(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kiss Anna Dátum: 2012-08-23 18:27:42
Mivel hogy ÉN és a Párom fizettünk és nem keveset így jogunkban áll bármit is leirni ide csalódottság vagy épp örömöt hiszen a FÓRUM erről szól!! Akinek ez nem tetszik az ne Fórumozzon!!!!
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-08-23 16:09:57
Kedves fórumozók ! Kiss Anna hozzászólásához szeretnék pár szót írni.Sokszor voltunk Törökországba mi is lányomék is de mindenhol azt tapasztaltuk kedvesek és nem tolakodóak az árusok,főleg a magyart szeretik szinte mindenki tud 1-2 szót magyarul már messziről ránk köszöntek nem hiszem hogy Kusadasiba más lenne. A tőrők konyha jó probáljon meg egyszer all.incl. ellátásra fizetni.A bóvlikkal kapcsolatba a Török textil jó minóségű szemben a görög kínai áruval. hoztunk görögből olyan törölközőt ami mint a papír zsepi olyan lett mosáskor és még fogott is. Az Alanyait 3 éve használjuk.Jó farmert is lehet kapni 20 euró körül.A fakultatív programok minden országba nekünk drága de mindenki magadönti el hogy mit enged meg a pénztárcája.A forintot szinte sehol nem váltsák arról az Erika nem tehet. Egy valami velünk is megtörtént 2x-is hogy majdnem 6 óra eltelt mire megálltunk . Oda fele az a magyarázat hogy a kompot el kell érni de-3éve Korfuról hazafeleis közel 6 óra eltelt. Ne Vegye el senki kedvét egy-egy ilyen beírás, még énis előtte állok. Üdv.Teri
vestner györgyné Dátum: 2012-08-23 16:02:37
Kiss Anna írta ekkor: 2012-08-22 09:07:34
Kedves Fórumozók! Nem is tudom hol is kezdjem, már a nyaralás előtt jött a nagy kérdés Törökország vagy Görögország? Az újdonság varázsát választva Törökországra esett a voks.... Kusadasi. Kezdem talán a legelején.... a buszon a megbeszélt 3 és fél 4 órás megállások 5 5 és fél órára nyultak az utasok nagy felháborodására a hazaúton a sofőrök modora szó szerint felháborító volt. Ők nyújtják a szolgáltatást mi fizetünk ők vannak az utasokért vagy nem? Nem hiszem el hogy egy +wc szünet nem fért volna bele a tervezett útba (jelzem nem dohányzom és nem emiatt szerettük volna a +megállót!!!!) FAKULTATÍV PROGRAM: 320 Euró hm szép kis összeg mit is kaptunk ezért a párommal? -Adaland -Aquafantasy -Samos (görög sziget) -Quad szafari -Hajókirándulás Adaland, Aquafantasy: helyszínre szállítás busszal, ezzel semmi gond. Megbeszélt idöpont elött 15 percel már megállóba várakoztunk jelzem 50 percet vártunk mert a buszok otthagytak..... Jól indul. Odaérkezés: ételt italt elvettek, de estére persze visszakaptunk, de az étel megromlott a napon. Köszi szépen. Ergó ezzel arra köteleztek, hogy az aquaparkba vegyél ételt, italt persze méregdrágán ételre egy sz@r mekis hamburgerre gondoljatok, de az aquparkok szuperek voltak. Samos: a legjobb fakultatív program volt ebben a megszervezetlen nyaralásba. A görög árusok nagyon kedvesek, akkor is ha nem vettél semmit, a görög konyha remek tele árusokkal frappé fánk egyebek. Ezzel szomban a török árusok bunkók ha nem vettél semmit majdnem kizavartak és a nökkel tiszteletlenek föleg szerdán a nagy bazárba a sok sz@r zsibis bógliukkal. A török konyha hm az Olivia és Yonca a csendes városi részben van se egy fagyizó se egy cukrázda de még egy rendes étterem sincs a környékon... Kicsit elkalandoztam vissza a programokra tehát Samos kifogástalan. Quad szafari: egynek elment. Hajókirándulás: kifogástalan. A Grandnak ez az első Török éve sztem megszervezetlen 1-2 bunkó sofőrrel akit helyre kellenek tenni Pl: hazautazás Kusadasiból a megbeszélt időpontban mindenki ott volt, de a járda szélen ültünk mert a sofőrök úgy döntöttek kicsit még váratnak, zárva tartják a buszt elvégre ők a vendégek és nem MI . :) Pénzkérdés: sztem drága a fakultatív progik nem érték meg az árukat valahol sokkal olcsóbb, de a drága fak programnál is ott hagynak a buszok szóval mind1. A "nyaralás" végén pénzt szerettünk volna még váltani de a törökök nem váltották a Magyar FT-ot kedves Erika pedig nagy ívben lesz@rta a kérdést. NAGYON MEGBÁNTAM KUSADASIT EZERSZER INKÁBB GÖRÖG MINT EZ........
