(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Grand Bori Dátum: 2013-01-15 12:07:22
Nagy Zsuzsa írta ekkor: 2013-01-12 08:52:47
Kedves Bori! Még kezdő foglaló vagyok ezért elnézést hogy érdeklődök. Azt szeretném kérdezni, hogy Kusadasi-nál a felső táblázatban mi tartozik a táblázatban szereplő árba? Szerettem volna kalkulációval kiszámítani, kb. mennyi lenne az út de sajnos nem működik ezért kérdezem. Köszönöm válaszát előre is!
Kedves Zuszsa! A felső ártáblázat a buszos árunk: 1 főre mutatja a szállás+ busz árát. Ha valaki 2 hétre szeretne menni, akkor a második hétre már az alsó táblázatot kell figyelembe vennie, mely az apartman árát tartalmazza. Üdv. Bori
Nagy Zsuzsa Dátum: 2013-01-12 08:52:47
Kedves Bori! Még kezdő foglaló vagyok ezért elnézést hogy érdeklődök. Azt szeretném kérdezni, hogy Kusadasi-nál a felső táblázatban mi tartozik a táblázatban szereplő árba? Szerettem volna kalkulációval kiszámítani, kb. mennyi lenne az út de sajnos nem működik ezért kérdezem. Köszönöm válaszát előre is!
Grand Bori Dátum: 2013-01-10 15:14:11
Kaló Krisztina írta ekkor: 2013-01-08 21:47:28
Szia Bori! Szeretném megkérdezni, hogy a Yonaca 510-es szobája tényleg tengerre néző-e? Sajnos a leírásnál ez nem szerepel ill. a 210, 310, 410 mind utcainak van feltüntetve, viszont az online foglalásnál tengerre nézőnek írják az 510-est, ezért kiváncsi lennék valójában hová is esik. Az is érdekelne, hogy a félpanzió várhatóan milyen jellegű (menű, büfé...). Köszi: Kriszti
Kedves Kriszti! Az 510-es szoba nem tengerre néző, másik házra néz. Valami hiba folytán tegnap reggel fordítva jelent meg, de azonnal javíttattam. A félpanzió büfé rendszerű. Nem olyan bőséges a kínálat, mint a svédasztalnál,de abból és annyit veszünk, amennyit szeretnénk. Reggelinél felvágott, 2 féle sajt, tojás valamilyen formában (főtt, rántotta)zöldség, vaj, dzsem közül lehet választani. Kávé és a finom török tea is benne van. Vacsoránál 1-2 féle húsétel és sokféle köret, saláta van, valamilyen édesség vagy gyümölcs. Remélem, tudtam segíteni. Üdv. Bori
Kaló Krisztina Dátum: 2013-01-08 21:47:28
Szia Bori! Szeretném megkérdezni, hogy a Yonaca 510-es szobája tényleg tengerre néző-e? Sajnos a leírásnál ez nem szerepel ill. a 210, 310, 410 mind utcainak van feltüntetve, viszont az online foglalásnál tengerre nézőnek írják az 510-est, ezért kiváncsi lennék valójában hová is esik. Az is érdekelne, hogy a félpanzió várhatóan milyen jellegű (menű, büfé...). Köszi: Kriszti
Grand Bori Dátum: 2013-01-03 14:19:34
Csikai Csaba írta ekkor: 2013-01-03 10:17:54
Először is BUÉK mindenkinek smile Az lenne a kérdésem,hogy ha egyedül utaznék Kusadasira akkkor milyen összeget kell nekem fizetni?
Kedves Csaba! Az első és az utolsó négy turnusban, ha vállalja az utas a társítást, nem kell egyágyas felárat fizetni. Bármely más esetben az egyágyas felár az egyéni 2 fős ár fele. Szállodák esetén pedig konkrétan a szállodákhoz és az időponthoz tudok egyágyas felárat mondani. Üdv. Bori