(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Bíró Magdolna Dátum: 2012-07-16 13:32:46
Kedves Fórumozók! Mi júniusban voltunk Kusadasin,s elképedve olvasom az Erikával kapcsolatos vádakat.Mi minden nap találkoztunk vele,bármiben segítségünkre volt.Egy szállodában laktunk,soha nem láttuk őt ittasnak.Ezek elég durva vádak,egyetértek Károllyal.Ezúton is köszönöm Erikának a segítséget,amit a nyaralásunk utolsó napján tett értünk.Magdi
Nagy Dátum: 2012-07-16 13:26:11
Ivánkovits Sándor írta ekkor: 2012-07-16 11:16:02
Kedves Grand Tours! Tegnap jöttünk vissza Kusadasiból és szívesen indulnánk is vissza, ha lehetne! A Coastlight Hotelben voltunk és minden tökéletes volt! Ami meg nem...az már csak a mi hibánk volt!!! ;-) Köszönjük a Grand Toursnak, hogy lehetővé tette ezt az utazást és Erikának is a közreműködést! Üdv.: Sanyi :-)
Szia! Melyik parton fürödtetek? Tudnál ajánlani éttermet nekünk ami nem a belvárosban van? A tenger milyen? Minden élmény érdekel :) Üdv
Borsi Brigitta Dátum: 2012-07-16 12:40:23
Zsolnai Károly írta ekkor: 2012-07-16 11:46:09
Kedves Fórumozók!Tegnap érkeztünk meg Kusadasiból,a Coastlight hotelben laktunk,ahol 2 csodálatos hetet töltöttünk.A város csodálatos, a szálloda minden tekintetben megefelelö.Valóban nem lehet italt ételt bevinni,mi ezt úgy oldottuk meg,hogy zárható bőröndünkbe bepakoltunk,s takarítás után,betettük a hütöbe az innivalót.A hely,s az idegenvezetők /Erika,Ágika/hozzáállása feledteti ezt a kis bosszúságot.A hoteltől 50 méterre van egy kis bolt,itt szoktunk meginni egy sört,vagy üdítőt.Szomorúan olvasom, hogy Erikát,a helyi idegenvezetőt,hogyan megrágalmazták.Mi többször találkoztunk,s soha nem tapasztaltam,hogy ittas lett volna,sőt,mindig nagyon segítőkész volt.Telefonon,s személyesen is eltudtam érni.Mi több helyen nyaraltunk már,Egyiptom,Tunézia,Görög,Spanyol,Olasz,Horváthország,de ilyen segítőkész idegen vezetővel,soha nem volt dolgunk.Az első nap bemutatkoztak,s aztán soha többet nem láttuk.Abban is informált,hogy baleset esetén melyik kórházat lehet igénybe venni,s ha történt volna baleset,biztos,hogy személyesen segített volna.Tehát röviden,aljas rágalom, hazugság a róla leírtak,s az illető szégyelheti magát,hogy egy ilyen kedves hölgyet munkájában így megrágalmaz.Mi köszönjük a Grand tursnak,s az idegenvezetőnek ezt a csodálatos 2 hetet!
Kedves Károly! Mi is a Coastlight hotelbe megyünk majd szintén 2 hétre. Tudnál nekem adni néhány információt a hotelről. Milyenek voltak az ételek (én nem eszem húst, nyugtass meg, hogy azért lesz mit ennem) illetve a szobát és a hotelt milyennek találtátok. Van-e internetezési lehetőség? Illetve, ha bármi fontos eszedbe jut még a szállásról és leírnád nagyon megköszönném. :) Üdv: Brigi
Zsolnai Károly Dátum: 2012-07-16 12:23:01
Kedves Erika!Vettem vizipipát,legyen szíves tájékoztatni,hogy hogy kell ezt használni?Köszönöm,Üdvözlettel Zsolnai
Zsolnai Károly Dátum: 2012-07-16 11:46:09
Kedves Fórumozók!Tegnap érkeztünk meg Kusadasiból,a Coastlight hotelben laktunk,ahol 2 csodálatos hetet töltöttünk.A város csodálatos, a szálloda minden tekintetben megefelelö.Valóban nem lehet italt ételt bevinni,mi ezt úgy oldottuk meg,hogy zárható bőröndünkbe bepakoltunk,s takarítás után,betettük a hütöbe az innivalót.A hely,s az idegenvezetők /Erika,Ágika/hozzáállása feledteti ezt a kis bosszúságot.A hoteltől 50 méterre van egy kis bolt,itt szoktunk meginni egy sört,vagy üdítőt.Szomorúan olvasom, hogy Erikát,a helyi idegenvezetőt,hogyan megrágalmazták.Mi többször találkoztunk,s soha nem tapasztaltam,hogy ittas lett volna,sőt,mindig nagyon segítőkész volt.Telefonon,s személyesen is eltudtam érni.Mi több helyen nyaraltunk már,Egyiptom,Tunézia,Görög,Spanyol,Olasz,Horváthország,de ilyen segítőkész idegen vezetővel,soha nem volt dolgunk.Az első nap bemutatkoztak,s aztán soha többet nem láttuk.Abban is informált,hogy baleset esetén melyik kórházat lehet igénybe venni,s ha történt volna baleset,biztos,hogy személyesen segített volna.Tehát röviden,aljas rágalom, hazugság a róla leírtak,s az illető szégyelheti magát,hogy egy ilyen kedves hölgyet munkájában így megrágalmaz.Mi köszönjük a Grand tursnak,s az idegenvezetőnek ezt a csodálatos 2 hetet!