(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Varga Istvánné Dátum: 2012-09-18 12:48:38
Vári Gabriella írta ekkor: 2012-09-13 08:36:43
egyetértek!!
Szia Gabriella! Olvastam, hogy Sperlongán is voltál. Az az oldal nem igazán bőbeszédű. Ha megtennéd, hogy leirod a véleményed A sperlongai utról, nagyon megköszönném.Üdvözlettel: Vargáné Adrienne
Domonyi Imréné Dátum: 2012-09-17 21:13:36
Kedves Fórumozók! Mi tegnap este érkeztünk haza! Csak minden jót tudok irni az egész nyaralásról a buszvezetők segítőkészek mindenre odafigyeltek.Az idegenvezetők Erika és Ági nagyon aranyosak felkészültek, segítettek, meséltek a török kulturáról és a kirándulások alkalmával minden lépésünket figyelték. Yonca 409 szobában laktunk kifogásunk nincs rend volt a szobában hétfőn és csütörtökön cserélték a törölközöket és ágyneműt és takarítottak. A svédasztalos reggeli és vacsorát érdemes befizetni, az ételek finomak és elegendőek voltak köszönjük ezt a konyha séfjének, hogy odafigyelt mindenre. Fakultatív program jól össze van állítva mindenki kedve szerint válogathat. Külön köszönjük Erika és Ági barátságát és munkáját! Üdvözlettel: Ibolya smile
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-09-17 13:26:52
Kedves fórumozók! Megérkeztünk szombaton Kusadasiba , jó tempóba jöttünk a soförök Imre és József nagyon rendesek voltak már du.5-kor a Bulgár határnál voltunk este 10-kor meg elértük a török határt ott sajnos rendszer hiba végett 2 órát álltunk de még ígyis magyar idő szerint 1/2 10-kor a szálláson voltunk. A másik Grandos busznak nem volt olyan szerencséje ők előttünk voltak legalább5 busszal / mi az emeletessel mentünk /őket a számítógép kidobta teljes kontrollra. Az Olivia 131-be vagyunk a tisztaság hagy kivetni valót de az apartman elmegy az ágy kényelmes a kilátás az erkélyről pazar. Aki főzni is akar hozzon edényt /én vettem itt / mert van 2 tál szerű meg egy nyeles mindegyik aluminiumból. A tenger tiszta lassan mélyülő homokos a tengerpartra nem montható hogy tiszta .Nemcsak nyugágyas helyek vannak le lehet teríteni törölközőt is.Tegnap városnézésen voltunk Ágival a másik busszal meg Erika ment az idegen vezetők segítőkészek.Kusadasi nagyon szép és jó nagy ma de.bementünk vásárolni és egy kicsit körűlnézni.Itt 33 fok van.Még egy jó tanács ruhaszárító kötelet hozzatok mert az nincs én is az után szaladgálok mivel3 hétig vagyunk fürdőruhát fehérnemüt naponta mosni kell. Üdv.Teri
Kánya Béláné Dátum: 2012-09-16 19:37:19
Vári Gabriella írta ekkor: 2012-09-16 11:24:13
jajj és külön lehet úgy,hogy csak vacsorát??
Mi szept. 1-től voltunk, volt félpanziós ellátás, és mi is csak vacsorát igényeltünk, a reggelit magunk oldottuk meg. Jól felszerelt a konyha, kényelmesebb volt reggel ott reggelizni, viszont este nem kellett pepecselni a vacsival, és én, aki elég válogatós vagyok, azért nem maradtam éhen egy este sem:)
Vári Gabriella Dátum: 2012-09-16 11:24:13
Vári Gabriella írta ekkor: 2012-09-16 11:23:46
ha több csoport igényel félpanziót(15fő feletti),akkor svédasztalos a kiszolgálás??
jajj és külön lehet úgy,hogy csak vacsorát??