Mi is okt.7-én érkeztünk haza.Már írtam, hogy május után ujból vissza mentünk.Sajnos mi is hasonlokat tapasztaltunk,de azt tudom mondani, hogy májusba a felszereléssel minden rendbe volt.A kirándulásokkal kapcsolatba Terikével azonos tapasztalaim voltak.A haza felé ut szuper volt, köszönet a soföröknek!!!!!!!Az oda felé ut egy rém álom volt.Szegeden fél 10-kor szálltunk a buszra, az első pihenő 15ó20 perckor voltA későbbiekben se sokat változott a pihenők közti ídő.Rutinos utazók vagyunk,de ilyen kényelmetlen buszon még nem utaztam.Keskeny ülések,lábtartó nem volt,a soförök se voltak a helyzet magaslatán , Józsi és Zoli.Ez a busz helyközi járatnak megfelel,de nem 1770km-es útra!!!!!!!Remélem a fórumot olvassák az illetékesek is.Minden nyaraló társunkat üdvözlünk és írjátok meg a tapasztalaitokat.Üdv Marcsi és Feri
ezt azért jelezni kellene az iroda felé,mert a buszok megállásának megállapított ideje 3,5-4óra ,amit tartani kell..persze fél óra ide-oda természetes..de amit írtál az már 6óra!!