Tisztelt Utazási Iroda!
Fontolgattam a dolgot, de muszály hozzászólnom az itthon befizetett vacsora ügyében:
A yonca hotelben a vacsora emigyen nézett ki:
egyik nap paradicsomleves másik nap "fehér" leves. Ez még amúgy ehető is volt, de a második! igaz, hogy hétféle hidegtál, de szószerint "hideg" tál: babsaláta, fehérbab, fekete bab, kckára vágott főtt krumpli, kaporral, hidegen, spagetti, paradicsomszósz, hidegen.
A húsról:
7 nap alatt két alkalommal l/4 csirkemell, repeta NEM VOLT LEHETSÉGES!! és két alkalommal valamiféle darálthus, nem tudtuk eldönteni, milyen hús!
Egy alkalommal volt sültkrumpli.
Mindez 14.900.- Ft-ért/fő.
Üdvözlettel: benedekné
Én tegnap érkeztem haza Kusadasi-ból, a Yonca Hotelből. Csak azért írok, mert sajnos sokan elferdítik a tényeket a félpanzióval kapcsolatban!!! (nem is reagálnék a reggelivel kapcsolatban, mert az is TÖKÉLETES és BŐSÉGES volt)
A vacsorával kezdve:
1. Minden nap másféle leves volt (nem feltétlen ez volt a sorrend): paradicsom leves, köménymag leves, csirkemell húsos "corbasi", gombaleves", sárgaborsó krém leves és hagyma krém leves.
2. Minden egyes alkalommal volt csirkemell saláta és minden egyes alkalommal az egyik "konyhás" által felszolgált húsétel körettel. Sajnos mindet felsorolni nem tudom, de volt (egész csirkemell, aki 1/4-et ír, az hazudik!!!), volt sült csirkemell csíkok, volt borjúhúsból pörkölt, volt sülve csirkemell és csirkecomb, volt "köfte" - ez az amit a kedves hozzászóló nem tudott beazonosítani!!!) REPETA VOLT MINDEN ALKALOMMAL!!! Csak a magyar hús-hússal akar enni, amit persze a török nem ért. Ő személyes adagot porcióz)
3. A köretek...Minden nap volt kuszkusz, makaróni, valamilyen burgonya saláta (nem joghurtos), rizs (legalább 2-3 féle képpen)
4. Hidegtálak..Minden nap volt legalább 3 fajta szó szerinti hidegtál (francia saláta, kukorica saláta, burgonya saláta) Minden nap (ismétlem minden nap volt pl. joghurtos madársaláta) és nem is beszélve a többiről...
5. Édesség igaz, hogy nem volt a szó klasszikus értelmében, de mindig volt vagy gyümölcs (dinnye, ringló szilva, barack), vagy helyi török édesség (tej-puding dióval)
Nem bántó szándékkal írtam ezeket és nem vagyok az Irodával személyes semmiféle kapcsolatban, de meguntam, hogy itthon is hazudoznak, elferdítik a tényeket folyamatosan.
Ez nem "all inclusive", hanem félpanziós ellátás. Ahhoz képest ez az ellátás TÖKÉLTETES volt.
Még valami: ha valaki nem ismeri azt a helyet, ahova megy, akkor legalább vegye a fáradtságot és nézzen utána, vagy menjen oda nyaralni, ahol tudja, hogy mit kap.
És nem beszélve arról, hogy nagyon sok magyar a viselkedésével nemcsak a társait, az Irodát, hanem egy egész országot lejárat.
ui: repetával kapcsolatban még ennyi: a paradicsom leves esetén például (kb. 50 tanú van erre) 4-szer kaptam csak én repetát. És nem beszélve arról, hogy sok "helyi földműves" összepakol egy halmot, egy falat és otthagyja. No comment.
Tisztelettel Papp Zoltán (Debrecen, Trombitás u. 12)