(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Ty. Melinda Dátum: 2012-07-11 01:15:17
Sziasztok! A legutóbbi turnusok hány óra alatt értek le illetve vissza? smile
Ty. Melinda Dátum: 2012-07-11 01:13:48
Tomposné Andi írta ekkor: 2012-07-10 14:07:39
Kedves Fórumozók!Mi is most érkeztünk meg Kusadasiból,az Olíviában laktunk.Ha kéritek szívesen válaszolok kérdéseitekre a friss tapasztalatok alapján!
Kedves Tomposné Andi! Mi is az Oliviába készülünk majd. Az lenne a kérdésem, hogy mennyire zavaróan zajos a környék mennyire hallatszik be a szállodába? Illetve olvastam, hogy a Yonca tv csatornái közt volt 3 magyar adó is az Oliviában mi a helyzet ezzel kapcsolatban? A kilátás is érdekelne mi a felső emeleten leszünk elméletileg tengerre néző a szoba... És a tengerpart kb hány perc sétára található, főleg az olyan részei ahol van is hely lepakolni a cuccainkat nem hering módszerrel berendezett, esetleg árnyákos részek vannak-e mert képeken úgy tűnt. Hirtelen ennyi jutott eszembe de bármilyen meglátását, élményét, tanácsát szívesen fogadnám az apartmannal, esetleg félpanzióval kapcsolatban :) Köszönettel: Tyukász Melinda smile
Kis Richárd Ádám Dátum: 2012-07-10 23:29:28
Sziasztok!Szép estét mindenkinek! Hát igen Török o nagyon jó hely,csak a forgalommal nagyon vigyázzatok,vigyázzanak,mert csinálnak 1-2 fura dolgot az autósok :) Aki az Adalandba szeretne menni, delfinúszásra,őnekik lenne 1jótanácsom,ha lehet.. A delfinúszásra ,az adaland főbejáratával szemben lesz az "árus",őnáluk vegyétek/vegyék meg a belépőt a delfinúszásra!!!!Ne a delfinpark bejáratánál,mert ott egy 10essel drágább!!! Jah amúgy a delfinúszás nem 80 euró ahogy eddig tudtuk,felemelték -90- re!!!!!ha a delfinúszásról is szeretne valaki képet darabja 23 líra!!!! Remélem tudtam hasznosakat írni....Jó éjszakát
Farkas Róbertné Dátum: 2012-07-10 21:09:42
Nemes Viktor írta ekkor: 2012-07-10 13:50:35
Helló mindenki! Most értünk haza és írnék pár sort az élményekről : Hát nagyon hosszú az út,a török határon sokat kell várni odafelé mert akkor adják a vízumot meg le kell szállni a buszról útlevél ellenőrzésre.A hely nagyon nagyon szép,de rettentő drága még a bazár is,de ott sokat engednek ha mondja az ember,hogy magyar.A szálloda is nagyon szép mi a Coast Light szállodában voltunk annyi baj volt vele,hogy nem lehet se kaját se innivalót felvinni úgyhogy az előző turnus adott tippet így a szálloda melletti boltból vásároltunk mindent és táskában felcsempésztük.A szállodában minden drága.Például egy másfél literes víz 900 ft volt. Az idegenvezető egy nagy nulla egyszer látta mindenki amikor a fakultatív programra össze szedte a pénzt és utána semmit nem mondott még bejelentkezni sem segített senkinek.Minden nap részeg volt.Az egyik programra a hajó kirándulásra részegen ment el úgyhogy mondta hogy ne haragudjanak,de most őt haza kell vinni az apartmanba mert hajnal 5-ig ittak a barátnőivel.Egész héten nem lehetett elérni sehogy úgyhogy mindent magunknak intéztünk. Egyébként nagyon rendesek a törökök segítenek mindenben.A szállodában is mindenki segítőkész volt.Ja és volt olyan aki felárat fizetett,hogy tengerre néző szobát kapjon és a magyarok nem kapnak olyat. Gondoltuk, hogy nem fog simán menni az első év talán majd a következő!
Kedves Viktor!Mi is a Costlighthotelbe megyünk,és most egy kicsit meg vagyok ijedve azzal kapcsolatban,hogy nem lehet felvinni a szobába semmi kaját innivalót!A fiunk elég válogatós és neki kénytelenek vagyunk valamit itthonról vinni,de ha nem lehet felvinni akkor nem tudom mi lesz,ráadásul 2 hétre megyünk!Na meg még innivalót sem az már csúcs!Nem vihetünk fel egy doboz sört sem amit az erkélyen kényelmesen megiszik az ember?Még annyi kérdésem lenne,hogy internet lehetőség van-e a hotelben?A bolt milyen messze van a hoteltól?Köszönöm válaszát!Kriszti
Tomposné Andi Dátum: 2012-07-10 20:57:45
Sinkó Gyuláné írta ekkor: 2012-07-10 20:23:29
Szia Andi ! Nagyon köszönöm hogy ennyi jót írtál. Úgy látom a kaja nem lesz gond itthon ásványvizen és üdítőn kívül mást nem iszunk de ha nyaralunk a sört este kiülve az erkélyre megisszuk, az EFES amúgyis finom. 12 lyra / 4 doboz az 6 euró tehát 1,50 E. 1üveg vagy doboz. Görögbe is annyi a Mytos Cipruson meg 2 E. volt a KEO sör. Nyaralásnál ez megengedhető. Szalámifélét meg még valamennyi kaját viszünk. Van már 620 lyránk demég veszek mert tudom hogy jobban járok vele . Euróm van azt a programokra hagyom, ajándék stb .A bőr akkor drága az Isztambuli nagy Bazárba is drágább mint Alanyába én már 5 kabátot hoztam 3 év alatt 100-110 E /db férfi-női vegyesen.A parfümőt én drágábban vettem 15E /2 db. kb. 100 euró volt 12 parfüm.de jók. Rodoszon 3 E. volt 1 de nemolyan üveg és egyforma illat nemis vettem. Kávét és kávéfőzőt mi mindenhova viszünk még az all.incl. ellátáshoz is. Mégegyszer köszönöm válaszod. még ha tudnál válaszolni hogy az Olívia 131-es erkélye is a tengerre néz vagy csak a szobaablaka? Köszi: Teri
Kedves Teri!Minden apartman bejárata a nyitott folyosóról nyílik,azok pedig a medencére néznek.Az erkélyekről,a magasabban lévőkről oldalról látszik a tenger(pl.a 131-es ből is).A nappalik ablaka az ajtó mellett van,ezért az is az udvarra és a medencére néz.Szerencsére a legfelső emelet lapos tető,és körpanorámát láthatsz a vidékről,ha felsétálsz.Én is szép képeket készítettem a délelőtti órákban,mert délután szemben a nap.Üdv:Andi