(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Vári Gabriella Dátum: 2013-05-23 22:22:04
Sziasztok! Épp itt vagyok Kusadasiban és csak ajánlani tudom:) Kedves idegenvezető és szép hely..maga a város is csodálatos és 1euroért dolmus buszokkal is be lehet menni mindenkinek . Lehet hozni bankkártyát,sok helyen lehet vele fizetni és középárfolyamot számol.. legolcsóbban úgy jön ki ha arról lírát vesznek le, de érdemes hozni is. Pamukkale csodálatos,azt MINDENKI nézze meg..emellett ajánlom a hajókirándulást is és az ellátás igénylését is,hiszen nem egy olcsó helyről van szó! Természetesen más programokat is..de mi még csak ezeken voltunk.
Bóka Andrea Dátum: 2013-05-23 10:23:23
Sziasztok! Aki már volt Kusadasiban attól szeretném megkérdezni, hogy lírát érdemes vinni, vagy eurót? Beleértem ebbe a piacokat boltokat is! Előre is köszönöm a választ!
Mikosné Béres Angéla Dátum: 2013-05-22 22:43:24
Alyce írta ekkor: 2012-09-08 06:43:04
Kedves O. Gyula! Normál konnektorok vannak az apartmanban, a töltőt tudod használni. Válaszolok az előző kérdésedre is : Samosra fakultatív kirándulás keretén belül be tudsz fizetni kint, az utazási iroda szervezésében 45 euró/fő áron, de helyi irodák szervezésében is, ott olcsóbb. Tudom ajánlani az AEGINÁT, náluk 36euró/fő. Őket a strandra lemenet találod a hal sütős előtt / ezt is próbáljátok ki, nagyon finom, bőséges és jó az ára /. Autót is tudtok bérelni náluk- adnak térképet is-, ha egyedül szeretnétek nekivágni a kirándulásoknak. Mi is ezt tettük és olcsóbban megjártuk. Jó pihenést kívánok!
Szia! Érdeklődnék, hogy voltatok-e Samoson, és mennyi volt időben az út komppal, valamint, hullámzott-e nagyon a tenger Szeretném még kérdezni, hogy ott a szigeten hány órát lehetett maradni. Mykonosra is át lehet menni, ha igen, tudod-e menniybe kerül. Előre is köszönöm válaszod: Angéla
Grand Bori Dátum: 2013-05-22 11:42:30
Mikosné Béres Angéla írta ekkor: 2013-05-17 22:31:09
Kedves Bori! Kedves fórumozók! Mi most fogunk menni Törökországba, június közepén 2 gyerekkel, egyik 4,5 éves, a másik 9 éves. Érdeklődni szeretnék, hogy ilyenkor ott már elég meleg-e a víz, a kompon való utazás elviselhető-e. Kérdezném továbbá, hogy mivel apartmanba megyünk, milyenek az élelmiszer árak. Érdemes-e itthonról több élelmiszert vinni, vagy ott is meg lehet venni jó áron. Nem mindegy az ember mennyi cuccot pakol és cipel.Szívesen venném ha valaki hasznos információval tudna szolgálni. Segítségeteket előre is köszönöm! szívélyes üdvözlettel: Angéla smile
Kedves Angéla! Elnézést, hogy csak most válaszolok, de pont Kusadasiban voltam, amikor írt nekünk. Az élelmiszerárak a magyarhoz hasonlóak, azokat érdemes a közeli KIPA áruházból megvásárolni. Nem gondolom, hogy érdemes lenne ezért itthonról vinni. Illetve lehet, be sem fér a fejenkénti egy bőröndbe akkor a csomag. Most hétvégén már nagyon meleg volt (31 fok árnyékban nappal), így biztosan lehet majd a tengerben fürdeni. A kompút kb. 25 perc, oda a busz az utasokkal együtt száll fel és le. Üdv. Bori
Mikosné Béres Angéla Dátum: 2013-05-20 11:09:50
Kokauszkiné Tóth Edit írta ekkor: 2013-05-19 08:51:46
Kedves Angéla! Mi tegnap érkeztünk meg Kusadasiba, így elég friss információkat tudok nyújtani. Az út meglehetősen hosszú volt, mi busszal jöttünk, magyar idő szerint délre érkeztünk meg. A júniusi vízhőmérsékletről nincs információm, azért van, aki már most is fürdik. Az apartman nagyon kellemes, jó tágas, biztosan elférnek a két gyerekkel. Tegnap este még meglátogattuk a bevásárlóközpontot, a Kipa-t. Kb. 10-15 perc alatt lehet eljutni a háztól, nagy választék van, éttermek is találhatók benne. Kb. 8-16 líráért meg lehet vacsorázni. Az árak többnyire az otthoninak felelnek a boltban. Konkrétan a tej, tejtermék valamivel drágább. (Egy liter tej 2-2,5 líra) Szeszes ital meglehetősen drága. Az apartmanban egy villanyrezsó van egy normál és egy nagyon kicsi főzőlappal, az edénykészlet minimális, nagy főzést senki se akarjon rendezni. Ha még valami érdekli, szívesen válaszolok. Ez azt is jelenti, hogy a szobánkban van wifi, bár kissé lassú, legalábbis az otthon megszokotthoz képest. Tévé is van, M2, Duna és a Duna Word is fogható, számtalan egyéb csatornán kívül.
Kedves Edit! Nagyon hálás vagyok, hogy válaszoltál, időt szántál rám. Mi június 15.-től megyünk. Mivel mi tenger felé nézőt szerettünk volna, ezért úgy gondoltuk, h. bevállaljuk azt, hogy 4 ágyasba megyünk öten, mivel a kicsi 4,5 éves, úgysem alszik egyedül.Ti tenger felé nézőbe mentetek, ha igen, mennyire látni a tengert? A mi szobánk a 401-es lesz. Bocsánat a tegezésért.Mennyibe került 1 líra átszámítva?Szerencsére alkoholt nem iszik nálunk senki, így az minket nem érint, de köszönök, minden információt. Sokat vaciláltam, hogy Görög vagy Török legyen, mivel kedvencünk Görög, de Törökbe még nem voltunk, ezért lett ez, remélem nem bánjuk meg. Volt aki írt jót is rosszat is.Hányas szobában vannak?Mi is busszal megyünk, remélem fogjuk bírni az utazást. Érdeklődnék, hogy fürödtek-e , jó a víz? Valóban messze van a központ? azt mondják a másik part, ami messzebb van az szebb és tisztább, ez valóban így van?Remélem nem fárasztom a kérdéseimmel.Mennyi edény van, kell vinni valamit, ha valami egyszerű dolgot szeretnénk főzni, vagy érdemes ott enni valamit, mert jó árban vannak a kész ételek? Útközben 4-5 óránként megálltak a buszok? Még az lenne a kérdésem, hogy milyen volt a kompon való utazás ( mennyi idő, ill. nagyon hullámzott a tenger) ? Előre is köszönöm a válaszát: Angéla Jó nyaralást!