(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Orbán Gyula Dátum: 2012-09-08 12:55:31
Alyce írta ekkor: 2012-09-08 06:43:04
Kedves O. Gyula! Normál konnektorok vannak az apartmanban, a töltőt tudod használni. Válaszolok az előző kérdésedre is : Samosra fakultatív kirándulás keretén belül be tudsz fizetni kint, az utazási iroda szervezésében 45 euró/fő áron, de helyi irodák szervezésében is, ott olcsóbb. Tudom ajánlani az AEGINÁT, náluk 36euró/fő. Őket a strandra lemenet találod a hal sütős előtt / ezt is próbáljátok ki, nagyon finom, bőséges és jó az ára /. Autót is tudtok bérelni náluk- adnak térképet is-, ha egyedül szeretnétek nekivágni a kirándulásoknak. Mi is ezt tettük és olcsóbban megjártuk. Jó pihenést kívánok!
Kedves ALYCE! Nagyon köszönöm a segítséget,megfogadom tanácsaidat és máris könnyebb lesz az eligazodás.Rendes tőled hogy szakítottál időt a válaszra,remélem még jó időnk lesz. Üdv.Gyula
Alyce Dátum: 2012-09-08 06:43:04
Orbán Gyula írta ekkor: 2012-09-07 19:57:00
Sziasztok! Még egy kérdésem van,bár az előzőre sem kaptam választ,milyen konnektorok vannak a Yonka apartmanban a mobiltöltés miatt.
Kedves O. Gyula! Normál konnektorok vannak az apartmanban, a töltőt tudod használni. Válaszolok az előző kérdésedre is : Samosra fakultatív kirándulás keretén belül be tudsz fizetni kint, az utazási iroda szervezésében 45 euró/fő áron, de helyi irodák szervezésében is, ott olcsóbb. Tudom ajánlani az AEGINÁT, náluk 36euró/fő. Őket a strandra lemenet találod a hal sütős előtt / ezt is próbáljátok ki, nagyon finom, bőséges és jó az ára /. Autót is tudtok bérelni náluk- adnak térképet is-, ha egyedül szeretnétek nekivágni a kirándulásoknak. Mi is ezt tettük és olcsóbban megjártuk. Jó pihenést kívánok!
Orbán Gyula Dátum: 2012-09-07 19:57:00
Sziasztok! Még egy kérdésem van,bár az előzőre sem kaptam választ,milyen konnektorok vannak a Yonka apartmanban a mobiltöltés miatt.
Báthori Ágnes Dátum: 2012-09-07 18:42:12
Takács Anikó írta ekkor: 2012-09-06 20:16:49
Sziasztok! A Yonca apartmanban megéri a félpanziót befizetni? Mindenki más véleményen van, így elég nehéz eldöntenünk.. Köszi a választ! Anikó,Móni,Dani :)
Kedves Anikó! A helyszínen is eldönthetitek, hogy be szeretnétek-e fizetni. Igaz így az első napra már nem tudtok. Mi is így tettünk. Szerintem a vacsora mindenképpen megéri. Nagyon finom és változatos. A reggelit megnéztük és arra nem fizettünk be. A csoportból akik reggeliztek az utolsó napokban már le sem mentek.
Vargáné Rubinszki Mária Dátum: 2012-09-07 08:00:31
Kedves Fórumozók! Mi a második turnussal voltunk,de csodálatos volt minden.Ha voltak is hiányosságok azt próbáltuk megoldani, ez általába sikerült is. Sokan ugy gondolják ha fizetnek akkor csak körülöttük forog a világ. Ez nem igy van. Mindenki ugyan ugy fizetett ezért az utazásért.Mi nagyon jól éreztük magunkat ezért 28-án vissza megyünk. Várjuk a találkozást a török barátainkal és ismerősökkel. smile