(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Vári Gabriella Dátum: 2012-10-18 12:25:00
Kedves idegenvezető! Lenne kérdésem a Yonca apartmannal kapcsolatban. Olvastam,hogy minden 4ágyas szoba ott tengerre néző. Igaz ez? az első emeleti szobákból is rálátni a tengerre?
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2012-10-17 10:30:00
Mi is okt.7-én érkeztünk haza.Már írtam, hogy május után ujból vissza mentünk.Sajnos mi is hasonlokat tapasztaltunk,de azt tudom mondani, hogy májusba a felszereléssel minden rendbe volt.A kirándulásokkal kapcsolatba Terikével azonos tapasztalaim voltak.A haza felé ut szuper volt, köszönet a soföröknek!!!!!!!Az oda felé ut egy rém álom volt.Szegeden fél 10-kor szálltunk a buszra, az első pihenő 15ó20 perckor voltA későbbiekben se sokat változott a pihenők közti ídő.Rutinos utazók vagyunk,de ilyen kényelmetlen buszon még nem utaztam.Keskeny ülések,lábtartó nem volt,a soförök se voltak a helyzet magaslatán , Józsi és Zoli.Ez a busz helyközi járatnak megfelel,de nem 1770km-es útra!!!!!!!Remélem a fórumot olvassák az illetékesek is.Minden nyaraló társunkat üdvözlünk és írjátok meg a tapasztalaitokat.Üdv Marcsi és Feri
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-10-12 13:56:52
Okt.7.-én érkeztünk meg Kusadasiból. Sajnos nekünk Törökországi és Görög /szigetek/ rajongóknak egy kis csalódás volt. A nyaralást bevásárlással kezdtük 2 nyeles teflon,tölcsér,szűrő,ruhaszárító kötél+csipesz.Olivíába laktunk meleg víz alig volt de volt hogy mire beálltunk a zuhanykabinba már semmilyen víz nem folyt .A Grand Tours azért is kedvelt iroda mert adott a szállásaira:/ micró sütő,szunyogháló /hát itt nem volt de helyse lett volna neki,szúnyogháló egyedül a bejárati ajtó melletti ablakon volt. 1főzőlapos rezsó,4 szem.apartmanba:3 pizzás tányér méretű lapos tányér 3 müzlis tálka 2 kanál 3 villa 1kés. Aluminium nyeles edény és 2 tál. A strandhoz vezető út elég elhanyagolt sehol egy szemetes.A Long Beachen kupacolták a szemetet a szemét egyre több lett de 3 hét alatt se szállították el. Aszállás elég kieső helyen van este semmit nem lehet csinálni,csak esetleg bemenni Kusadasiba. Kusadasi központi része egyébként gyönyörű.Sok szép helyen jártunk de nem az irodával Nem tudom hogy amikor minden iroda lejjebb viszi szezon végére az árait miért kell az irodának majdnem duplájáért adni. Efeszosz amellett hogy olcsóbb volt benne volt a Mária ház is .Az irodais elgondolkodhatna ezen hiszen elég sokan voltak akik nem velük mentek.Már nekem azse tetszett amikor a vacsoráról-félpanzióról ment hogy ki-mennyiért evett. Erika közölte hogy döntött az iroda 10 euró/miért a legdrágább?/ Nade jótis szeretnék írni köszönet a sofőrőknek oda:József és Imre vissza József és Norbi. Kusadasit tényleg látni kell de elég volt egyszer.Azért továbbra is Török-Görög rajongók maradunk.Üdvözlet minden fórumozónak:Teri
Dátum: 2012-10-04 14:08:22
Tagaj Cintia írta ekkor: 2012-10-03 15:14:10
Kedves Erika! Esetleg egy e-mail címet kérhetnék tőled? Előre is köszönöm!
Kedves Cintia! Irhatsz a [email protected], vagy a privát [email protected] email címemre. Üdv: Erika
Kovács Istvánné Dátum: 2012-10-04 12:01:38
Sziasztok! Szept.30-án jöttünk haza Kusadasiból,sajnos kicsit vegyes érzelmekkel. A sofőrök tényleg kiválóak voltak,csak dicséret illeti őket. Mi az Oliviában szálltunk meg,de nem nagyon tudnám ajánlani azoknak akik következőleg mennek. Nekünk a meleg vizzel volt leginkább bajunk,az sajnos csak a késő délután volt valamikor,de már pl.este 10-kor nem volt.Reggel abszolut nem lehetett lefürödni,mert jég hideg viz volt.Ellentétben a Yonkával,ott mindig forró viz jött a csapból,hallottuk a többi utastársunktól. A társaságunkból akikkel voltunk az Oliviában a melletünk levő szobában laktak,de a körülmények borzalmasak voltak. A WC-t folyamatosan szerelni kellett,a viz állandóan állt a fürdőszobában,ha zuhanyoztak,ha nem, ráadásul a zuhany körbe vastagon penészes volt. Az Olivia és a Yonca apartmann között mérföldes különbség volt. Egyet nem értünk egyébként,mért kellett 2 apartmant kibérelni a legelső szezonban,majd ha már jobban látják,hogy milyen akkor is elég lenne.Nem beszélve a liftről,hát az nagyon hiányzott,főleg mikor a nagy csomagokkal kellett le fel mászkálni. Annyit tudok tanácsolni akik ezek után mennek ,hogy csak a Yonca apartmant válasszák. Amúgy nagyon szép volt, a negativ élmény mellett azért sok pozitiv is volt. A kirándulások közül legjobban a a falusi kirándulás tetszett,a hajó sem volt rossz,de ott az a kikötés,hát azzal szinte senki sem volt kibékülve,az egyik utastársunknak ki is ment a térde. A tenger gyönyörű volt a part is elég tiszta.Egyszer megnéztük ezt is,de vissza nem vágyunk.