(+36 52) 448 348

Nyitvatartás: H.-P.: 8:30-17:00, Szo: 08:30-13:00

Fórum - Nyaralás Kusadasin
Fórum bejegyzései

SZIKLAVÁRI JÓZSEF Dátum: 2012-07-07 09:54:00
Kedves Tibor ! Szeretném megkérdezni ,hogy a Szűz Mária háza program mennyibe került,és egyáltalán a fakultativ programoknál az idegen vezetés milyen nyelven folyik magyarul vagy angolul ? Van-e lehetőség Izmirbe is elmenni esetleg helyi utazási irodával? Üdv. József
Kiss Tibor Dátum: 2012-07-06 22:07:55
Sinkó Gyuláné írta ekkor: 2012-07-06 17:59:02
Kedves fórumozók! Mi az Olívia 131 -esbe megyünk ha valaki ott volt és leírná hogy milyen a főzési lehetőség egytál étel elkészítésére alkalmas-e a rezsó van-e hozzá edény? Kávéfőzőt viszünk mert mi az erős presszó kávét szeressük.Főzni néha szeretnék / tasakos leves , lecsó szalonnás tojás esetleg tészta / Mindenképp eszünk gyors étterembe, étterembe is de mivel több hétre megyünk valamit néha összedobnák . A programoknál is van amelyiknél van ebéd és ahogy egy fórumtársunk írta hogy mennyiből tudtak enni különböző kifőzdékbe valószínű hogy mi is olyan megoldást választunk. Ül a fórum a fakultatívról nemnagyon írnak hogy milyen volt? Pamukále? Hajókázás? Epheszosz? Mykonoszról tudtok-e valamit hogy mennyi ?Mi egyénileg szoktunk menni így tervbe van Didim és Bodrum is . Meg indulásig még sokmindennek utána nézek.Üdv.mindenkinek ha tudtok válaszoljatok.Teri
Kedves Terike! Én az első csoporttal voltam, de én a 134-es apartmanba laktam. A felszerelések azonosak, tehát volt egy főzőlap, hűtő, kicsi mélyhűtőrésszel, vízforraló, igen volt tányér, mély és lapos, poharak, evőeszköz, volt kisebb és egy nagyobb és mélyebb főzőedény. Kint is tudsz venni tasakos levest (KNOR), a KIPA nevű TESCO partner áruházba és a tengerparton egy a nálunk szokásos ABC-be (itt csak lírával tudsz fizetni), de jó árfekvésű üzlet. Nagyon jó tésztát vettem, nem kell 10 percig főznöd. Én csak már itthon használom. Érdemes a tésztákat áttanulmányozni, olcsóbb, mint nálunk! Persze a szalonnát innen vigyél, tojást kapsz kint. Csak annyi vizet vigyél amennyit az úton elfogyasztotok, kint lehet kapni sima vizet és ásványvizet is, nem drágább, mint itthon. Igen az egésznapos programok étkezést is tartalmaznak. A fakultatív programokról nem tudok beszámolni, én Szűz Mária Házába voltam csak. Az nagyon nagy élmény volt. Beszéltek angolul? Kérdezzél ha tudok válaszolok. Jó nyaralást kívánok! Tibor
Sinkó Gyuláné Dátum: 2012-07-06 17:59:02
Kedves fórumozók! Mi az Olívia 131 -esbe megyünk ha valaki ott volt és leírná hogy milyen a főzési lehetőség egytál étel elkészítésére alkalmas-e a rezsó van-e hozzá edény? Kávéfőzőt viszünk mert mi az erős presszó kávét szeressük.Főzni néha szeretnék / tasakos leves , lecsó szalonnás tojás esetleg tészta / Mindenképp eszünk gyors étterembe, étterembe is de mivel több hétre megyünk valamit néha összedobnák . A programoknál is van amelyiknél van ebéd és ahogy egy fórumtársunk írta hogy mennyiből tudtak enni különböző kifőzdékbe valószínű hogy mi is olyan megoldást választunk. Ül a fórum a fakultatívról nemnagyon írnak hogy milyen volt? Pamukále? Hajókázás? Epheszosz? Mykonoszról tudtok-e valamit hogy mennyi ?Mi egyénileg szoktunk menni így tervbe van Didim és Bodrum is . Meg indulásig még sokmindennek utána nézek.Üdv.mindenkinek ha tudtok válaszoljatok.Teri
Micskey Istvánné Dátum: 2012-07-04 09:32:18
Balogh Zsoltné írta ekkor: 2012-07-03 18:31:42
Tisztelt Micskey Istvánné! Mi is ugyanigy jártunk! Mikor már le volt foglalva,akkor szoltak h már csak 2 szoba van és tengerre nézö,ezért felárat kell fizetni! Erre én is kiváncsi lennék,miért??
Biztosan megkapjuk a választ. Ez az utazási iroda mindig nagyon korrekt volt, és a hibákat is mindig orvosolták. Bízom bennük. Én is várom a válaszukat
Balogh Zsoltné Dátum: 2012-07-03 18:31:42
Micskey Istvánné írta ekkor: 2012-07-03 16:49:54
Kedves Erika! Mi is a Coast Light hotelbe fizettünk be, és elég borsos felárat kellett fizetni a tengerre néző szobáért. Ha minden szoba a tengerre néz, akkor ezt nem értem! Üdv: Micskeyné Kati
Tisztelt Micskey Istvánné! Mi is ugyanigy jártunk! Mikor már le volt foglalva,akkor szoltak h már csak 2 szoba van és tengerre nézö,ezért felárat kell fizetni! Erre én is kiváncsi lennék,miért??