Kedves Marcsi! Köszönöm szépen csodás hetet töltöttem Kefalónián nagyon szuper fak programok voltak. Nagyon tetszett az Ainosi hegyi túra ,nem kevésbé Zakhyntos és a Petani strand. Gyönyörű helyeket láttam Kefalónián, csak azt sajnálom, hogy a Myrthost, csak fentről sikerült látni, mert nem jött össze a csapat. Érdemes Kefalóniát bejárni ,mert nagyon szép meg persze szép volt a szigettúra is. Tényleg más utazási irodánál nincs Zakhintosi és Aenosi hegyi túra sem. A legjobb fakultatív programok szerintem a GT -nek van Kefalonián. Jövőre is Görögországot fogom választani, de most lassan mélyülő homokos tengerpartot mert én jobban érzem magam a lassan mélyülő tengerben. Lehet Tolo Zakhintos vagy Thassos lesz. Viszont Kefalónián annyi szép strand volt és annyi látnivaló, meg gyönyörű hegyvidék az egész sziget, hogy mindenkinek azt javaslom érdemes bejárni a szigetet. Üdvözlet Timi
Kedves Hevesi Tímea!Köszi,hogy már végre valaki olyantól is hallottunk infót Kefalóniáról,aki megérkezett onnan!Azt hiszem többen vagyunk kíváncsiak részletekre,akik még előtte állunk az útnak.Ha van időd kérlek írj a skalai strandról,napernyő használatról,időjárásról,árakról,fakultatívok közül hova érdemes 4 főnek(család) elmenni,Mennyi volt a buszút?Milyen a bolt ellátottság,volt-e kedvenc éttermetek?Bocsi,hogy ilyen sok kérdéssel bombázlak,de a grand fórumon már ismerős a neved.Szerintem Korfun voltunk együtt,ha nem tévedek!Köszi!