(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

Micskey Istvánné Dátum: 2012-07-03 16:49:54
írta ekkor: 2012-05-31 17:07:18
Kedves Károly! Ma ellátogattam a Coaslight Holtelbe és megnéztem a szobákat is. Igen, van benne hűtő, feltöltött minibár. A szekrényben van széf is lehet bérelni, naponta 2 euróért. A szobák szép tágasak, mindegyik tengerre néző. Közvetlen tengerpartja van a szállodának, ingyen adnak napágyat és napernyőt. Viszont saját strandtörölközőt kell vinni, mert azt nem biztosítanak. Az ellátás félpanzió, svédasztalos reggeli és vacsora viszont az italokért fizetni kell, az nincs benne. Nagyon szép a szálloda, biztosan meg lesznek elégedve az ellátással. Üdv.Erika
Kedves Erika! Mi is a Coast Light hotelbe fizettünk be, és elég borsos felárat kellett fizetni a tengerre néző szobáért. Ha minden szoba a tengerre néz, akkor ezt nem értem! Üdv: Micskeyné Kati
Dátum: 2012-07-03 14:42:34
Csonka László írta ekkor: 2012-07-02 19:02:03
Kedves Erika! Mi voltunk azok a "nagyon ügyesek" akik szombaton ott felejtették az elemózsiás táskát a busz mellett. Sajnos nem hallottuk mikor kerested a gazdáját. smile smile . Mikor észrevettük,hogy hiányzik, többen mondták,hogy a másik buszra átvitted, de csak a magyar határon találkoztunk a másik busszal, ahol aztán mondták, hogy nincs ott se, mivel senki nem jelentkezett érte. Mindenki nagyon rendes volt velünk,és nem hagytak " éhezni" bennünk. Ezúton is még egyszer szeretnénk megköszönni az "adományokat". Nagyon jó kis társaság volt. Úgy emlékszünk, hogy a péksütemények és ásványvíz volt benne, és semmi személyes holmi, legalábbis eddig nem hiányzik semmi fontos dolog. Remélem valaki megette, vagy ha nem akkor az a sok kutya osztozott rajta. ( Ami még volt benne, azt is megoldottuk, tudod mire gondolok? smile ) További szép nyarat és kellemes nyaralókat kívánunk! Laci Anikó Dorina Áron Balázs.
Kedves Laci, Anikó és gyerekek! Sajnálom hogy nem került hozzátok a csomag,igazából a sofőrök nem akarták elfogadni, ott akartam hagyni a buszon.A kenyeret leadtam a konyhásoknak szerintem meg is ették :) Örömmel hallom hogy nem hagytak benneteket éhezni! Igen tudom mire gondolsz, azt meg én fogom hasznositani. Köszönöm szépen a jó kívánságokat, nektek is viszont kívánok további szép nyarat! Üdv mindenkinek:Erika
Dátum: 2012-07-03 14:26:24
Mónika írta ekkor: 2012-07-02 16:08:39
Kedves Grand Erika! Utána tudnál érdeklődni ennek? Köszönöm!
Kedves Mónika! A delfin úszást ott helyben intézik a Delfináriumban ott lehet befizetni is. Szerintem fog tudni a lánya úszni a delfinnel de pontosabb információt ott helyben fognak kapni. Az Adalandnak van direkt járata, tudomásom szerint ingyenes amennyiben van belépőjegye. Az 1-es jelzésű dolmus jár ki egyébként az Adalandig, amire a központban lehet átszállni. Itt helyben fogok tudni bővebb felvilágositást és segítséget adni Önöknek. Üdv:Erika
SZIKLAVÁRI JÓZSEF Dátum: 2012-07-03 12:17:06
Tisztelt Utazási Iroda ! Néhány esetben a fakultativ programok árai nincsenek feltüntetve a honlapjukon ( pl Szűz Mária háza stb ) lehetne erről tájékoztatást kapni ? A Benedekné hozzászólás igen elgondolkoztatott ,érdemes volt-e befizetni előre a vacsorát ?? Lehet ezen még változtatni?? Esetleg töröltetni az ellátást? Tisztelettel Sziklavári József
Benedekné Csorba Mária Dátum: 2012-07-03 09:12:47
Tisztelt Utazási Iroda! Fontolgattam a dolgot, de muszály hozzászólnom az itthon befizetett vacsora ügyében: A yonca hotelben a vacsora emigyen nézett ki: egyik nap paradicsomleves másik nap "fehér" leves. Ez még amúgy ehető is volt, de a második! igaz, hogy hétféle hidegtál, de szószerint "hideg" tál: babsaláta, fehérbab, fekete bab, kckára vágott főtt krumpli, kaporral, hidegen, spagetti, paradicsomszósz, hidegen. A húsról: 7 nap alatt két alkalommal l/4 csirkemell, repeta NEM VOLT LEHETSÉGES!! és két alkalommal valamiféle darálthus, nem tudtuk eldönteni, milyen hús! Egy alkalommal volt sültkrumpli. Mindez 14.900.- Ft-ért/fő. Üdvözlettel: benedekné