Kedves Papp Zoltán. Tudnál írni pár szót a Yonca szállásról? Milyen a felszereltsége, zajos-e, takarítanak turnus váltás között stb? Mi szeptember végén megyünk az első emeletre, kicsit aggódunk , hogy milyen a kilátás.( Medencére néző) Köszönettel: Rényeiné Tímea
Nagyon szívesen. Hatalmas előnye az Oliviával szemben, hogy csendes. Viszont szúnyogok sajnos vannak. Takarítás hétfőn és csütörtökön van, ami szerintem bőven elegendő. A szobákban két ágy, illetve két nyitható kanapé van. Konyhában elektromos főzőlap (1, vagy 2 hellyel), egy serpenyővel és két (3,4 literes) edénnyel. Tányérok, poharak evőeszközök bőven vannak. Dupla teafőző (török módra) én speciel abban levest főztem, mert gyorsforralóként is remekül használható. A hűtőben nincs fagyasztó rész!!! Viszont egy 3 fős brigádnak elegendő. Zuhanyzó kabinos és meglepően nagy, ami egy légterű a WC-vel. Figyelem! a Szúnyogok többnyire a WC feletti szellőzőablakon közlekednek! Az erkély ablakain egyoldali szúnyogháló van. Légkondi remek, viszont az elektromos (mágneses) kulcs miatt, csak akkor megy, ha benne a kulcs a helyén. TV-vel kapcsolatban: 3 magyar csatorna biztosan van (m2, Duna TV, Duna World), illetve a jó ég tudja mennyi külföldi. Nálam speciel rossz volt a TV, mire a szálloda menedzser első szóra feljött (és elképesztő meglepetésemre) végigzongorázott a hibákon, majd kb. 1 órán belül a TV ki lett cserélve és rendben is lett. Bárkinek bármi gondja van keresse a menedzsert (Ulash/Ulas) segít szívesen. Ő angolul jól beszél, míg a Tulajdonos németül beszél jól. Mindegyik alkalmazott valamilyen szinten töri a nyelvet, de inkább jól beszélik az angolt. Egy utolsó dolog: amíg Mi megadjuk a tiszteletet, Ők mindent megtesznek Értünk.