(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Gátné Varjas Erzsébet Dátum: 2012-08-26 16:32:42
Kedves Fórumozók! Egy hete jöttünk haza Kusadasiból, és nagyon jól éreztük magunkat! Valóban nem Görögország ,tényleg más kultúra. De itt is barátságosak az emberek és valóban szeretik a magyarokat! A bazárban is nagyon barátságos emberekkel találkoztunk,sok helyen almateával megkínáltak még ha nem is vásároltunk semmit! Sőt az egyik helyen ahol gyönyörű kézzel festett dolgokat árultak,az egyik festő egy gyönyörű pillangót festett a karomra! :)) Remek dolgokat és sok jó minőségű holmit láttam! A belvárosban ,az étteremben ahol szinte minden este vacsoráztunk,ismerősként köszöntött a "pincér",és minden étkezés után kaptunk valamit grátisz. Hol almateát,hol gyümölcsöt! A csúszdaparkban minket is meglepetésként ért,hogy a hűtőtáskát nem vihettük be! Viszont a szendvicsekért nem szóltak! Az egyénileg utazóknak viszont egy jó tanács!!! A török határ előtt mindenképp tankoljanak amennyit csak tudnak,mert Törökországban horror ára van a benzinnek!! 4,40 líra a benzin!!! A kipa nevű áruházba érdemes elmenni,mert nagyon jó árun lehet vásárolni élelmiszert,édességet,üdítőt,teát ,és más egyéb dolgokat! Mindent egybevetve,remek nyaralás volt! Mindenkinek merem ajánlani Kusadasit, nem fog csalódni,mert gyönyörű hely! Ha bármi kérdése lenne valakinek szívesen válaszolok!! Üdv! Erzsó.
Albert Pali Dátum: 2012-08-26 09:00:42
Kedves Anna. Mi 08.18-án indultunk haza Kusadasiból,két hetet töltöttünk a Yonca apartmanban. Igen ,az első napon mi is Görögországot kerestük Törökországban. De aztán gyorsan rá jöttünk,hogy teljesen más nép,más kultúra. Őket így kell elfogadni,mert ilyenek. Erőszakosak ,mert kereskedő emberek,és ebből élnek. Ha ezen egy felnőtt ember nem tud túllépni,az ne menjen oda. Mi voltunk Adalandba,és senki nem vette el a kajánkat.Nem is hiszem,hogy több busznyi embertől elkobozzanak bármit is,hiszen nincs is joguk hozzá.És hova tesznek ennyi ételt? Ez szerintem képtelenség.A városi bankban mindenféle pénzeket beváltottak,csak hát oda el kellett volna menni. Az Erika nem pénzváltó viszont nagyon segítő kész ember,és a munkáját a nagyon jól,körültekintően,és magas szinten látja el. A két hét alatt semmi negatívumot sem tapasztaltunk vele kapcsolatban.Haza fele jövet egy kislánynak a négy órás megállás után kellett mosdóba menni,és minden zokszó nélkül megtehette,mert megálltunk a következő lehetőségnél. A buszvezetőkkel semmi baj sem volt. Már nem először utazunk velük,és nagyon rendesek. A helyi fakultatívos buszok pedig azért szoktak késni,mert a kedves nyaralók nem készülnek el időre,és várni kell rájuk!!! Így a negyedik ötödik felvevő helynél ,már kialakulhat komolyabb késés.Senki kedvét ne szegje egy ilyen negatív hatású beírás,Kusadasi gyönyörű,jók a programok,jó az idegen vezetés,érdemes oda menni!!
Vári Gabriella Dátum: 2012-08-25 16:25:21
Kiss Anna írta ekkor: 2012-08-23 18:27:42
Mivel hogy ÉN és a Párom fizettünk és nem keveset így jogunkban áll bármit is leirni ide csalódottság vagy épp örömöt hiszen a FÓRUM erről szól!! Akinek ez nem tetszik az ne Fórumozzon!!!!
Kedves Kiss Anna! Lassan 8éve szervezek csoportos(30-70fős) utakat Grandon keresztül. A sofőrök mentségére írnám,hogy nekik be kell tartani egy bizonyos menetrendet..ráadásul nem lehet minden parkolóban vagy benzinkúton megállni,hiszen vannak akik meg se engedik hogy az utazók bemenjenek az illemhelyiségükbe. Egyébként ők turnusról-turnusra igazodnak az újabb és újabb utasokhoz. Mindenhol vannak nehézségek,ezért szokták a megértést kérni. Ezért olcsóbbak is a buszos utak,mert járnak némi kellemetlenséggel ,de megjegyezném ,hogy általában be vannak tartva a megállásra előírt időpontok.(ezeket egyébként vám is befolyásolhatja és az állási/várakozási idő) Nagyon sajnálom a kellemetlenségeiket!!! Remélem az idő elmúltával csak a szépre emlékeznek majd! Én ettől függetlenül a következő májusi csoportos utamat ide tervezem,mert a törzsutasaim ezt szavazták meg és több ismerősöm is csodálatos élményekkel tért haza. Aki ilyen helyre utazik..az pedig előre tudja már mi a drága és mi nem - mit érdemes vinni és mit nem! Tájékozódik jó előre. Én is fel fogom erre készíteni a csoportomat! Üdv : Vári Gabriella
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-08-24 06:22:11
Kiss Anna írta ekkor: 2012-08-23 18:27:42
Mivel hogy ÉN és a Párom fizettünk és nem keveset így jogunkban áll bármit is leirni ide csalódottság vagy épp örömöt hiszen a FÓRUM erről szól!! Akinek ez nem tetszik az ne Fórumozzon!!!!
Aki itt fórumozik és utazik vagy utazott az mindenki fizet úgy mint önök senki nem utazik ingyen vélemény nyilvánításhoz joga van nekünk is ezért reagáltak többen az ön írására.Ui. / Egyébként minket korfun felejtett ott a busz Görög irodánál fizettünk Paxos-Antipaxos mert a Grandnál ez nem volt 1/2 óra múlva egy másik busz felvett.Nyaralás végére elis felejtettük. Üdvözlettel Teri
Kiss Jánosné Dátum: 2012-08-23 22:37:03
Kedves Fórumozók ! Arról érdeklődnék, a városrész, ahol a Yonca Apartman van mekkora ? Van-e ott nézelődési lehetőség, vagy 1-2 utca az egész ? A központba járó buszok este meddig közlekednek és milyen időközönként ? Kedves Kiss Anna ! Évek óta a Grand Tours Irodával utazunk, Görögbe, Spanyolba, most majd Törökbe ! Én csak gratulálni tudok az irodának, hogy ilyen remek sofőröket alkalmaz !! Tudják Ők a dolgukat mit miért csinálnak ! Hogy mikor kell indulniuk, vagy milyen időközönként állnak meg! Nem kis felelősség egy busznyi ember életéért felelni,miközben elég fárasztó lehet ennyi km-t levezetni! Én úgy gondolom maradjanak meg ilyennek, mint eddig, hiszen nálunk nem csak vezetésből, de emberségből is jelesre vizsgáztak !!