Kedves Fórumozók! Nem is tudom hol is kezdjem, már a nyaralás előtt jött a nagy kérdés Törökország vagy Görögország? Az újdonság varázsát választva Törökországra esett a voks.... Kusadasi. Kezdem talán a legelején.... a buszon a megbeszélt 3 és fél 4 órás megállások 5 5 és fél órára nyultak az utasok nagy felháborodására a hazaúton a sofőrök modora szó szerint felháborító volt. Ők nyújtják a szolgáltatást mi fizetünk ők vannak az utasokért vagy nem? Nem hiszem el hogy egy +wc szünet nem fért volna bele a tervezett útba (jelzem nem dohányzom és nem emiatt szerettük volna a +megállót!!!!)
FAKULTATÍV PROGRAM: 320 Euró hm szép kis összeg mit is kaptunk ezért a párommal?
-Adaland
-Aquafantasy
-Samos (görög sziget)
-Quad szafari
-Hajókirándulás
Adaland, Aquafantasy: helyszínre szállítás busszal, ezzel semmi gond. Megbeszélt idöpont elött 15 percel már megállóba várakoztunk jelzem 50 percet vártunk mert a buszok otthagytak..... Jól indul. Odaérkezés: ételt italt elvettek, de estére persze visszakaptunk, de az étel megromlott a napon. Köszi szépen. Ergó ezzel arra köteleztek, hogy az aquaparkba vegyél ételt, italt persze méregdrágán ételre egy sz@r mekis hamburgerre gondoljatok, de az aquparkok szuperek voltak.
Samos: a legjobb fakultatív program volt ebben a megszervezetlen nyaralásba. A görög árusok nagyon kedvesek, akkor is ha nem vettél semmit, a görög konyha remek tele árusokkal frappé fánk egyebek. Ezzel szomban a török árusok bunkók ha nem vettél semmit majdnem kizavartak és a nökkel tiszteletlenek föleg szerdán a nagy bazárba a sok sz@r zsibis bógliukkal. A török konyha hm az Olivia és Yonca a csendes városi részben van se egy fagyizó se egy cukrázda de még egy rendes étterem sincs a környékon... Kicsit elkalandoztam vissza a programokra tehát Samos kifogástalan.
Quad szafari: egynek elment.
Hajókirándulás: kifogástalan.
A Grandnak ez az első Török éve sztem megszervezetlen 1-2 bunkó sofőrrel akit helyre kellenek tenni Pl: hazautazás Kusadasiból a megbeszélt időpontban mindenki ott volt, de a járda szélen ültünk mert a sofőrök úgy döntöttek kicsit még váratnak, zárva tartják a buszt elvégre ők a vendégek és nem MI . :)
Pénzkérdés: sztem drága a fakultatív progik nem érték meg az árukat valahol sokkal olcsóbb, de a drága fak programnál is ott hagynak a buszok szóval mind1. A "nyaralás" végén pénzt szerettünk volna még váltani de a törökök nem váltották a Magyar FT-ot kedves Erika pedig nagy ívben lesz@rta a kérdést.
NAGYON MEGBÁNTAM KUSADASIT EZERSZER INKÁBB GÖRÖG MINT EZ........
Kedves Anna!
Mikor először olvastam a hozzászólását nagyon megrettentem, ám többszöri átnézés után már nem is olyan rossz a
helyzet.Ezt csak azért irom le, hogy senki ne mondja vissza az eltervezett utat. Amiket leirt benne van a pakliban.
Ha nekem is több pénzem lenne, akkor repülővel utaznék, és nem lennék kitéve , modortalan sofőrök szeszélyének,akiknek
azért ne felejtsük el be kell tartani a menetidőt. A programoknál ugy érzem csak eggyel nem volt megelégedve, no és az
árakkal. Mi minden nap elolvastuk a fórumot, és előre tudtunk az árakról is.Kérem Önt , CSAK A SZÉPRE EMLÉKEZZEN,
és ezt is ossza meg velünk.Görögország tényleg csodálatos, de most menjünk Kusadasiba! Remélem a szeptember
8-án induló busz tele lesz,
üdv mari