Szia!
Szívesen! Ha bármiben tudok, neked is segítek. 10 eróba csak egyfajta póz tartozik :-( és profi fotós készíti. El nem tudom mondani mennyire jó kép lett amit a fotós csinált rólam meg a delfinről, szóval megéri!!! Te vagy Ti nem fogtok tudni olyat csinálni, de lehet nem is engedik nektek, hogy fotózzatok. Tavaly kellett fizetni a fényképezőgépért és a kamerákért is, de nekem szerencsém volt, most egyikre se kellett fizetnem. Azért örülök, hogy a delfinnel való képet profi fotós csinálta, nekem is szuper gépem van, de elkapni azt a pillanatot, hát nem egyszerű :-D Ne hagyjátok ki, tényleg ne!!! Felejthetlen élmény volt számomra amikor a tenyeremet ütötte az orrával a kis delfin :-D (nekem ilyen kép készült). Minden jót. :-D
Üdv: Dia
Akkor jól gondoltam, hogy 1 kép=10 euró, de annak örülök, hogy profi fotós örökíti meg azt a pillanatot.
Ne haragudj, hogy ennyit kérdezek, csak szeretnék tisztába lenni ezekkel a dolgokkal. Jó tudni, hogy mi hogy van és mennyiért. :)
Biztos nagyon jó fotó készült, én is már nagyon várom! :)
Egyébként melyik az a két pózfajta, ahogyan lehet képet készíteni? Mert sokfélét láttam az oldalon. :D
És ha nem gond, a kompozásról is szeretnék érdeklődni, azt tudom, hogy elméletileg 25 perc, de az árával szintén nem vagyok tisztában, hisz mindenhol mást láttam és mondtak.
Remélem, ezek az információk mások számára is értékesek lesznek! :)