(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Farkas Róbertné Dátum: 2012-07-18 21:28:20
Zsolnai Károly írta ekkor: 2012-07-18 13:03:51
Kedves Kriszti!Minden nap takarítanak.Mindenféle italra,üdítőre is vonatkozik.Táskában kell felvinni az italt.Nem tanácsolom a hütőtáskát,vagy tegyék bele,egy nagy sport táskába.2 bazár van, az egyik közel,kb,500 méter,a másik,a centrumban,ahová dolmusz busszal lehet elmenni.(1 euró/fő).Nem kap mindenki tengerre néző szobát,engem is félre tájékoztattak az itthoni irodában.A nem tengerre néző szobából,nem szép a kilátás.A hajó kirándulás nagyon kellemes,egy igazi bulis nap.Jó nyaralást kívánok üdv.Károly ui.egyébként nyugi,gyönyörü a hej,biztos jól fogják érezni magukat!
Kedves Zsolnay Károly! Nagyon köszönöm a válaszát!Hát ez az egész ,hogy a szobába nem lehet felvinni semmit kicsit aggaszt!De majd megoldjuk és biztos jól érezzük magunkat!A leírtak alapján nem lehet másképp!Még egyszer köszönök mindent!Üdvözlettel:Kriszti
Zsolnai Károly Dátum: 2012-07-18 13:03:51
Farkas Róbertné írta ekkor: 2012-07-17 19:29:27
Kedves Zsolnay Károly! Nagyon köszönöm a beszámolóját és hogy ilyen gyorsan válaszolt nekem.Ha nem tart tolakodónak lenne 1-2 kérdésem még.A szobát minden nap takarítják?Az itallal kapcsolatban,szeszes italra vonatkozik hogy nem lehet felvinni a szobába,vagy az üdítő,ásványvízre is?És amit a buszon viszünk magunkkal hűtőtáskát abba bele néznek mielőtt felmegyünk a szobába?És az igaz,hogy nem tengerre néző szobát kap mindenki?Írta hogy voltak a hajó kiránduláson,arról írna egy-pár sort,mert azon mi is gondolkodunk.Köszönöm a tanácsot a fürdő papucsra vonatkozólag,feltétlen viszünk akkor.A piacon jártak?Az messze van a hoteltól?Elnézést a túl sok kérdés miatt,de már nagyon izgatottak vagyunk és szeretnénk felkészülni mindenre.Mi aug.4-étől leszünk és Pápáról indulunk.Ha haza érkezünk írni fogok én is beszámolót a tapasztalatainkról.Mindent köszönök!Üdvözlettel:Kriszti
Kedves Kriszti!Minden nap takarítanak.Mindenféle italra,üdítőre is vonatkozik.Táskában kell felvinni az italt.Nem tanácsolom a hütőtáskát,vagy tegyék bele,egy nagy sport táskába.2 bazár van, az egyik közel,kb,500 méter,a másik,a centrumban,ahová dolmusz busszal lehet elmenni.(1 euró/fő).Nem kap mindenki tengerre néző szobát,engem is félre tájékoztattak az itthoni irodában.A nem tengerre néző szobából,nem szép a kilátás.A hajó kirándulás nagyon kellemes,egy igazi bulis nap.Jó nyaralást kívánok üdv.Károly ui.egyébként nyugi,gyönyörü a hej,biztos jól fogják érezni magukat!
Nagy Dátum: 2012-07-18 12:22:15
szaszi gabor írta ekkor: 2012-07-17 16:12:00
Kedves Grand Erika!!! Vagy bárki aki segíteni tud!!! Én és a párom augusztusban megyünk a Yonca Apartmanba. Szeretnék információt kapni a búvárkodással kapcsolatban,mennyibe kerül,milyen napokon van,mennyi időt vesz igénybe. Előre is köszönöm a válaszokat. szaszi gabor.
Szaszi Gábor, ti mikor mentek augusztusba?
Dátum: 2012-07-18 10:59:06
Farkas Róbertné írta ekkor: 2012-07-17 23:09:22
Kedves Erika! Érdeklődnék,hogy a fakultatív kirándulásoknál,gyereknél hány éves korig van a kedvezményes ár?Válaszát előre is köszönöm!Kriszti
Kedves Farkas Róbertné! A fakultativ programok 0-6 éves korig ingyenesek, 7-12 éves korig pedig kedvezményesek. Kivétel ez alól az Adaland /Csúszdapark/ ahol 4-9 éves korig van kedvezményes jegy, 4 éves korig ingyenes. Üdv:Erika
Dátum: 2012-07-18 10:51:02
szaszi gabor írta ekkor: 2012-07-17 16:12:00
Kedves Grand Erika!!! Vagy bárki aki segíteni tud!!! Én és a párom augusztusban megyünk a Yonca Apartmanba. Szeretnék információt kapni a búvárkodással kapcsolatban,mennyibe kerül,milyen napokon van,mennyi időt vesz igénybe. Előre is köszönöm a válaszokat. szaszi gabor.
Kedves Gábor! A búvárkodásra minden nap lehet jelentkezni, 30 Euróba kerül. Lehet választani reggeli és délutáni időpontot. A reggeli indulás 09:10 a délutáni pedig:13:15. Kb 2-3 órás elfoglaltságot jelent. Lesz előtte egy kis oktatás és utána merülnek.