(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-07-10 20:23:29
Szia Andi ! Nagyon köszönöm hogy ennyi jót írtál. Úgy látom a kaja nem lesz gond itthon ásványvizen és üdítőn kívül mást nem iszunk de ha nyaralunk a sört este kiülve az erkélyre megisszuk, az EFES amúgyis finom. 12 lyra / 4 doboz az 6 euró tehát 1,50 E. 1üveg vagy doboz. Görögbe is annyi a Mytos Cipruson meg 2 E. volt a KEO sör. Nyaralásnál ez megengedhető. Szalámifélét meg még valamennyi kaját viszünk. Van már 620 lyránk demég veszek mert tudom hogy jobban járok vele . Euróm van azt a programokra hagyom, ajándék stb .A bőr akkor drága az Isztambuli nagy Bazárba is drágább mint Alanyába én már 5 kabátot hoztam 3 év alatt 100-110 E /db férfi-női vegyesen.A parfümőt én drágábban vettem 15E /2 db. kb. 100 euró volt 12 parfüm.de jók. Rodoszon 3 E. volt 1 de nemolyan üveg és egyforma illat nemis vettem. Kávét és kávéfőzőt mi mindenhova viszünk még az all.incl. ellátáshoz is. Mégegyszer köszönöm válaszod. még ha tudnál válaszolni hogy az Olívia 131-es erkélye is a tengerre néz vagy csak a szobaablaka? Köszi: Teri
Rényeiné Tóth Tímea Dátum: 2012-07-10 20:02:01
Tisztelt Papp Zoltán. Nagyon szépen köszönöm a gyors és részletes tájékoztatást. További kellemes nyarat kívánok. Köszönettel: Rényeiné Tímea
Tomposné Andi Dátum: 2012-07-10 18:53:53
Sinkó Gyuláné írta ekkor: 2012-07-10 18:05:03
Kedves nyaralásból hazatért fórumozók! Nagyonszépen köszönjük a beszámolókat aki még nyaralás előtt áll nagy hasznát veszi. Elektromos szúnyogriasztót mi is viszünk. Olíviába megyünk szept. közepétől. Ha írnátok még a tengerpartról? Milyen ,lassan mélyülő ,tiszta a tenger? A drágaság mire vonatkozik? Kaja?Bazár? Kicsi vagy nagy bazár? Én Törökböl a családnak parfümöt szoktam hozni,de bőrkabátokat is vettünk igaz Alanyába meg Isztambulba.Pamukkálés programba textil gyárlátogatás van?A fórumon írták hogy vannak olcsó étkezdék is. Kaja legyen jó áron legfeljebb kevesebb lesz az ajándék. Legalább 1 hetet menni akarunk program hajó stb. Mi 3 hétre megyünk.Várom válaszotokat üdv:Teri
Kedves Sinkóné!A tenger a z Olíviához közeli Long Beach-en szép tiszta,lasan mélyül.Árak hasonlóak mint nálunk az élelmiszerek tekintetében.A KIPA és a Sok élelmiszerei megfizethetőek.Az alkohol még diszkont áron is drága(efes sör 4db egy csomsgban 11líra90volt=6eu.Az Olívával szemben lévő kis bazárban olcsóbbak az árak,mint a városi nagyban.Alkudni lehet,főleg,ha mondod,hogy madzsár,mert nem a Hungaryt értik.Ephesusban 5-en itallal együtt 70lírát fizettünk,ugyanezért Kusadasiban az óvárosban50-et.Komplett kajáért számolj 10lírát/fő=5eu=1480Ft.Most 5 parfüm=20eu,1 bőrkabát=180-200eu,1köfte(fasírtos kenyér grill zöldségekkel 5líra,döner kebab=5líra,kebab tál=10líra.Zokni,bugyi ,gagyidas póló,márkás nevű k istáskák megérik.Az arany már nem!A Pamukkálei programban textylbolt látogatás van,de szinte senki nem vásárolt csak az oroszok dollárért,mert olyan drága volt.
