Kedves Dia! Köszi a nagyon gyors választ és infókat! Igen én az Adalendről kérdezem, mert a honlapon láttam úgy épül fel 3 részből és ebből az egyik a sealand ahol lehet búvárkodni, ráját simogatni, meg cápákat nézni testközelből (http://www.adaland.com/) ebben voltál te is? :) Vagy valaki a csoportotokból nem próbálta estleg ezt a részt is? Ti a Yonca apartmanban laktatok? tényleg lehet látni az erkélyről a tengert? Mi a 403-as szobába megyünk. Kértetek vacsorát? ha igen az milyen volt? Nagyon gondolkodunk hogy befizessük e vagy sem. Még nem kértem soha sehol vacsorát, de a török konyha érdekelne:) és még azt szeretném kérdezni, hogy hogyan működnek pontosan ezek a Dolmusok? (egy jegyet veszek rá és bárhol leszállhatok? ki van írva rá merre felé tart ilyesmi?:) Szeretnénk több partszakaszt is felfedezni és olvastam hogy a nemzeti park (Milli Park - Guzelcamli) felé és a silver sand vagy love beach felé is megy ilyen kis buszocska) Remélem nem okozok gondot a sok érdeklődéssel de már nagyon izgatott vagyok pedig még nagyon soká megyünk:) HÁlás vagyok a sok segítségért!! köszi: Orsi
Szia Orsi!
Remélem nem baj ha letegezlek :-D. Az aquaparknak azon részén én nem jártam ahol búvárkodni vagy ráját simogatni lehetne. Az a sealand része amit Te is leírtál, de oda külön belépő szükséges. A csoportból csak én voltam itt egyedül, másokról nem tudok, vagy esetleg akik most jönnek majd haza, azoktól tudnál még kérdezni. Igen, én a Yonca-ban laktam, már tavaly is ott voltam és szuper hely, látni lehet tényleg a 3. emeletről a tengert. A 403-as szóba nem tudom merre néz. Én görögben nem fizetném ki a vacsit, ugyanis náluk nem jó a konyha, de a török az olyan mint a magyar. Én tavaly és idén is befizettem (svédasztalos reggeli és vacsora). A reggeli nem túl gazdag (ezek vannak: sajtok, főtt tojás, rántotta, vaj, dzsem, ubi, paradicsom, kávé, tea, tej, müzli ...), mert nincs felvágott meg kolbász meg bacon stb., ugyanis a disznó húst ők nem eszik, nem is tudják milyen fincsi :-D A vacsora szuper, két fajta húsos főétel, mellé leves és rengeteg friss zöldséges finomság.
A dolmusokat bárhol leintheted, megáll mindenhol, 1 euróért visz be a városba, vagy a kikötőbe. Számok vannak kint az elején, a miénk ami a városba visz az a 6-os, de arra is fel tudtok szállni amire az van kiírva, hogy: "centrum, center, city" Mindig számoljátok ki Ti a pénzt és úgy adjátok oda, van hogy képesek többet elkérni (törökök :-D ). Az Ági (idegenvezetőt) kérdezzétek ha másik partra vagy másik városba szeretnétek eljutni, mert oda más buszocska megy. A Pamukkale kirándulásban nincs benne a Cleopátra fürdő, oda külön belépő szükséges. 220 km Kusadasitól tehát készüljetek fel, mert elég hosszú, de délben megálltok egy 5*-os szállodánál ebédelni, ahol all inclusiv a kaja, de az italért, vízért, stb. fizetni kell!!! Ja, reggel 7-kor indultok és este 8-ra értek haza!Remélem tudtam segíteni!!! Jó nyaralást!!! :-D