(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Dátum: 2012-09-12 13:31:48
Barcsa Kitti írta ekkor: 2012-09-11 12:33:49
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e biciklit bérelni!:D Most pénteken indulunk, már nagyon várom!:)
Kedves Kitti! Sajnos bicikli bérlésre nincs lehetőség. Üdv: Erika
Rényeiné Tóth Tímea Dátum: 2012-09-11 19:19:11
Kedves Fórumozók és Erika. Lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni. A kocsi bérlésével kapcsolatban, a Hyndai Getz 4 üléses napi díja 45 euró? Biztosítás van-e a kocsin, vagy ha valami történik, azt nekünk kell fizetni? Samosra mennyibe kerül a komp 1 főre? Ha valaki volt egyénileg kirándulni és bérelt kocsit, tudna írni, hogy mi mennyibe került és hol voltak? Hova érdemes elmenni kocsival? Előre is köszönöm a válaszokat. Jővő héten pénteken megyünk. Köszönettel: Rényeiné Tímea
Miltényi Klára Dátum: 2012-09-11 17:51:32
Vári Gabriella írta ekkor: 2012-09-10 14:29:12
Évek óta utazok a Granddal és már nem vennék igénybe más buszos utat. Tudni kell,hogy fejenként egy csomagot/bőröndöt vihet mindenki - a csomagtér úgy van kialakítva -(azért vannak már csomagjegyek is) lehet ti betartottátok,de mások viszont nem. Fel a buszra is csak kézipoggyász a megengedett,itallal és az útravaló élelemmel(ez baleseti előírás is,mint az is hogy csomag nem lehet az utastérben) A légkondi valóban automata,ezért is mondja el a sofőr már az út elején,hogy ne zárják el,mert felborul a fűtés/hűtés érzékelés.Nem tudják ezt folyamatosan ellenőrizni. A sofőr gondnál jelezni kellene az irodának kiről/kikről van szó,hogy ezután ez ne forduljon elő. Megjegyzem mi meg vagyunk elégedve a sofőrökkel.(csoportot viszek évente legalább 3alkalommal Grandon keresztül) Félpanzióval és fakultatív programokkal kapcsolatos dolgot én is szívesen olvasnék még,mert jövőre ide hozom a csoportom smile Fakultatívnál azért egy jó tanács : szerintem meg mindenki az irodával menjen,főleg mert magyar nyelvű idegenvezetés van,ezek a buszok megbízhatóbbak és ott a sofőrök is jobban odafigyelnek!!!!!
Én 15 éve!!!!! utazom a Graddal csak Vele ha megtehetem egy évben többször is. Voltam körutazásokon , Sperlongán, Tosse de Marban, Paralián szinte minden évben ,Sartin, Neos Marmason, az idé pedig Kusudasiban június első hetében. Azóta olvasom kiváncsian a Fórumot. Én mindíg appartmanba megyek, így azt eszünk amihez kedvünk van és akkor amikor akarunk!!! A SÖFŐRÖK pedig 15 év alatt is 1000%-sak. Le a kalappal amit tesznek!!!! Véleményem: CSAK AZ UTAZZON TÁRSAS-UTAZÁSSAL AKI TUD ALKALMAZKODNI kb 70 emberhez!!!!!! Üdv Miltényi K.
