(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Grand Judit Dátum: 2013-06-04 10:32:51
Mikosné Béres Angéla írta ekkor: 2013-06-02 22:59:35
Kedves Bori! Mi nemsokára megyünk nyaralni és a yoncába a 401-es szobát foglaltuk le, viszont most láttam egy képen, hogy az szélső apartman. Érdeklődnék tőled, hogy annak a szoba és nappali ablaka is tenger felé néz vagy csak a nappali része , ahol az erkély ajtó is van, mert olvastam olyat, hogy akinek a szélén volt az apartmanja annak a szoba ablaka a bazárra néz, és két gyerekkel nem hiszem, hogy jó lenne, akkor gyorsan cserélnék szobát. Szeretném még megkérdezni, hogy Kusadasiban is vannak tüntetések vagy ott nyugalom van és csak Istanbulban van. remélem olvasod a fórumot és mielőbb tudsz nekem válaszolni. Előre is köszönöm válaszod: Angéla
Kedves Angéla! A Yonca 401-es szobájának erkélyéről, valóban látható a bazár, de mivel távolabb van, ráadásul fedett épületről van szó, úgy gondolom nem fogja zavarni gyermekei nyugalmát. Kusadasiban szerencsére nincsenek zavargások. Borit kérdezte, de remélem én is kielégítő választ tudtam adni. Szeretettel várjuk Önöket!
Mikosné Béres Angéla Dátum: 2013-06-02 22:59:35
Kedves Bori! Mi nemsokára megyünk nyaralni és a yoncába a 401-es szobát foglaltuk le, viszont most láttam egy képen, hogy az szélső apartman. Érdeklődnék tőled, hogy annak a szoba és nappali ablaka is tenger felé néz vagy csak a nappali része , ahol az erkély ajtó is van, mert olvastam olyat, hogy akinek a szélén volt az apartmanja annak a szoba ablaka a bazárra néz, és két gyerekkel nem hiszem, hogy jó lenne, akkor gyorsan cserélnék szobát. Szeretném még megkérdezni, hogy Kusadasiban is vannak tüntetések vagy ott nyugalom van és csak Istanbulban van. remélem olvasod a fórumot és mielőbb tudsz nekem válaszolni. Előre is köszönöm válaszod: Angéla
Szőlősi-Papp Orsolya Dátum: 2013-05-31 08:26:48
Domonkos Diána írta ekkor: 2013-05-29 20:37:55
Szia Orsi! Remélem nem baj ha letegezlek :-D. Az aquaparknak azon részén én nem jártam ahol búvárkodni vagy ráját simogatni lehetne. Az a sealand része amit Te is leírtál, de oda külön belépő szükséges. A csoportból csak én voltam itt egyedül, másokról nem tudok, vagy esetleg akik most jönnek majd haza, azoktól tudnál még kérdezni. Igen, én a Yonca-ban laktam, már tavaly is ott voltam és szuper hely, látni lehet tényleg a 3. emeletről a tengert. A 403-as szóba nem tudom merre néz. Én görögben nem fizetném ki a vacsit, ugyanis náluk nem jó a konyha, de a török az olyan mint a magyar. Én tavaly és idén is befizettem (svédasztalos reggeli és vacsora). A reggeli nem túl gazdag (ezek vannak: sajtok, főtt tojás, rántotta, vaj, dzsem, ubi, paradicsom, kávé, tea, tej, müzli ...), mert nincs felvágott meg kolbász meg bacon stb., ugyanis a disznó húst ők nem eszik, nem is tudják milyen fincsi :-D A vacsora szuper, két fajta húsos főétel, mellé leves és rengeteg friss zöldséges finomság. A dolmusokat bárhol leintheted, megáll mindenhol, 1 euróért visz be a városba, vagy a kikötőbe. Számok vannak kint az elején, a miénk ami a városba visz az a 6-os, de arra is fel tudtok szállni amire az van kiírva, hogy: "centrum, center, city" Mindig számoljátok ki Ti a pénzt és úgy adjátok oda, van hogy képesek többet elkérni (törökök :-D ). Az Ági (idegenvezetőt) kérdezzétek ha másik partra vagy másik városba szeretnétek eljutni, mert oda más buszocska megy. A Pamukkale kirándulásban nincs benne a Cleopátra fürdő, oda külön belépő szükséges. 220 km Kusadasitól tehát készüljetek fel, mert elég hosszú, de délben megálltok egy 5*-os szállodánál ebédelni, ahol all inclusiv a kaja, de az italért, vízért, stb. fizetni kell!!! Ja, reggel 7-kor indultok és este 8-ra értek haza!Remélem tudtam segíteni!!! Jó nyaralást!!! :-D
Kedves Dia! köszönöm szépen nagyon a sok hasznos információt. Én is olvasom elég gyakran a fórumot mert minden új és érdekes infórmáció érdekel nagyon :) Nem ígérem hogy nem lesz több kérdésem :)
Domonkos Diána Dátum: 2013-05-30 20:29:22
Krisztina írta ekkor: 2013-05-30 18:17:17
Köszönöm! :) Egyébként, ha nem túl nagy probléma és nem túl személyes a kérdés: facebook-on megtalálható vagy? :) Mert sok kérdésem lenne még, érdeklődnék. :) Ha fent vagy, lehet megtaláltalak(szőke haj?), de nem biztos! :)
Nem, az nem én vagyok. Én nem vagyok facebookon, csak a nevünk egyforma :-D Itt bármikor elérsz, nyugodtan kérdezz!!! Mindig ránézek az oldalra! :-)
Krisztina Dátum: 2013-05-30 18:17:17
Domonkos Diána írta ekkor: 2013-05-30 18:06:04
Csak 2 pózfajta van, az oldalak becsapósak, nem szabad hinni nekik. Az egyik az amikor a delfin fekszik és ti mögötte guggoltok, a másik az amikor állva kitárod a bal kezed és tenyeredbe puszit ad (ilyenkor jó magasra kiugrik a vízből és minden rajta van a fotón!!! Szerintem ez a legjobb (itt személyesebb a kapcsolat mint a másikon), nekem is ilyen van mintmár írtam. :-D A kompjegy oda-vissza 2 euróba kerül, nem sok. Tényleg 20-25 perc, ami nem hosszú. Ott kell elmenjetek a mellékhelyiségbe, mert utána majd csak 4 órára rá élltok meg. Szóval 20 percbe bele kell férjen, ráadásul pottyantós és nagyon büdi, fel kell készülni rá :-D A buszon szedik össze a pénzt odafele és visszafele is, szóval nem szednek egyből 2 eurót mindenkitől! Remélem tudtam segíteni?!!!
Köszönöm! :) Egyébként, ha nem túl nagy probléma és nem túl személyes a kérdés: facebook-on megtalálható vagy? :) Mert sok kérdésem lenne még, érdeklődnék. :) Ha fent vagy, lehet megtaláltalak(szőke haj?), de nem biztos! :)