(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kaló Krisztina Dátum: 2012-12-01 06:25:42
Sinkó Gyuláné írta ekkor: 2012-11-30 14:00:35
Kedves Krisztina ! Angol idegen vezetés. de attól függ milyen országbeli a csoport többsége. Magyarok csak mi voltunk de jó előre felkészültünk utána olvastunk utikönyvbe-internetten nem tudunk angolul de nem volt gondunk nagyon odafigyelnek főleg arra aki nem érti a nyelvet. 15 szem. kis Mercédesz busszal vittek volt angol.amerikai canadai és ausztrál család is. Mivel Bodrum irányába van utolsónak vettek fel az Olivia előtt és elsőnek értünk haza. 6-7 óra a 3 helyszín és svédasztalos finom ebéd is benne volt. Üdv. Teri
Köszönöm az infokat, nagyon igéretes smile . Próbálom tervezgetni, hogy mi fér bele egy hétbe, mert sajnos kettőre nem tudunk menni és annyi mindent szeretnénk látni. Az idő végig jó volt szeptemberben, míg ott voltak? Mennyire voltak akkor sokan (zsúfolt/kihalt/optimális)? Még azt is szertném megkérdezni, hogy nagyságrendileg mennyibe került az említett fakultatív program és hol fizették be? Üdv: Kriszti
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-11-30 14:00:35
Kedves Krisztina ! Angol idegen vezetés. de attól függ milyen országbeli a csoport többsége. Magyarok csak mi voltunk de jó előre felkészültünk utána olvastunk utikönyvbe-internetten nem tudunk angolul de nem volt gondunk nagyon odafigyelnek főleg arra aki nem érti a nyelvet. 15 szem. kis Mercédesz busszal vittek volt angol.amerikai canadai és ausztrál család is. Mivel Bodrum irányába van utolsónak vettek fel az Olivia előtt és elsőnek értünk haza. 6-7 óra a 3 helyszín és svédasztalos finom ebéd is benne volt. Üdv. Teri
Kaló Krisztina Dátum: 2012-11-25 22:39:12
Sinkó Gyuláné írta ekkor: 2012-09-27 06:27:33
Kedves fórumozók! Tegnap egy csodálatos programon vettünk részt itt Kusadasiba. Priéné-Mílétosz-Dydima!!!Mindenkinek ajánlom aki tud lépcsőzni és gyalogolni / mi 60-on túl is bírtuk./ Meseszép. Közel van 50-70 km. kb.és gyönyörű.Pammukálé is egyedülállóan szép de nekünk ez a program felülmúlta.Délután teszek fel a facebookra képeket .Egyébként itt Kusadasiba nagyon meleg van bőven 30 fok felett csak a szúnyog a sok. Aki még nyaralás előtt áll jó nyaralást aki jövőre jön ne hagyja ki ezt a gyönyörű közeli programot.Üdv.Teri
Kedves Teri! Ez a program (Priéné-Mílétosz-Dydima) magyar idegenvezetéssel volt? Üdv, Kriszti
Grand Bori Dátum: 2012-10-18 16:03:25
Vári Gabriella írta ekkor: 2012-10-18 12:25:00
Kedves idegenvezető! Lenne kérdésem a Yonca apartmannal kapcsolatban. Olvastam,hogy minden 4ágyas szoba ott tengerre néző. Igaz ez? az első emeleti szobákból is rálátni a tengerre?
Kedves Gabriella! A Yoncában a második, harmadik és negyedik emeleti páratlan szobák tenger irányába nézők. Üdv. Bori
Vári Gabriella Dátum: 2012-10-18 12:27:30
Vargáné Rubinszki Mária írta ekkor: 2012-10-17 10:30:00
Mi is okt.7-én érkeztünk haza.Már írtam, hogy május után ujból vissza mentünk.Sajnos mi is hasonlokat tapasztaltunk,de azt tudom mondani, hogy májusba a felszereléssel minden rendbe volt.A kirándulásokkal kapcsolatba Terikével azonos tapasztalaim voltak.A haza felé ut szuper volt, köszönet a soföröknek!!!!!!!Az oda felé ut egy rém álom volt.Szegeden fél 10-kor szálltunk a buszra, az első pihenő 15ó20 perckor voltA későbbiekben se sokat változott a pihenők közti ídő.Rutinos utazók vagyunk,de ilyen kényelmetlen buszon még nem utaztam.Keskeny ülések,lábtartó nem volt,a soförök se voltak a helyzet magaslatán , Józsi és Zoli.Ez a busz helyközi járatnak megfelel,de nem 1770km-es útra!!!!!!!Remélem a fórumot olvassák az illetékesek is.Minden nyaraló társunkat üdvözlünk és írjátok meg a tapasztalaitokat.Üdv Marcsi és Feri
ezt azért jelezni kellene az iroda felé,mert a buszok megállásának megállapított ideje 3,5-4óra ,amit tartani kell..persze fél óra ide-oda természetes..de amit írtál az már 6óra!!