(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Kiss Tibor Dátum: 2012-07-07 21:07:32
SZIKLAVÁRI JÓZSEF írta ekkor: 2012-07-07 18:17:18
Kedves Tibor ! Köszönöm értékes információit, már megnéztem a Peninsula tours honlapját is (peninsulatours.com.tr) még magyar nyelvű utazási brossura is van rajta. Aki angolul tud, az egyes kirándulásokról részletes információt is találhat. Üdv. József
Kedves József, örülök, hogy tudtam segíteni.Kellemes nyaralást kívánok. Tibor
SZIKLAVÁRI JÓZSEF Dátum: 2012-07-07 18:17:18
Kedves Tibor ! Köszönöm értékes információit, már megnéztem a Peninsula tours honlapját is (peninsulatours.com.tr) még magyar nyelvű utazási brossura is van rajta. Aki angolul tud, az egyes kirándulásokról részletes információt is találhat. Üdv. József
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-07-07 15:36:02
Kedves Tíbor! köszönöm a segítséget.Az angollal kapcsolatba nem tudunk csak valamennyire megértem egy két szót a többit kikövetkeztetem.Mi még az a korosztály vagyunk aki a kötelező oroszon nőtt fel de néha az is hasznos mert voltunk már orosz csoporttal is programon Törökországba. Zakintoson és Korfun a Grand Tourszal voltunk és mivel nem indult magyar fakultatív Paxos,és Kefalónia Görög iroda álltal angol csoporttal mentünk. Rodoszról egyénileg átmentünk szárnyas hajóval Mármáriszba és katamaránnal Kosra,még sose volt gondunk a nyelv miatt.Itthon utána nézek utikönyvet veszek ,repülőjegy szállás transzfer mindent itthonról intézek a Google lefordít. Ferencnek : Ithaka szerintem is tévedésből került ide Kefalóniától. üdv.Teri
Horváth Ferenc Dátum: 2012-07-07 13:02:44
Kedves Fórumozók! A fakultatív programoknál olvastam az ithakai hajó kirándulásról. Érdeklődnék, hogy Kefalonia mellett található kis szigetről van e szó? Mert megnéztem térképen ez nagyon messze van Kusadasitól
Kiss Tibor Dátum: 2012-07-07 12:44:15
Kedves József! A Grand Tourist kinti partnere a PENINSULA TOURS. A fakultatív programokat ez az iroda biztosítja. A programokon a kinti idegenvezető (és gondoskodónk) Erika, aki törökül is beszél, és Ő elmondja magyarul a tudnivalókat. Tehát ez úgy néz ki, hogy a csoporttal megy egy helyi idegenvezető és van Erika a Grand Tours részéről. Amikor a csoport megérkezik Kusadasiba, (gondolom az érkezés függvényében) az utasokat a Yonca szálló halljában üdvözli a kinti iroda valamelyik alkalmazottja és Erika, a kihelyezett idegenvezető, és elmondják a fontos tudnivalókat pl. az étkezések idejét és a fakultatív kirándulásokat, természetesen tájékoztató lapokat is adnak mindenkinek. Az Olivia szállóban és a Yonca szállóban is van egy-egy hirdető tábla azon szerepelnek a programok indulási időpontjai. Vannak olyan esetek, hogy valaki egyedi programra szeretne elmenni, ilyenkor Erika és a partner iroda segít megszervezni azt. Abban az esetben viszont nincs magyar idegenvezető, de angol igen! Ezeket tájékoztatásként mondom, minden konkrét esetben Erikát kell megkeresni, Ő ismeri a helyi specialitásokat. Ízmirbe biztos el lehet menni. A Szűz Mária Háza pár órás program, 18 € volt a részvételi díj. Akiket érdekel ez az ilyen emlékhely, nagy élményben részesülnek! Szívesen megosztom tapasztalataimat, kérdezzenek (kérdezzetek) nyugodtan.Kellemes nyaralást kívánok. Tibor