Kedves Anna! Mikor először olvastam a hozzászólását nagyon megrettentem, ám többszöri átnézés után már nem is olyan rossz a helyzet.Ezt csak azért irom le, hogy senki ne mondja vissza az eltervezett utat. Amiket leirt benne van a pakliban. Ha nekem is több pénzem lenne, akkor repülővel utaznék, és nem lennék kitéve , modortalan sofőrök szeszélyének,akiknek azért ne felejtsük el be kell tartani a menetidőt. A programoknál ugy érzem csak eggyel nem volt megelégedve, no és az árakkal. Mi minden nap elolvastuk a fórumot, és előre tudtunk az árakról is.Kérem Önt , CSAK A SZÉPRE EMLÉKEZZEN, és ezt is ossza meg velünk.Görögország tényleg csodálatos, de most menjünk Kusadasiba! Remélem a szeptember 8-án induló busz tele lesz, üdv mari
Jakab Károly Dátum: 2012-08-23 15:55:33
özv. Fehér Lajosné írta ekkor: 2012-08-22 22:03:39
Kedves Kiss Anna! Beszámolójával kissé megijesztett,mert engem is ért meglepetés májusban Sartiban (nem a sofőrökkel kapcsolatos),sőt már vár is ránk egy csalódás Törökországban - szept.14.-én utazunk -. A GT nem engedheti meg magának, hogy az utasok csalódjanak, eddig nem ezt tapasztaltam, hiszen egymásnak ajánljuk Őket. Tudom a nyaralásán már nem segít, de kérem amit a Fórumon leírt mondja el az ügyvezetőnek is, csa egy telefonhívás. Én is ezt tettem mikor hazajöttem.
Kedves özv Fehér Lajosné igazából nem szoktam fórumhoz hozzá szólni ,de most kivételt kellett tennem. Egy időben utaztunk Kiss Annával -egy buszon és egy apartmanban laktunk. Nekem teljesen ellenkező véleményem van az útról és Kusadasiról is.Talán a vélemény különbség abból is adódhat , hogy Anna egy fiatal hölgy a párjával ...mi pedig középkorosztályt képviseltük.Ők szórakozni szerettek volna a mi pedig megismerni Törökországot így programjaink is különböző volt. Az útról csak annyit ,,,nagyon hosszú.....tényleg nem 3 és 4 óránként álltunk meg .de ez leginkább a hosszabb megállás éjszaka volt. Az oda úton és a haza úton is a sofőrök mindent megtettek , hogy zökkenő mentesen és minél gyorsabban érjünk úti célunkhoz.Haza utazáskor kellett várni egy -két percet mert a sofőrök a pihenő idejük után a buszon öltöztek át ....nem szerettünk volna kukucskálni / ja és indulási idő előtt érkeztek többen a buszhoz./ Szerintem , ha késve is indultunk el akkor is egy kis megértéssel kellene lenni a vezetők iránt hiszen 80 utasért felelnek . Programokkal kapcsolatban a következők: Csodálatos helyek vannak PL: Pamukkale -meg kell nézni mert nagyon nagy élmény /világörökségünk része/, török fürdő Efeszosz és Szűz Mária Háza .... Itt mindent megtudunk a törökországi vallás alakulásáról és egy nagyon régi városromokat lehet felfedezni -nagyon jó állapotban vannak .Hajó kirándulás ahol megint gazdagabbak lehetünk egy élménnyel.Városnézés ,bőr áru divatbemutatója , török édességek - textil -fazekas műhely megtekintése- Török est -/ nagy élmény/-ez mind program . Sőt ezen felül még számos más programot ajánlanak mind a helyi testvér iroda ,és a török irodák. Sajnos a török irodák olcsóbban kínálják programjaikat . A fórumon lehet olvasni róla. Az árusok velünk szemben udvariasak voltak -sőt össze is barátkoztunk többel is . Alkudni kell de nem mindig engednek -kicsit rámenősek -szeretnék eladni termékeiket -de egy nem szóval el lehet menni. Még egy észrevétel : Az árusok a FT -ot nem váltják / minek nekik a Forint/ de a Kusadasi városban a bankban lehet váltani . Érdemes Itthonról Török lírát is vinni itt olcsóbban lehet venni. Ott váltják át Kusadasi városban érdemes többször ellátogatni mert sok látni való van .Nagyon sok barátot szereztünk az ott létünk alatt. Kedves asszonyom nyugodt szívvel ajánlom Kusadasit ! Más kultúra más emberek- nem Görögország ! Aki megszeretne ismerni különböző kultúrákat embereket az jól fogja érezni magát.! Mindenki ott érzi jól magát -ahol jól szeretné érezni magát! Kapcsolatot tud teremteni a másik emberrel és nyitott mások felé- Kellemes pihenést és jó nyaralást kívánok!!!!
özv. Fehér Lajosné Dátum: 2012-08-22 22:03:39
Kedves Kiss Anna! Beszámolójával kissé megijesztett,mert engem is ért meglepetés májusban Sartiban (nem a sofőrökkel kapcsolatos),sőt már vár is ránk egy csalódás Törökországban - szept.14.-én utazunk -. A GT nem engedheti meg magának, hogy az utasok csalódjanak, eddig nem ezt tapasztaltam, hiszen egymásnak ajánljuk Őket. Tudom a nyaralásán már nem segít, de kérem amit a Fórumon leírt mondja el az ügyvezetőnek is, csa egy telefonhívás. Én is ezt tettem mikor hazajöttem.