Barcsa Kitti Dátum: 2012-09-11 12:33:49
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet-e biciklit bérelni!:D Most pénteken indulunk, már nagyon várom!:)
Vári Gabriella Dátum: 2012-09-10 14:29:12
dobolánné csánki emese írta ekkor: 2012-09-03 18:27:38
Kedves Fórumozók! Mi augusztus elején voltunk Kusadasin és nem bántuk meg. Sok helyen jártunk már Görögországban,és igen ez más, de látni kell. Egy teljesen más kultúra, más emberek. Nagyon sok szépet láttunk, de voltak negatív élmények is! A Kiss Anna levelét olvasva sok mindenben igazat adok neki! Például a sofőröket illetően! Mi Miskolcon szálltunk fel hajnal 3 órakor és már az első pillanatban úgy beszólt nekünk a sofőr, hogy az vérlázító volt, de nem szóltunk, ne rontsuk el a nyaralás elejét. Nem tetszett neki ,hogy sok a csomagunk, pedig a megengedett mennyiség volt, amig bepakolta végig húzta a száját. A visszafelé úton a légkondi olyan erővel ment a buszon, hogy majd megfagytunk, kérésünkre, hogy vegyél lejjebb, azt a választ kaptuk, hogy nem lehet mert automata. Egyszóval az életbe többé nem venném igénybe a buszukat. Sokszor a kanyargós úton nem akármilyen sebességgel száguldoztunk, többen szólni akartak nekik! A Yonca apartmanban laktunk, maga a szállás nagyon jó volt, tiszta, kedvesek a tulajdonosok, de a kaja, arról jobb nem beszélni! 7 napig minden reggel főtt tojás volt, egyféle szalámival, török teával! Ha gyümölcslevet vagy ásványvizet szerettünk volna, azt meg kellett venni. A vacsorához egy pohár vizet soha nem kaptunk, azt is venni kellett. A fakultatív programok tényleg nagyon drágák, helyben mindenhol olcsóbb, de az igaz, hogy nincs magyar idegenvezető hozzá. Mi béreltünk autót és azzal mentünk Pamukkáléra így a feléből kihoztuk. A török est gyönyörű volt, de sajnos felmerült egy kis cirkusz, aminek elsimításában elvártam volna Erikától, hogy helyt álljon, de meg se szólalt! Amúgy segítőkész volt, ha kérdeztünk valamit, segített, de voltak dolgok amiben egy kicsit felkészületlen volt. Például nem tudtuk és nem is szóltak nekünk, hogy az Adalandba nem lehet ékszert vinni, ott szembesültünk vele, és a nagy pakolásban el is veszítettünk egy fülbevalót! Az is igaz, hogy a nőkkel tiszteletlenek a törökök, mi két 17 éves lánnyal utaztunk, úton útfélen beszólogattak, igencsak kellett rájuk vigyázni! Egy jó tanács egyedül, egy nő se menjen ki az utcára éjszaka, sajnos ezen a téren is volt negatív élményünk! Ennek ellenére még egyszer hangsúlyozom gyönyörű Kusadasi, érdekesek ezek az emberek, egyszer ezt mindekinek látni kell! Mi tényleg megpróbálunk csak a szépre emlékezni, hiszen mindenhol vannak negatív élmények! Az elkövetkező turusoknak jó nyaralást, mindenki vigyázzon magára, főleg a nők!
Évek óta utazok a Granddal és már nem vennék igénybe más buszos utat. Tudni kell,hogy fejenként egy csomagot/bőröndöt vihet mindenki - a csomagtér úgy van kialakítva -(azért vannak már csomagjegyek is) lehet ti betartottátok,de mások viszont nem. Fel a buszra is csak kézipoggyász a megengedett,itallal és az útravaló élelemmel(ez baleseti előírás is,mint az is hogy csomag nem lehet az utastérben) A légkondi valóban automata,ezért is mondja el a sofőr már az út elején,hogy ne zárják el,mert felborul a fűtés/hűtés érzékelés.Nem tudják ezt folyamatosan ellenőrizni. A sofőr gondnál jelezni kellene az irodának kiről/kikről van szó,hogy ezután ez ne forduljon elő. Megjegyzem mi meg vagyunk elégedve a sofőrökkel.(csoportot viszek évente legalább 3alkalommal Grandon keresztül) Félpanzióval és fakultatív programokkal kapcsolatos dolgot én is szívesen olvasnék még,mert jövőre ide hozom a csoportom smile Fakultatívnál azért egy jó tanács : szerintem meg mindenki az irodával menjen,főleg mert magyar nyelvű idegenvezetés van,ezek a buszok megbízhatóbbak és ott a sofőrök is jobban odafigyelnek!!!!!