(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Augusztin Melinda Dátum: 2012-07-16 21:02:37
Sziasztok mi is most indulunk pénteken Székesfehérvár környékéről megy valaki?
Dátum: 2012-07-16 18:00:18
Szabados Éva írta ekkor: 2012-07-16 11:32:36
Kedves nyaralók és Erika! Mi pénteken indulunk Kusadasiba. Meg tudná valaki mondani hogy melyik fakultatív programot melyik napra szervezi az iroda? Csak hogy tudjunk kicsit előre tervezni! Köszönöm!
Kedves Éva! Hétfőn hajókirándulásra lehet jelentkezni, kedden török est, szerdán Pamukkale, csütörtökön Sirince falu túra és Söke bevásárlótúra van, pénteken pedig Ephesosba megyünk. Azonkívül vannak mindennapos programok: török fürdő, Adaland, Delfinshow, Jeep Safari, Quad Safari, Búvárkodás, Samos szigetének látogatása. Várlak szeretettel: Üdv: Erika
Dátum: 2012-07-16 17:55:43
Bíró Magdolna írta ekkor: 2012-07-16 13:32:46
Kedves Fórumozók! Mi júniusban voltunk Kusadasin,s elképedve olvasom az Erikával kapcsolatos vádakat.Mi minden nap találkoztunk vele,bármiben segítségünkre volt.Egy szállodában laktunk,soha nem láttuk őt ittasnak.Ezek elég durva vádak,egyetértek Károllyal.Ezúton is köszönöm Erikának a segítséget,amit a nyaralásunk utolsó napján tett értünk.Magdi
Kedves Magdolna! Köszönöm szépen neked is hogy kiállsz mellettünk. Nagyon szívesen segítettem! Remélem azóta meggyógyultál. További szép nyarat kivánok neked is. üdv: Erika
Dátum: 2012-07-16 17:52:34
Zsolnai Károly írta ekkor: 2012-07-16 12:23:01
Kedves Erika!Vettem vizipipát,legyen szíves tájékoztatni,hogy hogy kell ezt használni?Köszönöm,Üdvözlettel Zsolnai
Kedves Károly! Örülök hogy itt voltak és hogy szerencsésen hazaértek. Remélem jövőre újra találkozunk és elmehetünk Izmír városába is. Külön köszönöm a kedves szavait és hogy kiállt mellettem. A vizipipa használatáról találtam egy linket részletes leírással: http://www.vizipipawebaruhaz.hu/hirek-cikkek/a-vizipipa-hasznalata Ha bármi segítségre van szüksége szóljon nyugodtan. További szép nyarat. Üdv:Erika
Farkas Róbertné Dátum: 2012-07-16 14:18:35
Kedves Zsolnai Károly! Mi is a Coastlighthotelbe fogunk menni 2 hétre és szeretném kérni,hogy egy kis beszámolót adjon nekünk róla.Nagyon megköszönném,mert idáig akit kérdeztem róla,senki nem válaszolt vissza.Kriszti