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-07-10 18:05:03
Kedves nyaralásból hazatért fórumozók! Nagyonszépen köszönjük a beszámolókat aki még nyaralás előtt áll nagy hasznát veszi. Elektromos szúnyogriasztót mi is viszünk. Olíviába megyünk szept. közepétől. Ha írnátok még a tengerpartról? Milyen ,lassan mélyülő ,tiszta a tenger? A drágaság mire vonatkozik? Kaja?Bazár? Kicsi vagy nagy bazár? Én Törökböl a családnak parfümöt szoktam hozni,de bőrkabátokat is vettünk igaz Alanyába meg Isztambulba.Pamukkálés programba textil gyárlátogatás van?A fórumon írták hogy vannak olcsó étkezdék is. Kaja legyen jó áron legfeljebb kevesebb lesz az ajándék. Legalább 1 hetet menni akarunk program hajó stb. Mi 3 hétre megyünk.Várom válaszotokat üdv:Teri
Papp Zoltán Dátum: 2012-07-10 17:28:28
Papp Zoltán írta ekkor: 2012-07-10 17:19:23
Nagyon szívesen. Hatalmas előnye az Oliviával szemben, hogy csendes. Viszont szúnyogok sajnos vannak. Takarítás hétfőn és csütörtökön van, ami szerintem bőven elegendő. A szobákban két ágy, illetve két nyitható kanapé van. Konyhában elektromos főzőlap (1, vagy 2 hellyel), egy serpenyővel és két (3,4 literes) edénnyel. Tányérok, poharak evőeszközök bőven vannak. Dupla teafőző (török módra) én speciel abban levest főztem, mert gyorsforralóként is remekül használható. A hűtőben nincs fagyasztó rész!!! Viszont egy 3 fős brigádnak elegendő. Zuhanyzó kabinos és meglepően nagy, ami egy légterű a WC-vel. Figyelem! a Szúnyogok többnyire a WC feletti szellőzőablakon közlekednek! Az erkély ablakain egyoldali szúnyogháló van. Légkondi remek, viszont az elektromos (mágneses) kulcs miatt, csak akkor megy, ha benne a kulcs a helyén. TV-vel kapcsolatban: 3 magyar csatorna biztosan van (m2, Duna TV, Duna World), illetve a jó ég tudja mennyi külföldi. Nálam speciel rossz volt a TV, mire a szálloda menedzser első szóra feljött (és elképesztő meglepetésemre) végigzongorázott a hibákon, majd kb. 1 órán belül a TV ki lett cserélve és rendben is lett. Bárkinek bármi gondja van keresse a menedzsert (Ulash/Ulas) segít szívesen. Ő angolul jól beszél, míg a Tulajdonos németül beszél jól. Mindegyik alkalmazott valamilyen szinten töri a nyelvet, de inkább jól beszélik az angolt. Egy utolsó dolog: amíg Mi megadjuk a tiszteletet, Ők mindent megtesznek Értünk.
Elfelejtettem a kilátást, stb... A medence reggel 8 és este 19 óra között használható. A szoba vagy utcafrontra, vagy "tengerre" néző. Szándékosan az idézőjel! Mi az első szinten voltunk, ezek a 200-as szobák. Ott alacsonyan vagyunk a tengerhez, de mégis "tengerre" néző. Én nagyon egyszerűen megoldottam a tengerre nézést és ezt ajánlom Mindenkinek. Menjen fel lifttel az ötödik emeletre ( a tetőszintre) és félelmetesen szép körpanoráma nyílik, mind a tenger , mind Kusadasi város ezen része felé. Mind a napfelkelte, mind a naplemente csodálatos. A turnus váltásnál azon szobák vehetők át (kitakarítva, bár a szemetest nem feltétlen viszik le, hiába hangzik el a tájékoztatón, hogy Nekünk kell levinni - de sokan tesznek erre), ahogy leadták időben. Elméletileg, ha a visszaindulásnál leadják 9-kor (amikor kell), akkor azon szobák 13-ra készen vannak. De most például a Mi váltásunknál (utánunk) épp én segítettem pár utasnak, az egyik szint készen volt, már megérkezésükkor.