás hetet töltöttem Kefalónián nagyon szuper fak programok voltak. Nagyon tetszett az Ainosi hegyi túra ,nem kevésbé Zakhyntos és a Petani strand. Gyönyörű helyeket láttam Kefalónián, csak azt sajnálom, hogy a Myrthost, csak fentről sikerült látni, mert nem jött össze a csapat. Érdemes Kefalóniát bejárni ,mert nagyon szép meg persze szép volt a szigettúra is. Tényleg más utazási irodánál nincs Zakhintosi és Aenosi hegyi túra sem. A legjobb fakultatív programok szerintem a GT -nek van Kefalonián. Jövőre is Görögországot fogom választani, de most lassan mélyülő homokos tengerpartot mert én jobban érzem magam a lassan mélyülő tengerben. Lehet Tolo Zakhintos vagy Thassos lesz. Viszont Kefalónián annyi szép strand volt és annyi látnivaló, meg gyönyörű hegyvidék az egész sziget, hogy mindenkinek azt javaslom érdemes bejárni a szigetet. Üdvözlet Timi
Kedves Hevesi Tímea!Köszi,hogy már végre valaki olyantól is hallottunk infót Kefalóniáról,aki megérkezett onnan!Azt hiszem többen vagyunk kíváncsiak részletekre,akik még előtte állunk az útnak.Ha van időd kérlek írj a skalai strandról,napernyő használatról,időjárásról,árakról,fakultatívok közül hova érdemes 4 főnek(család) elmenni,Mennyi volt a buszút?Milyen a bolt ellátottság,volt-e kedvenc éttermetek?Bocsi,hogy ilyen sok kérdéssel bombázlak,de a grand fórumon már ismerős a neved.Szerintem Korfun voltunk együtt,ha nem tévedek!Köszi!
Hevesi Tímea Dátum: 2015-06-20 12:38:57
Kedves Marcsi! Köszönöm szépen csodás hetet töltöttem Kefalónián nagyon szuper fak programok voltak. Nagyon tetszett az Ainosi hegyi túra ,nem kevésbé Zakhyntos és a Petani strand. Gyönyörű helyeket láttam Kefalónián, csak azt sajnálom, hogy a Myrthost, csak fentről sikerült látni, mert nem jött össze a csapat. Érdemes Kefalóniát bejárni ,mert nagyon szép meg persze szép volt a szigettúra is. Tényleg más utazási irodánál nincs Zakhintosi és Aenosi hegyi túra sem. A legjobb fakultatív programok szerintem a GT -nek van Kefalonián. Jövőre is Görögországot fogom választani, de most lassan mélyülő homokos tengerpartot mert én jobban érzem magam a lassan mélyülő tengerben. Lehet Tolo Zakhintos vagy Thassos lesz. Viszont Kefalónián annyi szép strand volt és annyi látnivaló, meg gyönyörű hegyvidék az egész sziget, hogy mindenkinek azt javaslom érdemes bejárni a szigetet. Üdvözlet Timi
Grand Marcsi Dátum: 2015-06-20 09:35:05
Jenei Mihály írta ekkor: 2015-06-18 21:54:22
Kedves Marcsi ! Fürdésre tudom ,hogy kiváló a víz Kefalonián , de vajon hány celsius fokos ?
Kedves Mihály! 24-25 fokos:) üdv Marcsi
Grand Marcsi Dátum: 2015-06-20 09:29:26
Mátyássy Krisztina írta ekkor: 2015-06-17 23:35:26
Kedves Marcsi! Érdeklődnék,hogy Platia Ammos strand már megközelíthető (a lépcsőket már megjavították)?sajnos tavaly nem jutottunk le oda.Köszönöm szépen!Üdv.M.Krisztina smile
Szia Krisztína! Sajnos csak föntről a parkolójából fotózható! üdv Marcsi