(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Szabados Éva Dátum: 2012-07-16 11:32:36
Kedves nyaralók és Erika! Mi pénteken indulunk Kusadasiba. Meg tudná valaki mondani hogy melyik fakultatív programot melyik napra szervezi az iroda? Csak hogy tudjunk kicsit előre tervezni! Köszönöm!
Ivánkovits Sándor Dátum: 2012-07-16 11:16:02
Kedves Grand Tours! Tegnap jöttünk vissza Kusadasiból és szívesen indulnánk is vissza, ha lehetne! A Coastlight Hotelben voltunk és minden tökéletes volt! Ami meg nem...az már csak a mi hibánk volt!!! ;-) Köszönjük a Grand Toursnak, hogy lehetővé tette ezt az utazást és Erikának is a közreműködést! Üdv.: Sanyi :-)
Dátum: 2012-07-15 20:49:12
Farkas Róbertné írta ekkor: 2012-07-10 21:09:42
Kedves Viktor!Mi is a Costlighthotelbe megyünk,és most egy kicsit meg vagyok ijedve azzal kapcsolatban,hogy nem lehet felvinni a szobába semmi kaját innivalót!A fiunk elég válogatós és neki kénytelenek vagyunk valamit itthonról vinni,de ha nem lehet felvinni akkor nem tudom mi lesz,ráadásul 2 hétre megyünk!Na meg még innivalót sem az már csúcs!Nem vihetünk fel egy doboz sört sem amit az erkélyen kényelmesen megiszik az ember?Még annyi kérdésem lenne,hogy internet lehetőség van-e a hotelben?A bolt milyen messze van a hoteltól?Köszönöm válaszát!Kriszti
Kedves Nemes Viktor! Ezúton szeretnék önnek válaszolni a hozzám fűzött véleményére. Elsősorban el kell mondjam hogy mivel egyedül vagyok Kusadasin nem tudok mindenhol ott lenni. Akinek eddig problémája volt vagy a segitségemre szorult az megtalált. Még a Coastlight Hotelből is. Nem egyszer jöttek át hozzám egy esti séta keretében és beszélgettünk. Önnek még át sem kellett volna fáradnia, hiszen telefonon éjjel nappal elérhető vagyok. A recepcióról fel tudott volna hivni ahogy azt a tájékoztatón mindig el is mondom. Az eddigi utasaim érdekes módon megtaláltak ha szükségük volt rám.Sorolhatnék Coastlightos utas neveket, legutóbb pl. a Zsolnai házaspárral töltöttem el egy órát beszélgetés keretében a Yonca apartmanban hogy kikérjék a véleményemet. Az pedig hogy minden nap részeg vagyok... hát nem tudom ezt miből gondolja. főleg akkor ha csak egyszer találkoztunk abból az alkalomból hogy beszedjem Öntől a pénzt..A hajó kirándulásra mindig az utasokkal megyek és jövök haza.. ez is kitaláció hogy engem a hajóról haza kellett vinni. Mégis miből gondolja hogy erre van lehetőség? A most érkező utasokat sok szerettel várom és győződjenek meg a saját szemükkel hogy mennyire figyelek oda rájuk vagy mennyire nem. Mindenkinek szép napokat. Üdv:Erika
Bíró Magdolna Dátum: 2012-07-15 13:47:48
Kedves Erzsó! Mi kb.14 óra alatt értünk Kavalába,ott kicsit pihentünk,ettünk.Onnan még körülbelül 4-5 óra volt az út Eceabat kompkikötőig,mi itt megszálltunk,szétnéztünk a városban és reggel kompoltunk át.Onnan még 8órás volt az út,de mi bementünk Trójába,az is vett el időt.Bementünk egy Kipába megebédelni,ott is időztünk.Így kicsit nehéz pontos időt mondani.Hosszú út készüljetek föl rá.A többit már a megadott címre írom.Szép napot mindenkinek!Magdi
Gátné Varjas Erzsébet Dátum: 2012-07-15 08:52:08
Bíró Magdolna írta ekkor: 2012-07-14 20:58:24
Kedves Erzsó!Nagyon szívesen válaszolok minden fölmerülő kérdésedre.Biztos vagyok benne,hogy minden rendben lesz,s felejthetetlen élményekben lesz részetek.Mindent nézzetek meg amire van lehetőségetek,mert legalábbis mi semmiben sem csalódtunk.Csodálatos utazás volt.Kevés autópálya szakasz van,oda kártyát kell váltani 5 líráért ,s arra összeget kell rátölteni.Kusadasi felé is szükség volt rá.15líráért vettük,Pamukkálé felé is használtuk.Ott rátöltöttünk még 10 lírát,de azt már nem költöttük el,szívesen elajándékoznám bárkinek,mert mi azt idén már nem fogjuk használni.Teljesen biztonságosnak éreztük a Török utakon való autózást semmi negatív élményt nem tudok mondani.Mint írtam,figyeljétek a kutak árait,mert nagyok az eltérések.Pamukkálé irányában is vannak egészen olcsó kutak,jó minőségű gázolajjal és benzinnel.Ti mikor indultok?Üdv:Magdi
Kedves Magdi! Érdekelne ez a kártya!Szívesen átvenném,legalább erre nem lenne gond! Természetesen nem ingyen gondoltam! [email protected] az email címem és ha gondolod itt a részletek megbeszélhetnénk!Még azt szerettem volna kérdezni,hogy ti mennyi idő alatt értetek oda?! Köszönöm! Szép napot mindenkinek! Üdvözlettel!! Erzsó