(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-08-28 17:41:17
Kedves Melinda! Nagyonszépen köszönöm hogy kérdéseimre válaszoltál nagyon megörültem és az csak a véletlen hogy mi is a 131-be megyünk 15-étől. A wifinek örülök mert a telefon drága a Skype meg ingyenes. Annak is örülök hogy van homokos sima rész a tengerbe, tavaly szintén Törökországba / Obagolba Alanya mellett / a szállodába a lépcsőn kibicsaklott a lábam és azótase jött helyre és félek a köves helyektől a tengerbe. Ha kint leszünk én is szivesen segítek annak aki még utánunk jön. Addig is informálódok internetten is pl: Mykonoszról is többen érdeklődtek de csak 3éj. több helyet érintő hajó utat találtam kompot nem de komppal 7-8 óra lehet. Mégegyszer nagyon köszönöm és remélem hogy Ti is szép emlékekkel tértetek haza. Üdvözlettel:Teri
Ty. Melinda Dátum: 2012-08-28 16:49:49
Sinkó Gyuláné írta ekkor: 2012-08-27 07:21:16
Kedves Fórumozók ! A WIFI-használatáról nem írt senki .Valóban csak a társalgóba érhető el vagy egyes szobákba is? Az Olívia külföldi honlapja szerint minden szobába van, a recepcion jól müködik? Mivel a telefon Törökországból drága ,a tengerről se nagyon áradoznak nem soat írnak róla ? Nagyon hínáros vagy van tiszta rész is ,kell-e fürdő cipő a vízbe? A választ előre is köszönöm Teri
Kedves Sinkó Gyuláné! Mi most vasárnap érkeztünk haza kusadasiból és az olivia legfelső emeletén a 131-es szobában laktunk még ott is fogható volt a wifi jel bár minél lentebb mentünk természetesen annál jobb volt. A tenger szerintem kifogástalan a fizetős résznél (napi 5 líra/fő ezért kap napágyat szivaccsal kis asztalt napernyőt és ott is hagyható ebéd időben) szóval ott a tenger szerintem kifogástalanul tiszta még ahol nyakig ért a víz ott is reggelente láttuk a lábujjunkat is dun mikor hullámzik a tenger akkor felkavarja kicsit a homokot de a tisztaságával nekünk semmi baj nem volt. Úszócipő szerintem ezekre a részekre nem szükséges mert csak a partnál van egy 1m széles apró kavicsos rész utána gyönyörű sima homokos az alja :) jóval fentebb sétálva van egy rész úgy 500-800 mre ott ilyen nagy lapos kerek kavicsok vannak esetleg oda kell a cipő. Bármi kérdése van még szívesen válaszolok. üdv Melinda
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-08-28 10:50:35
Kedves Erika! Köszönöm szépen a válaszát, hamarosan találkozunk. Üdvözlettel:Teri
Dátum: 2012-08-28 09:35:07
Sinkó Gyuláné írta ekkor: 2012-08-27 07:21:16
Kedves Fórumozók ! A WIFI-használatáról nem írt senki .Valóban csak a társalgóba érhető el vagy egyes szobákba is? Az Olívia külföldi honlapja szerint minden szobába van, a recepcion jól müködik? Mivel a telefon Törökországból drága ,a tengerről se nagyon áradoznak nem soat írnak róla ? Nagyon hínáros vagy van tiszta rész is ,kell-e fürdő cipő a vízbe? A választ előre is köszönöm Teri
Kedves Sinkó Gyuláné! Az Olivia apartmanban ingyenes a Wifi használat, a szobákban is van net. Nem kell aggódnia. A tengerhez érdemes fürdő cipőt hoznia, van ahol hínáros és kicsit köves is. De ezt inkább az utasok írják meg Önnek mivel személyes tapasztalatom nincs. Várjuk szeretettel: Erika
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-08-27 07:21:16