Kedves Erika!
Mi voltunk azok a "nagyon ügyesek" akik szombaton ott felejtették az elemózsiás táskát a busz mellett. Sajnos nem hallottuk mikor kerested a gazdáját.

. Mikor észrevettük,hogy hiányzik, többen mondták,hogy a másik buszra átvitted, de csak a magyar határon találkoztunk a másik busszal, ahol aztán mondták, hogy nincs ott se, mivel senki nem jelentkezett érte. Mindenki nagyon rendes volt velünk,és nem hagytak " éhezni" bennünk. Ezúton is még egyszer szeretnénk megköszönni az "adományokat". Nagyon jó kis társaság volt. Úgy emlékszünk, hogy a péksütemények és ásványvíz volt benne, és semmi személyes holmi, legalábbis eddig nem hiányzik semmi fontos dolog. Remélem valaki megette, vagy ha nem akkor az a sok kutya osztozott rajta.
( Ami még volt benne, azt is megoldottuk, tudod mire gondolok?

)
További szép nyarat és kellemes nyaralókat kívánunk! Laci Anikó Dorina Áron Balázs.
Kedves Laci, Anikó és gyerekek! Sajnálom hogy nem került hozzátok a csomag,igazából a sofőrök nem akarták elfogadni, ott akartam hagyni a buszon.A kenyeret leadtam a konyhásoknak szerintem meg is ették :) Örömmel hallom hogy nem hagytak benneteket éhezni! Igen tudom mire gondolsz, azt meg én fogom hasznositani. Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nektek is viszont kívánok további szép nyarat! Üdv mindenkinek:Erika